2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام یدوفولیک برای کسایی ک تیرویید دارن تجویز میشه؟

سلام عزیزم. دکترها معمولا قبل از انتقال برای همه تجویز میکنن. البته اصل مصرف اسید فولیک هست. حالا بعضی‌ها قرص یدوفولیک مصرف می‌کنند بعضیا همون قرص اسید فولیک 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تهران دکتر نصر الیسوم جان این دکترا وسیله ان عزیزم من خیلیارو میشناسم همون مرکز مریم زود نتیجه ...

یعنی ۴بار رفتی پیش نصر؟

میشه بگید مشکلتون چی بود و‌چند سالتون؟

من دیشب بغض شکست و همسر و‌پدرم گفتند میبریمت هرجا که بهترین دکتر هست حتی کشور خارج!

اما بنظر من خدا باید خدا بخواد

من اگر میدونستم کجا جواب میگیرم همین فردا میرفتم شروع میکردم

اما چون همه ی اینا وسیله ان و‌ خدا باید بخواد و منم دوبار منفی شدم

خیلی دو دلم که اصلا برم برای درمان یا هر وقت نیاز بچه رو احساس کردم بچه از پرورشگاه بگیرم

مشکل منم همینه  احساس می کنم دکتر شوهرم وقت رو تلف می کنه  دیگه با این تحرک و مورفوی پای ...

سریع برو میکرو ما هم یکسال و نیم صبر کرویم الکب . هیچی نشد تازه یکم بدتر هم شد

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
یعنی ۴بار رفتی پیش نصر؟ میشه بگید مشکلتون چی بود و‌چند سالتون؟ من دیشب بغض شکست و همسر و‌پدرم گفتن ...

خدا دل هیچ زنی رو نشکونه برا بچه،خیلی سخته

برام دعا کن

بخدا حالم خوب نیست

بعدنا برات میگم مشکلمون چیه 😔

خواهش 
من تهران دکتر نصر الیسوم جان این دکترا وسیله ان عزیزم من خیلیارو میشناسم همون مرکز مریم زود نتیجه ...

از نصر راضی هستی؟ هزینه هاش چطوره؟ ای وی اف چقدر میگیره؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
یه سوال دیگه هم دارم  مادر من سرطان سینه دارن  و سرطان سینه هم خیلی ارثیه  این دار ...

مرکزی که من میرم از من پرسید که تو خانواده ام کسی بیماری خاصی داره یانه خالمم چون سرطان سینه  داشته قبل از عمل پانکچرم منو فرستادن مامو گرافی برا بررسی پستان هام .. 

فاکتور چیه؟ من نمی‌دونم.مورفو ۱ تحرک از دفعه قبل ۸ تا کمترم شده

منظورم از فاکتور چیز خاصی نبود. یعنی گزینه

ازمایش اسپرم سه تا فاکتور (گزینه) تعداد، تحرک، مورفولوژی رو مشخص میکنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
امسال هنوز توی بازار نیومده. من خودم نزدم اما پارسال برای دخترم زدم. خودش که اندازه آمپول آنوکسا هست ...

که اینطور هنوز نیومده 

خداروشکر که حساس نبودید😍🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ممنون از توضیحت  کلی هم به خاطر طب سنتی وقتمون تلف شد  کلی سختی کشید  رو بیضش کار ...

اخی چ سخت، انشالله زودتر نتیجه دلخواهتون رو بگیرید

اخه همسر خودم با دارو تغییری نکرد اما با رعایت رژیم غذایی مقوی و سبوس دار و ژل رویال یکمی بهتر شد. خیلی کم. در حدی ک برای میکرو اماده بشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دکتر امنه لاهوتی م اونجاست؟ تو فقط با نصر ویزیت میشی یا دکترای دیگه م احتمال داره ویزیت کنن؟منظورم ا ...

آره اسمش آشناست 

من فقط با نصر هرکی با دکتر خودش جلو میره تیمی نیستن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مرکزی که من میرم از من پرسید که تو خانواده ام کسی بیماری خاصی داره یانه خالمم چون سرطان سینه  د ...

ممنونم 

شما کجا میرین ؟

الان که گفتین یادم اومد از منم پرسیدن ولی اون موقع مامانم سالم بود 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

اخی چ سخت، انشالله زودتر نتیجه دلخواهتون رو بگیرید اخه همسر خودم با دارو تغییری نکرد اما با رعایت ر ...

شوهرم خیلی سخت همکاری می کنه 

توکل به خدا 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….