2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
خانوما دکتر نصرقبل تخمک کشی بهم اسید فولیک 5 داده بود تخمک کشیم انجام شد من هنوزم  دارم ا امه م ...

من سر بچه اولم چند ماه خوردم تا باردار شدم خوبه

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلاممم من الان با طرازی گوگولی ویزیت شدم. یه سری آزمایش‌های کلی ایمنی انعقادی نوشت. تعجب کرد که چرا ...

سلام عزیزم

من اگر بخوابم بیام پیش طرازی و‌معطل نشم

قبلش چه کارهایی انجام بدم؟

راهنمایی میکنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من اگر بخوابم بیام پیش طرازی و‌معطل نشم قبلش چه کارهایی انجام بدم؟ راهنمایی میکنی؟

ببخشید که من جواب دادم ولی چون امروز طرازی مطبه ، گفتم وقت رو از دست ندی.ساعت 5 به بعد تماس بگیر از منشیش وقت بگیر.البته ساعتی که میگه مطب باشی دقیق نیست و حدودا یه ساعتی معطلی هم داره.

خانوما دکتر نصرقبل تخمک کشی بهم اسید فولیک 5 داده بود تخمک کشیم انجام شد من هنوزم  دارم ا امه م ...

بهار جونم سلام من هیچ مشکلی ندارم پی سی اوم دکتر نصر تعریفشو شنیدم چطور دکتریه؟راضی هستی؟ هزینه هاش گرونه؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام خوبید؟ببخشید مزاحم میشم دوباره . من هماتوم دارم باید استراحت مطلق باشم؟؟چجوریه استراحت مطلق من ...

سلام عزیزم نههههههههه 😱😱😱😉😉😉 استراحت مطلق اصلا از طب نوین حذف شده 

شما حتی میتونی غذا هم درست کنی ولی زیاد سر پا نباش و به خودت فشار نیار، مثلا در حد برنج و مرغ میتونی بذاری 

گلم خیلی خیلی خطرناکه اگر همش بخوابی، خطر لخته شدن خون در عروق عمقی پا و... 

پروژسترون که بستگی به شرایط بارداری و سطح پروژسترون خونتون داره ممکنه بعد مثبت شدن در حد شیاف باشه و ...

مرسی عزیزم  

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
ببخشید که من جواب دادم ولی چون امروز طرازی مطبه ، گفتم وقت رو از دست ندی.ساعت 5 به بعد تماس بگیر از ...

مرسی آخه من تهران نیستم

میخواستم بدونم چکارهایی بکنم که دیگه نیاز نباشه

من عکس رنگی و کلی آزمایش دارم 

اما چون کلینیک مدارک رو نمیده

میترسم بگه عکس رنگی بگیر دوباره!

دوتا انتقال منفی داشتم

@زینبی_بابا     سلام عزیزم من الان ۶ روز هستش که دوتا جنین بلاست انتقال دادم ولی هیچ عل ...

عزیزم آخه الان برای علائم خیییییییییییییییلی زوده، خیلی 

الان هر علامتی هست عوارض داروهاست 

منم هیچی علائم نداشتم، شبیه وقتایی بودم که قراره پریود بشم

آزمایش دومم رو دادم بتا اومده پایین الان که تو برزخ هستم! نمیدونم باید چیکار کنم! کلا درمان رو ب ...

الهیییییی 😢😢😢😢 عزیزم از صمیم قلب برات ناراحتم فعلا حق داری هر حسی داشته باشی، اصلا سیر دلت گریه کن فقط نذار اسیر غم بشی

بعد دوباره یا علی بگو و اون موقع تصمیم بگیر