2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
نه پانکچر و انتقال صد در صد خودشه. فقط شاید برای ویزیتا نبینیش، اونم شاید.روزی هم که میری مطب بگو من ...

انشالله خودش باشه اون موقع واقعا هم سرش شلوغه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵روز قبل انتقال که رفتم ضخامت ۱۱ بود

عزیزم نگران نشی هاا، من الان آزمایش ایمنی انعقادی دادم. شاید اصلا کلا به مختار بنده خدا ربطی نداشته باشه و بدنم پس بزنه. هنوز جواب خیلی چیزها رو نمیدونیم و حالا طرازی هم حتما کلی اشتباه میکنه، شاید این برداشتش هم اشتباه باشه یا فقط برای من صدق کنه. استرس نگیر مامان یه روزه   

عزیزدلمممم الهی الهی الهی با طرازی مامان میشی اول با لطف خداا دلم روشنه برات.من دیروز رفتم پیش دکتر ...

عزیزم مرسی از حرفهات.. ایشالله شما هم به زودی مامان میشی  

امیدوارم هممون نتیجه بگیریم. هر کی که دلش میخواد ناامید نشه   

دوستان عزیزم یک سوال🙏🏻 من پنج شنبه انتقال دارم الان از مرکزم زنگ زدند که بیا ازمایش پروژسترون بده ...

ستاره جان به سلامتی عزیزم

آزمایش پروژسترون رو می گیرن که بدونن میزان پروژسترون در خون شما چقدر هستش و بعد انتقال به چه دوزی از آمپول احتیاج داری.دکتر من امروز برام نوشته بود که انجام دادم روز ۶ انتقال هستم تا ساعت ۲ آماده میشه که همسرم ببره به دکتر نشون بده و بهم بگه که آمپول ها کافی هستن یا نه.

نیاز به ناشتایی نداره آزمایش خون ساده هستش

به امید خدا عزیزم. انشالله دلت شاد میشه و دل ما رو هم شاد میکنی. راستش آرامش ندارم تا دوباره برم چکا ...

فدات بشم عزیزم 

خیالت راحت نی نی اومده که بمونه برای مامان جون و بابا جونش در پناه خدا🙏🙏🌸🌸

نمیدونم چرا نداده عزیزم شاید چون همه چی داشت خوب پیش میرفت . والا تو ۵ هفته و ۳ روز ، اندازه ساک به ...

نوشین جان تا جایی که من میدونم هپارین رو به سه علت میدن یکی اینکه داروهای پانکچر و انتقال می تونه منجر به لخته شدن خون بشه، دوم اینکه هپارین خون رسانی رو به جنین بهتر میکنه و سومین دلیلش اینه که خیلی ها مشکل انعقادی دارن و چون قبل از میکرو این آزمایش انجام نمیشه و ممکنه آدم ندونه اکثر دکتر ها میدن که این مشکل مانع از رشد جنین نشه.به نظرم با دکترت مشورت کن

روز دوم تا چهارم پریودی میری سونو میشی و دکتر با توجه به وضعیتت دارو میده و سیکل انتقال رو شروع میکن ...

مرسی عزیزم از راهنماییت😘یعنی همون ماهی که پانکچر شدیم هر موقع پریود شدیم روز دوم تا چهارمش بریم؟؟

عزیزم مرسی از حرفهات.. ایشالله شما هم به زودی مامان میشی     امیدوارم هممون نتیجه بگیریم. ...

الهی آمین گلم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.