2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
اخه برا من گفت با هیستروسکپی برات میزنم چرا با بدون بیهوشی؟؟؟؟ الان ک جایی بدون بیهوشی نیست اینجوری ...

همدان بیمارستان فاطمیه 

بخدا اونقد میترسم شباکابوس میبینم 😭😭😭

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ده دقیقه که چیزی نیست الکی به خودت استرس نده الان باید آروم و قوی باشی انشالله که ۱۴ روز دیگه با بتا ...

ممنونم مهربونم.دیروز ۳ تا انتقال دادم.خدا همه منتظرا و من رو هم کنار اونا خوشحال کنه.

خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم اگه هنوز در مورد بچه به تفاهم نرسیدید من نمیدونم چی بگم. بستگی به ساعت کاری همسرت داره. من ...

من ۳۸ سالمه بچه اولم ۱۰ سالشه برای دومی دوست داره اما فقط طبیعی اینبار کاملا راضی بود اما دیروز که از وقتی گفتم هردوم ن نشکل داریم یه جوری شد صبح هم از خواب بیدار شد گفت من اصلا حوصله بچه ندارم نمیخوام

سر سقط قبلی هم گفتن به احتمال زیاد اسپرم ضعیف بوده که دکتر نیومد ازمایش هم نداد 

میخوام حداقل یکبار شده امتحان کنم که بعدها حسرت نخورم 

نمیدونم چرا دلم روشنه باردار میشم نمیخوام این فرصت رو از دست بدم

آهان راستی الان که وقت میدن اس ام اس میاد برات وقت شما با تیم درمانی دکتر نصر ... قبلا اس میومد وقت ...

من واسه سونو پانکچر باید نوبت بگیرم یعنی ممکن خودش نباشه یا خودش پانکچر نکنه 😔استرس میگیرم این جوری

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلاممم من الان با طرازی گوگولی ویزیت شدم. یه سری آزمایش‌های کلی ایمنی انعقادی نوشت. تعجب کرد که چرا ...

سلام عزیزم منظورش آمپول پروژسترون بوده ؟ 

اخه مثلا زینب جون من فقط شیاف داشت آمپول نداشت و خیلیای دیگه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من واسه سونو پانکچر باید نوبت بگیرم یعنی ممکن خودش نباشه یا خودش پانکچر نکنه 😔استرس میگیرم این جوری

نه پانکچر و انتقال صد در صد خودشه. فقط شاید برای ویزیتا نبینیش، اونم شاید.روزی هم که میری مطب بگو من چون دکتر نصر پانکچر و انتقال رو خودش انجام میده میام،‌یا اگه دیدیش به خودش بگو اینو. اما تقریبا مطمئنم پانکچر و انتقال صد در صد خودشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم منظورش آمپول پروژسترون بوده ؟  اخه مثلا زینب جون من فقط شیاف داشت آمپول نداشت و خیل ...

من امپول و شیاف داشتم شبا شیاف روزا امپول. وقتی بتام مثبت شد گفت هر دوازده ساعت یه شیاف بذار

برای منم مختار فقط شیاق نوشته....اسپرین .استرادایول ...اسدفولیک...🙄🙄😳امیدم فقط به خداست ان شاالله ...

انشاءالله مثبت میشی اصلا استرس نداشته باش منم پارسال انتقال داشتم دکترم فقط شیاف داد با دوفاستون که شیاف هام هم تا آخر ایرانی بودن

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام عزیزم منظورش آمپول پروژسترون بوده ؟  اخه مثلا زینب جون من فقط شیاف داشت آمپول نداشت و خیل ...

آره عزیزم. شیاف پروژسترون.

گفتم از روز 10 لکه بینی داشتم، بعدش هی بیشتر شد، اونم سرشو به نشونه تایید تکون میداد که یعنی آره میدونم چی میشه، بعدم گفت باید جلوی بیشتر شدن ضخامت رحمت گرفته میشد. 

نمیدونم ولله. شاید با توجه به پرونده من اینو گفت.

من ۳۸ سالمه بچه اولم ۱۰ سالشه برای دومی دوست داره اما فقط طبیعی اینبار کاملا راضی بود اما دیروز که ا ...

ااا خوب خدا رو شکر یه دونه داری. عزیزم به چشم یه شانس بهش نگاه کن. من پیام های قبلیت رو خوندم اونقد احساس حسرت تو حرفهات کردم که فکر نمیکردم برای دومی اینجور بیتابی میکنی. عزیز دلم صلاح زندگیت رو خودت میدونی، اما اختلاف یه بچه یا دو تا، خیلییییی متفاوت از یه بچه یا هیچیه! زندگی رو به کام خودت تلخ نکن. ایشالله هر چی برات خیره اتفاق میفته 

برای منم مختار فقط شیاق نوشته....اسپرین .استرادایول ...اسدفولیک...🙄🙄😳امیدم فقط به خداست ان شاالله ...

اصلاااا به این چیزا فکر نکن عزیزم...دکتر مختار متخصص هست و میدونه داره چیکار میکنه...روش دکترا باهم فرق داره...اصلااااا نگران نباش و به نی نی کوچولو فکر کن