2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045712 بازدید | 684480 پست
رویان به منم اصلا داروی تقویتی نداد ازبس بی خیالن تازه منم میگفتم میگفتن ول کن فایده نداره زیاد،،اون ...

مرسی عزیزم،آره داروهام رو که حتما میخورم ،دیگه توکل به خدا ،فقط خدا کنه اینبار تخمدانهام خوب جواب بدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خونه نیستم الان. شب احتمالا برمیگردم خونه شاید هم امشب اصلا خونه نرفتم. اگه عجله داری یکی از د ...

سلام لی لا جون تیکر نی نی گلت مبارکه ان شاءالله که به سلامتی بغل بگیری عزیزم.

خدایا شکرت
تعدادشو نگفت. اصلا گفت تو راستی چیزی نمیبینم. تو چپ چندتا هست که ریزن. خیلی نگرانم

اوکی،  ان شالله با داروها اون فولیکولهای ریز رشد کنن،،  قبل شروع داروها تقویتی مثل اوابوست یا کیوتن استفاده نکرده بودید؟؟

اوکی،  ان شالله با داروها اون فولیکولهای ریز رشد کنن،،  قبل شروع داروها تقویتی مثل اوابوست ...

کیوتن و یه کپسول دیگه داشتم هنوزم دارم استفاده میکنم. انشالله خدا بخواد حتما میشه. من همه تلاشمو میکنم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
کیوتن و یه کپسول دیگه داشتم هنوزم دارم استفاده میکنم. انشالله خدا بخواد حتما میشه. من همه تلاشمو میک ...

آفرین عزیزم همین روحیه عالیه،  واقعاً تو این راه سختی که ماها میریم باید روحیه داشته باشیم و تمام سعیمو انجام بدیم باقیش با خداست،  منم دومین بار با اینکه گونال خارجی داشتم ولی سایز فولیکولهام دیرتر از دفعه اول پانکچرم رفت بالا برای همین ۱۸ پانکچر شدم

سلام عزیزم به سلامتی، ان شاء الله دیگه این دفعه مامان میشی آره گلی آسپرين رو متفاوت شروع میکنن من ا ...

سلام زینب جون

اگه کمکم کنید ممنون میشم

من دیروز پیش دکتر نصر انتقال داشتم 

وقتی داشتم پذیرش میشدم داشتم اب میخورم که یهو یه لرزی به جونم افتاد که پرستار اول فکر کرداسترس دارم گفتم نه از استرس نیست خلاصه تست کرونا رو دیدن گفتن منفیه بعد هم تب سنج گذاشتن تب نداشتم بعد دیگه بهتر شدم انتقال انجام شد ولی اومدم خونه سوزش گلو داشتم که خودم رو بستم به اب نمک و شربت ابلیمو عسل الان سوزش گلوم بهتر شده ولی دارم تب میکنم 

میشه راهنماییم کنید باید چیکار کنم

مممون میشم از لطفت

قربونت برم مهربونم بله کاملا  خانواده  خوبی دارم هنینه که غصه میخورم که نا امیدشون کردم ب ...

می فهمم دقیقا چه حسی داری عزیزم ولی اصلا ناامیدشون نکردی آدم قسمتشو نمی دونه همچین قشنگ مامان بشی به امید خدا

محی جون دیگه در توانم فهلا نیست عزیزم  چه قدر استرس  چه قدر امید  اخرش تباه شد   ...

عزيزم مررسي

منم خرداد انتقال دادم دوباره الان رفت تا مهر

استراحت كردم واقعا

ولي روژان ميدوني من شادن رو گذاشتم الگوم

@shadennn      

ميدوني شادن قبل انتقال اين سريش كه مامان بشه بعد از چهار بار انتقال منفي نوشته بود كه ميرم اين بسته جنيني كه دارم و انتقال ميدم و اگه نشد ميام تهران

بعني واقعا اين روحيه رو بايد طلا گرفت كه گفت بازم ادامه ميدم

و خدا جواب صبرشو داد و با همون انتقال و اخرين جنين هاش مثبت شد

خدا كمكش ميكنه و به سلامت بچه اش رو بغل ميگيره

روژان ما هم بي جواب نميمونيم شك نكن

اخه من چون مریض خانم دکتر نیستم میگم قبل پریودی یه سر ویزیت شم که شرح حال بدم بهشون باز شنبه زنگ می ...

عزیزم بنظر من وقتی پریود شدی برو من وسط سیکل رفتم منشی اجازه نداد اومدم از شفاداک وقت گرفتم رفتم ک اونم دکتر معاینه کرد پرونده تشکیل داد گف پریود شدی بیا برای برای شروع ivf. اگ میخای وسط سیکل بری منشی نمیذاره اصلا یا بهش دروغ بگو پریودم یا اینترنتی وقت بگیر

عزيزم مررسي منم خرداد انتقال دادم دوباره الان رفت تا مهر استراحت كردم واقعا ولي روژان ميدوني من ش ...

قربونت برم عزیزم😙😙😙 دقیقا همینجوره محی جون، منم بعضی وقتا شک میکردم میگفتم شاید هیچوقت موفق نشم ولی از ته دل ناامید نشدم و الان مطمئن مطمئنم که این راه آخرش برای همه خوشه فقط صبر و امیدواری میخواد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها شما بعد از انتقال آمپول پروژسترون زدید؟ من از امروز زدم و اون پام از بالا تا پایین درد داره.چ ...

اولیش از همه‌دردناک تره من تا حالا نوزده تا زدم. کاریش نمیشه کرد فقط جای امپولو میتونی ماساژ بدی. چون امپول روغنیه درد داره

کیوتن و یه کپسول دیگه داشتم هنوزم دارم استفاده میکنم. انشالله خدا بخواد حتما میشه. من همه تلاشمو میک ...

عزیزم اچ ام جی داروی خوبیه با اینکه ایرانیه...تو این پنج شش روز بنظرم با اچ ام جی جواب میگیری چون هرچقدر سینال داغووونه اچ ام جی جوابدهیش خوبه...نگران نباش اصلا هنوز فرصت هست