2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام شما طبیعی باردار شدی گلم؟ چه مدت اقدام بودی

نه عزیزم ای وی اف بودم .بعد از هفت سال با چهارمین  انتقال باردارشدم 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نه عزیزم ای وی اف بودم .بعد از هفت سال با چهارمین  انتقال باردارشدم

واییی خدایا شکر.گلم مشکل خاصی داشتی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند روز بعد از انتقال سونو شدین؟؟  من نه دیشب لولیشو رفتم که به حستب خودم باید شش هفته و چهار ...

ممنون عزیزم

خب شکمی زیاد دقیق نیست من واژینال رفتم، روز 22 انتقالم بود، زینبی جون گفت سونوی اول تاریخش دقیق نیستش یعنی سونوهای بعدی بهتر مشخص میشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
واییی خدایا شکر.گلم مشکل خاصی داشتی؟

خودم پلی کیستیک بودم .مرسی😘

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سارا میدونی مثلاً دو روز گذشته حتی یه بار هم بالا نیاورد، ولی دیروز، روز خوبی نداشتیم هم زیاد بی قرا ...

مرضی جون سلام عزیزم 

ایشالا این روزای سختت هم بگذره یادت باشه روزای سختی هم داشتی قبلا که خداروشکر گذشت 

حرف خانواده همسرت هم اصلا واست مهم نباشه تو هر شرایطی حرف واسه گفتن هست فقط به خودت و همسرت و نی نی فکر کنم بقیه حرفارو بریز دور 

انشاالله خدا به مامانتم سلامتی بده که میاد کمکت بزار چند روز پیشت باشه یخورده از این حالت دربیای روحیت هم خوب بشه 

ایشالا زود زود این روزاهم میگذره یادته سارا جون هیچ کمکمی نداشت تازه یه دختر هم داشت خیلی فشار روش بود ولی گذشت خداروشکر به روزای خوبی که در پیش رو داری فکر کن 😍😍😍😘😘😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ماهیرخ جون شاید من دیر برام انتقال دادن اینجوری یکی دراومده آخه من 18 و 20 سیکلم انتقال داشتم

اگه مثلا رشدش متوقف شده بود باید ساک چروکیده میشد نه؟؟

اگه مثلا رشدش متوقف شده بود باید ساک چروکیده میشد نه؟؟

آره بابا نشون میده اصلا ازین فکرا نکن ماشاالله بتاتم عالی بود سونو همینجوریه اولاش دقیق نشون نمیده مخصوصا شکمی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خودم پلی کیستیک بودم .مرسی😘

بمنم اینو گفت..یعنی چی؟ بخدا هیچچچچ توضیح نمیده بهم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
ممنون عزیزم خب شکمی زیاد دقیق نیست من واژینال رفتم، روز 22 انتقالم بود، زینبی جون گفت سونوی اول تار ...

وای تا دوهفته دیگه دق میکنم که😢😢چقد سخته این روزا .من با شکمی روز ۲۷ انتقال اینجوری گفت .روز ۱۵  یا ۱۶ پریودمم انتقال بوده

آره بابا نشون میده اصلا ازین فکرا نکن ماشاالله بتاتم عالی بود سونو همینجوریه اولاش دقیق نشون نمیده م ...

اینقد ناراحت بودم دیشببب .گفتم نکنه رشد نکنه . اره سه بار بتادادم خوب بالا رفته .

توکل بخدا محتاجم به دعاتون

خانوما شماها که انتقال جنینی بودین .سن بارداریتون با تاریخ پریودی و سونو یکی بود؟؟؟

عزیزم واسه من با تاریخ پریودم یکی بود ۶هفته و ۶روز 

ولی اصلا توجه نکن به اینا چند روز اهمیت نداره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بمنم اینو گفت..یعنی چی؟ بخدا هیچچچچ توضیح نمیده بهم

اینجوری بگمت که تخمدان ها تخمک رو بیشتر از تعداد عادی میسازن ولی رشدشون کمه و به مرحله آزاد شدن نمیرسه .معمولا باید محرک بگیری برای رشدشون .

خیلیا با وجود پلی کیستیک طبیعی باردار میشن بدون هیچ دارویی 

یا بدون ای وی اف 

انشالله شمام از این دسته خوشبخت طبیعی هستین

عزیزم واسه من با تاریخ پریودم یکی بود ۶هفته و ۶روز  ولی اصلا توجه نکن به اینا چند روز اهمیت ند ...

مرسی .خدا برات حفظش کنه .

توگل بخدا .خودمو سپردم به خودش دیگه 

کاریم از دستم برنمیاد آخه

سلام گلم خوب بود همه چیز انشاالله؟  به همسرم گفتم تاب برقی رو. گفت جمعه بریم خیابون بهار ا ...

قوربونت اره رفتم پسری و دیدم خداروشکر خوب بود فردام آزمایشو بگیرم انشالله خوب باشه 

اره خوب می کنی بگیر 

منم دیروز رفتم کالاسکه و از این صندلی غذاها که تاب میشه مدل jikel و خریدم چون این و می تونه تا ۲سالگی از تابش استفاده کنه تا ۱۵ کیلو این دوقلمو براش خریدیم فسقلیووو😊😊

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود