2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
قربونت برم الهی. خدای محمد بکنه این ۹ ماه به خیر و خوشی برای همه باردارا سپری بشه

سلام نوشین جان خوبی نی نی هامون‌ خوبن ؟شما سیاه دانه رو آسیاب میکردی با عسل میخوردی یا نه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
اگه مامانم نبود حتماً الآن یه بلائی سرم اومده بود، ممنونم عزیزم  سارا جان دلم میخواد اهمیت ندم ...

میفهممت.درکت میکنم.

واسه منم همینن! مادرشوهرمن که فعلا داره همه جا ابرومو میبره که مامانش هم نیومد کمکش.انقدر از این ور اون ور حرف میشنوم که داره میزنه اعصابم.حموم نمیتونستم ببرم خودم بچه رو.دوماه اول میترسیدم.اونو کردن چوب بالا سرم.انقدر منت گذاشتن ...اوف.اصلا نگم برات.

منظورم اینه که همه جا از این توقع ها و حرفها هست.دایورت کن فقط..بیخیال 😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارا جان، وقتی گشنه س که امکان نداره پستونک بگیره، وقتی هم سیره اصلاً، فقط وقتی میخواد بخوابه، میگیر ...

مثل پسرمنه .اگه میگرفتن خیلی خوب بود.

راستی هنوز نخابیده ها 😐 نمیدونم با کی لج کرده و  تا چند میخاد بیدار باشه! چشمام داره درمیاد از بی خابی و سوزش.ببینی فقط وضعشو نشسته تو بغلم میخابه.میام بزارمش زمین بیدار میشه .باز از اول داستان ما شروع میشه ...

سارا یعنی میشه دختر منم بیدار باشه و گریه نکنه؟؟ واقعاً برام رؤیا س، چون تا وقتی خوابه که خوابه، وقت ...

دوماهش که تموم شه خیلی ارومتر میشه...خیالت راحت

بارانا جانم از نظرم بیرون نیستی از ته دلم برات میخوام خدا دلت رو به زودی شاد کنه

قربونت برم.مرسی از محبتت عزیزم.ایشالله برای من و همه دوستای منتظرم  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

سلام خانما من فردا ای یو ای میشم بار اوله 3تا فولی 19 داشتم ضخامتمم5ونیم گفت فردا راس ساعت 12 دو تا اچ سی جی تو بزن و یکی دوساعت بعدش ای یو ای کننت . برام سواله مگه ازادسازی بزنیم 24ساعت بعد تخمک ازاد نمیشه؟ چطوری گفت دوتا بزن دو ساعت بعد ای یو ای کن

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
بله عزیزم چون تو بروشور نوشته تزریق به چپ و راست انجام بشه حالا نمیدونم تو بروشور شما هم نوشته یا نه

عزیزم یک پست پایین تر عکسشو گذاشته بودم ، نوشته تزریق در جداره قدامی جانبی یا خلفی جانبی صورت گیرد فکر کنم همون چپ و راست منظورش باشه ، خب بالای ناف که من تا حالا نزدم من خودم همیشه به نیم دایره پایین ناف تزریق کردم البته هرچی به پایین ناف نزدیک میزدم دردش بیشتر بود بهتر همون چپ و راسته بنظرم ، 

اگه مامانم نبود حتماً الآن یه بلائی سرم اومده بود، ممنونم عزیزم  سارا جان دلم میخواد اهمیت ندم ...

امان از دسن قوم الظالمین الهمسر

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
شادن جان دیشب خواب میدیدم از نی نی سایت زنگ زدن گفتن بچه شادن پسره .... ایشالا خیره

عزیزم😍😍😍 انشاالله سالم باشه هرچی خدا بهم بده خوبه❤❤❤

نوشین جون شما هفته ی بعد میری سونو؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@shadennn    شادن جون عزیزم شما اولین سونو با تاریخ پریودی یکی بود؟؟؟

آره عزیزم به تاریخ پریودیم 6 هفته بود به تاریخ انتقالام 5هفته و شش روز

کلا هردو انتقالم تاریخش همین میشد من اشتباهی حساب کردم فکر کردم جنین سه روزم میشه 6هفته و یه روز ولی هردوش یه تاریخ درمیاد

شما سونوی دومو نرفتی؟ من امروز قراره برم برام دعا کن😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوما شماها که انتقال جنینی بودین .سن بارداریتون با تاریخ پریودی و سونو یکی بود؟؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
آره عزیزم به تاریخ پریودیم 6 هفته بود به تاریخ انتقالام 5هفته و شش روز کلا هردو انتقالم تاریخش همین ...

چند روز بعد از انتقال سونو شدین؟؟ 

من نه دیشب لولیشو رفتم که به حستب خودم باید شش هفته و چهار روز باشم ولی پنج هفته و چهار روز بودم با سونو شکمی 

انشالله امروزم سونوت عااالیههه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام زینبی جون .عزیزم شما اولین سونوتون با تاریخ پریودیتون یکی بود؟؟  من دیشب سونو شدم طبق پری ...

سلام شما طبیعی باردار شدی گلم؟ چه مدت اقدام بودی

خانوما شماها که انتقال جنینی بودین .سن بارداریتون با تاریخ پریودی و سونو یکی بود؟؟؟

ماهیرخ جون شاید من دیر برام انتقال دادن اینجوری یکی دراومده آخه من 18 و 20 سیکلم انتقال داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40