2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
آره ،،چقد هم ناراحت بودم. خداروشکر،ممنون عزیزم،با دعای شما انشاله🌷

عزیزم چون دکترت مشایخی هست میپرسم. داروهات چی بود؟ منم دکترم مشایخی هست ولی فعلا مرحله ی آزمایش و چکاپای اولیه ام

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فعلا پانکچر کردم انتقالمم دوماه دیگه س دارو هم دوفاستون و سفیکسیم شما تو چه مرحله ای انتقال دادین؟

خیر باشه براتون⚘

من دارم دارو میخورم رحمم اماده بشه ان شاء الله هفته ی بعد انتقالم میشه..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان برای تشخیص ضخامت رحم چندم بایدبرم؟؟الان ۱۲روز از پاک شدنم میگذره؟آزاد برم بدون نسخه پزشک قبول ...

کلا روال این طوره که دکتر روز دو تا چهار پریودی میگه بیایید و خودش سونو میکنه و شرایط رو می سنجه و برای انتقال برنامه میریزه..

هزینه انتقال بین ۲۲۰۰ تا ۳۲۰۰ هست مراکز با هم فرق دارند و احتمالا ۷۰۰ پول ازمایشگاه که درواقع باید ۳ تا ۴ تومان در نظر بگیری..

اره عزیزم من کادر درمانم

عزیزم چرا تزریق بالا و پایین ناف اینقدر برام دردناکه؟ برلی همه اینطوره یا ساختار شکمم من اینطوره؟

از لحاظ وزنی و بزرگ‌کوچیک بودن شکم هم معمولیم نه شکم خیلی بزرگی دارم و نه شکم تخت..و اینکه اگه بخواهی هپارین رو به ران تزریق کنی کدوم قسمت ران بهتره؟

مامانم میاد پیشم ولی واقعیت اینه خودم هنوز ریکاوری نشدم، اونوقت یه سری اتفاقاتی هم میفته که روز به ر ...

الهی بگردم. افسردگی بعد از زایمان نیست؟ دارودرمانی نمیتونی انجام بدی الان به خاطر شیر؟

ببین یه مدت روزی یه ساعت سفیدبرفی رو بذار پیش باباش یا مامانت از خونه برو بیرون که از اون فضا دور شی. شاید یکم بهتر شی 

عزیزم من اصلا از اول تب نداشتم کلا تبم ۳۶ بالا نمیرفت.اسهال و استفراغ نداشتم کلا سرف هم ندارم فقط یک ...

نترس عزیزم، اگر ریه در گیر بشه حتما علائم میده و اگر دو هفته رد شد دیگه خطر رفع شده 

آره واقعا سی تی برای همه اصلا نیاز نیست، فکر تو درگیر نکن، اونهایی که غافلگیر شدن به علائم اهمیت ندادن و مثلا چند روز تب داشتن و نرفتن، برای شما جای نگرانی نیست، 

کرونا اومده بوست کرده رفته😉😉😉

@زینبی_بابا     عزیزم من میتونم روزی یه فنجون چای به بخورم؟ منعی نداره؟

نه گلم با خیال راحت نوش جان کن😋😋😋

حتی اگر به قهوه هم عادت داری روزی یک فنجون اشکال نداره، ولی باید عادت داشته باشی

من خودم فقط جگر و روغن کنجد و قهوه نخوردم دیگه همهههههه چیز خوردم🤭🤭🤭🤭

نه گلم با خیال راحت نوش جان کن😋😋😋 حتی اگر به قهوه هم عادت داری روزی یک فنجون اشکال نداره، ولی با ...

سلام زینبی جون .عزیزم شما اولین سونوتون با تاریخ پریودیتون یکی بود؟؟ 

من دیشب سونو شدم طبق پریود فکر میکردم باید شش هفته و چهار روز باشم .ولی سونوگراف گفت پنج هفته و چهار روزی .برای سونو شکمی هم ضربان زوده .

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩