2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اخه یبار دیگه این اتفاق برام افتاده و منفی بودم

آخه این بی بی چکا اشتباه نمیندازه. اون مدیکوره الکی مثبت نشون میده

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
ممنونم عزیزم ،خودم حس میکنم هیچ دارویی تاثیر نداره که دکتر هم تجویز نکرد،پروانه جون شما اووابوست یه ...

برای ما که واقعا هیچ مکملی رو اسپرم اثر نداشت هرچی همسرم خورد انگار نه انگار دریغ از یه تغییر کوچولو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از روز پانکچر بهتون آنوکسان رو دادن برا تزریق؟ خون روان هستش یا لک؟

بله از روز پانکچر دادن ۱۴تا دادن که ۵تاشو زدم و پریود شدم امروز. راستش حدودا سه چهار ساعته‌که پریود شدم اما همونقدر که دفع کردم روان بوده اصلا لک ندیدم

بله از روز پانکچر دادن ۱۴تا دادن که ۵تاشو زدم و پریود شدم امروز. راستش حدودا سه چهار ساعته‌که پریود ...

آنوکسان باعث رقیق شدن خون میشه آخه .داروهای دیگت چیا هستن.آ اس آ هم داری؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی عزیزم از راهنمایین خیلی مفید بود خودمم شک داشتم برم بهم کلی داروی گیاهی بده تداخل پیدا کنه خدای ...

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم😘❤

👍👍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آنوکسان باعث رقیق شدن خون میشه آخه .داروهای دیگت چیا هستن.آ اس آ هم داری؟

روز پانکچر کلا اینارو داد سفیکسیم۷تا.کابرگولین۸تا.دایجستیو ۱ ورق. سیتروتاید ۳تا که تموم شده.انوکسا۱۴تا که ۵تا زدم امروز پریود شدم.ینی میگید دیگه نزنم؟

اگه لکه بینیت زیاده به دکترت بگو شاید بخواد پروژسترونت رو زیاد کنه ولی کلا لک لانه گزینی برای هرکسی ...

من امپول انوکسا میزنم اسپرین هم میخورم. به نظرت قطعشون نکنم؟؟ دکترم نامرد جواب نمیده

نگران نباش عزیزم جنینهاتون ۵روزه بودن؟ اگر ۲شهریور انتقال دادید انشالله لانه گزینی بوده

اره. پنج روزه بودن. نمیدونم والا. نمیدونم اسپرین و انوکسا رو ادامه بدم یا نه. پروژسترونم رو زیاد کنم یا نه. دکترمم جواب نمیده. دارم دیوونه میشم

روز پانکچر کلا اینارو داد سفیکسیم۷تا.کابرگولین۸تا.دایجستیو ۱ ورق. سیتروتاید ۳تا که تموم شده.انوکسا۱۴ ...

به نظر من باید قطع بشه چون خونریزیتو شدید میکنه اگر مطمئنی پریود شدی.کدوم مرکز هستید؟به نظرم با مرکز تماس بگیر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من امپول انوکسا میزنم اسپرین هم میخورم. به نظرت قطعشون نکنم؟؟ دکترم نامرد جواب نمیده

لک بینی داری؟

اره. پنج روزه بودن. نمیدونم والا. نمیدونم اسپرین و انوکسا رو ادامه بدم یا نه. پروژسترونم رو زیاد کنم ...

پروژسترون چی داری آمپول یا شیاف؟روز چند انتقالی؟