2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
خیالت راحت باشه جنین شناس مام عالیه حتما یازده یا ده تا جنین عالی داری

واقعااا😍😍انشاالله 🙏🏻🙏🏻توکل به خدا ممنون که اینقدر امیدوارم کردی🥰🥰

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه اینجا که میرم برای ای وی اف دولتیه.دکتر خخیلی لطف کنه بالاسر رزیدنتا می ایسته!خودِ دکتر ننوشت.بر ...

حتما هایپر میشی عزیزم واسه اون بهت داده...نگران نباش...منم توی پانکچرم 10 شب یکی و نصفی داده بود ...اب شکمتو کم میکنه

اگر سیکل بلند باشه از 3 تا 5 پری ال دی شروع میشه و 19 روز بعد دکاپپتیل یا دیفرلین یا...  اگر س ...

یعنی اگه بلند باشه ال دی رو از شنبه که رفتم شروع میکنه.اگه کوتاه باشه و بخواد سیکل بعدی انتقال بده از سوم پری بعدی استرادیول شروع میشه؟

خدایا شکرت  
قربونت عزیزم، برام دعا کن😙 انشاالله قسمت خودت😍😍😍 آره خداروشکر قلبش تشکیل شده فقط دکترم گفت دواز ...

ای جووونم عزیزم خداروشکرررررر انشالله خدا بهترینا رو واست رقم بزنه واسه خودتو نی نیت ایشالله

منم امروز زنگ زدم گفتن هروقت تونستی بیا رضایت نامه پرکنید واسه انتقال ایشالله

خدا ایشالله کمک هممون بده بحق اینماه عزیز

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
به به مبااااارکه😍😍😍 دیگه خیالت راحت شد عزیزم تازه من واژینال انجام دادم میگن شکمی دیر نشون میده

ن عزیزم خیالت راحت چی دوست داشتم قلبشم برام بتپه شوهرم نبوده زنگ زدم خواهر شوهرم میگم زود بیا دنبالم منو ببر سونو میگه واسه چی هنوز که چیزی مشخص نشد میگم ن من باید همین الان برم اومد دنبالم میگه فقط واژینال نرو همین شکمی برو ولی اگ چیزی نبود نگران نشو دیگه سونوگرافی گفت ساک حاملگی تشکیل شده قلبشم دو هفته دیگه بیا ... من که خودمو از بین میبرم با این افکارم که کفر خدا هم هست خدا فقط منو ببخشه دست خودم نیس 

سلام شما چطور سن بارداری رو محاسبه میکنید بعد چند هفته از ازمایشتون رفتین سونو واژینال یا شکمی ؟؟

والا تو گوگل زدم محاسبه سن بارداری میاد میگه اولین روز از آخرین پریتون کیه 

ولی سونو که میری دقیق میگه 

والا من شکمی ۶ هفته و ۴ روز رفتم با ۸ هفته 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم خوبی؟میگم این داروخانه هایی که گفتی گونال دارن تک تک رنگ زدم گفتن نداریم، اون داروخانه ای ...

اگه منظورت اون داروخونه ای هست که روبروی بیمارستان بانوان ارش(تهران).اسمش روی مشمای داروهاش زده دکتر ثنار حسینی.اما نمیدونم گونال داشته باشه یا ن.من سینال زدم

سلام عزیزم خوبی؟میگم این داروخانه هایی که گفتی گونال دارن تک تک رنگ زدم گفتن نداریم، اون داروخانه ای ...

الان گونال گیر نمیاد.

fshکارما  میدن بجاش.ولی خیلی خوبه

من گونال زدم اثر نکرد زیاد 4 تا تخمک شد یه جنین

اینوی دومی رو زدم سر پانکچر دوم 14 تخمک شد 7جنین

ذخیرمم کم بود.همینو بگیر خوبه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
یعنی ۲هفته بعدازازمایش رفتین سونو شکمی قلبشم دیده شد؟

اره دیده شد ولی خیلیا هفته ۸ اینام طول میکشه تشکیل بشه نگران نباش اصلا ۴ هفته خیلی زوده برای قلب

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره دیده شد ولی خیلیا هفته ۸ اینام طول میکشه تشکیل بشه نگران نباش اصلا ۴ هفته خیلی زوده برای قلب

خوب دیگه منم بعد ۲ هفته از ازمایشم رفتم منم انتقال دادم سونو بر اساس روزای انتقالم گفت ۴ هفته فک کنم