2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
عجب زیادخوردی‌لابد من‌‌ناشتا‌یه‌قاشق‌مرباخوری‌میخورم همون‌عسل‌بادارچین‌خوبه..من‌براگرمیه‌رحم‌میخو ...

فکر میکنم این عسل و دارچین بهتر باشه. من صبح ها یک قاشق غذاخوری میخوردم از روز اول پریود تا روز پانکچر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزيزم مشكل ژنتيك داشتن جنينامون با پي جي دي متوجه شديم كه جنينا همه ناقصن تعيين جنسيت هم كردن ديگ ...

چون ناباروري بدون علت بود جنينا رو فرستادن پي جي دي و همه مشكل داشتن الا اين پرنسسم🥰

نه عزيزم مشكل ژنتيك داشتن جنينامون با پي جي دي متوجه شديم كه جنينا همه ناقصن تعيين جنسيت هم كردن ديگ ...

اهان 

ایشالا که مامان شدی عزیزم  

به مامان شدنت فکر کن و استرس نداشته باش 

توکلت به خدا باشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
حتما عزیز دلم من همیشه قبل خودم اول بچه های تاپیک و همه منتظرا رو دعا میکنم. کاش بشه یک ساعتی از شب ...

قوربونت

باشه‌عزیزم‌سعی‌میکنم

خیلی‌بادوستایی‌‌مثل‌شما‌حال‌روحیم‌بهترشده‌وامیدم‌بیشتر

همش‌میگم‌‌توکل‌برخدا‌منم‌‌براباردوم‌مامان‌میشم

عزیزم‌انشالله‌بارداریه‌خوبی‌داشته‌باشی😘😘

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
فردا روز ٩ هستش خواستم فردا برم ولي فكر كنم خيلي زوده

فردا که خیلی زوده 

اگه جنین بلاست ۱۲انتقال برو آز اگه نه که بزار همون ۱۴ انتقال برو 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قوربونت باشه‌عزیزم‌سعی‌میکنم خیلی‌بادوستایی‌‌مثل‌شما‌حال‌روحیم‌بهترشده‌وامیدم‌بیشتر همش‌میگم‌‌توک ...

شما كه قبلا باردار شدي آيا قبل از بارداري درداي پريودي داشتيد؟🤦🏼‍♀️

فردا که خیلی زوده  اگه جنین بلاست ۱۲انتقال برو آز اگه نه که بزار همون ۱۴ انتقال برو

١١ آزمايش ميدم 

از فرداش حساب ميشه ديگه؟ 

جنين فريز انتقال دادم

نميدونم بلاست يا نه شناسنامه جنينم گم شد

فدای شما بشم ممنونم تروخدا واسم دعا کنید، یکشنبه نوبت پانکچر واسم گذاشت دعا کنین تخمک خوب باشه

بگم پیامت رو خوندم یه حالی شدم که انگار خودم پانکچر دارم، باور میکنی؟ برات آیه الکرسی و چهارقل میخونم نازنین دختر. انشالله دست پر و شاد از پانکچر برگردی. آهان راستی اینکه پانکچرتم افتاده تو محرم دلم قرص تر شده، آخه من همیشه معتقدم به عکس اون چیزی که جا افتاده، محرم ماه پر خیر و برکتیه. 😍😍😍😍

برو که یه عالمه انرژی مثبت همراهته و یه عالمه دعا بدرقه راهت وانیا جان

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شما كه قبلا باردار شدي آيا قبل از بارداري درداي پريودي داشتيد؟🤦🏼‍♀️

عزیزم من‌بچه‌اولمو‌طبیعی‌باردار‌شدم

برادومی‌به‌مشکل‌برخوردم

امایادمه‌‌دل‌دردهای‌پریودی‌داشتم‌باخودم‌میگفتم‌پریود

میشم‌‌۱۵‌روزازپریودیم‌گذشته‌بودم‌‌گلودردگرفتم‌رفتم‌دکی

ازنبضم‌فهمیدباردارم..تازه‌تادوماه‌اینا‌زیردلم‌دردمیکرد

دکی‌گفته‌بود‌زیادخم‌یاراست‌نشو

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻