2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
نازی جان خودبه خود شد یعنی روز قبل خونریزی شروع شد بعد دکتر و سونو داخلی و ... فرداش که پاشدم درد خیلی زیاد و خونریزی شدید که با خودم گفتم حتما دفع شده. رفتم سونو کردم گفتن چیزی نمی بینن اما ازمایش حون دادن هر ٤٨ ساعت یه بار که چک می کردم مقدارش بیاد پایین به صفر برسه دکتر ازمایش خون نداد؟ کاش میشد زودتر بری سونو من دو سه روز بعدش رفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازی جون میدونی اگه جنین رو فریز کنن که دوره بعد انتقال بدن بعد از پریود و شروع دوره جدید باید دوباره این امپولا رو بزنیم؟ یعنی همه این داروها تکرار میشه فقط دیگه egg retrieval نداره؟
سلام رویا جان خدا را شکر تخمکات زیاد بود رویا جان یک سوال داشتم شما گونال اف میزدی؟ چطوری تهیه میکردی؟ همه را یک جا برات نوشت یا نه خورد خورد گرفتی؟ از کجا گرفتی؟ بعد گونال هم پودره یا نه مثل خودکار میمونه و تزریقیه؟
رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
الان از کلینیک زنگ زدن که ازمایشم از ٥٠٠٠ شده ١٥٠٠٠ 😰 گفتن به جای جمعه فردا بیا

خیلی نگران شدم چرا انقدر رفت بالا؟ 😭 فکر کردم بهم میگن داروهامو استفاده نکنم تا فردا ولی گفتن همون قبل رو استفاده کنم

مرسی لیزا جون. بتام که دو رو بر پنجاه هزار بود یک ماه طول میکشه صفر بشه، سونو هم دو شنبه میرم.
شما دیگه نباید امپول بزنی فقط برای اینکه رحمت ضخیم بشه بهت از روز دوم سیکل استرادیول میدن و از روز چهارده پروژسترون شروع میشه اگر جنینهات پنج روزه باشه روز ششم پروژسترون برات انتقال میدن.
نه خطر ناک نیست فولیکولهاتم خوبه فکر کنم یا فردا بگن امپول رو بزنی یا نهایتا پس فردا. تقریبا همش تو یک حدود هست، فاصله چندانی با هم ندارن. به نظرم همه چیز خوبه. احتمال زیاد فردا میگه امپول رو بزنی و سی و پنج ساعت بعدش تخمک کشی.
نازی جان واقعا ازت ممنونم نمیدونی از موقعی که بهم تلفن زدن فردا بیا چه دلشوره ای گفته بودم مرسی که ارومم کردی 😍 امیدوارم به ١٨ برسن .. نازی جان امیدوارم دوشنبه جواب سونوت خوب باشه 😍 فردا میام خبرشو میدم بازم ممنونم ازت که جواب سوالامو دادی 😍