2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
سلام بچه ها سلام نازی جون 😍 یه نیم ساعته اومدم خونه از سونو و ازمایش خون منتظر بودم حوابشو برام بفرستن بیام بگم راهنمایی بگیرم 😀 دکتره که سونو میکرد گفت فولیکولا رشد کردن خوبه فقط گفت سمت راست هنوز از چپ کوچیکترن باید خودشونو بریونن به اندازه چپیا! بعد هم گفت جمعه هم بیا برلی سونو و احتمالا خارج کردنشون روز یک شنبه هست انا گفت جمعه دقیقشو میگه! نازی جون حتما باید امپول trigger زد قبل از کشیدن این تخمکا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوابو بفرستن برام میام میگم 😍 بچه ها ببخشید من بلد نیستم هی سوال می پرسم ، پانکچر همین بیرون کشیدن تخمکاست ؟ اسمشو نمیدونم چی میگن هی میگم بیرون کشیدن تخمک 😋
ممنونم لیلا جان 😍 فکر کنم چون من قراره روی جنین ها ازمایش ژنتیک انجام بدم قبل انتقال ccs، انتقالم بیفته دوره بعد یعنی فریز بشن جنین ها ( اگه جنینی باشه خخخ )
اره خوبه که ازمایش می کنن یعنی خودمون درخواست کردیم کلی هم پولشه ولی میخواستیم ریسکای دیگه رو کم کنیم چون من پارسال یه سقط تو هفته های اول داشتم مه دکتر گفت به خاطر ناهنحاری های کروموزومی خود بدن جنین رو دفع می کنه ....

اینجا هم بیشتر از یکی انتقال نمیدن میگن برای مادر خطر داره ، من خودم دوست داشتم دو تا انتقال میدادن

لیلا جان شما قبلا میکرو کردی؟
آره لیزا جان,,,من پارسال همین موقع تو سیکل بودم ,,,۱۰ تا تخمک داشتم ,,,۲ تا بلاستو شدن یکی گرید آ بود که فرش انتقال دادن ,,,لکه بینی داشتو دقیقا دوروز به آز خون گفتم نگرفته ولی آزم مثبت شد با بتا خیلی پایین بعد خونریزی ولی بتا دو برابر شد ولی در آخر نگرفت ۱۸ روز درگیر لکه بینی و خونریزی ,,,گفتن جنینت نتونسته رشد کنه به دلایله مشکلات خود جنین,,,,بعد دو ماه تو سپتامبر دومی رو انتقال دادو که گفتن گرید بی ,,,اون گرفت بتا خوب رشد کرد ساک حاملگی تشکیل شد ولی هفته ۶ سقط شد لکه بینی داشتم و بعد خونریزی شد ,,,دیگه تو نوبت میکرو بعدی ولی داریم پیش متخصص درمان میکنیم
اره لیزا جون حتما اون امپول لازمه. هر موقع اونو بزنی سی و پنج ساعت بعدش تخمک کشی انجام میشه. بیهوشت نمیکنن ولی دردی هم حس نمیکنی. یک کم فقط سوزش. انشالله همه چیز خوب پیش بره، منم همش میگم کاش جنینهامو ازمایش کرده بودم. خیلی تصمیم درستی گرفتی. ارزش داره. اینسری اگر با جنینهای فریزم نتیجه نگیرم حتما واسه سری بعد تست میکنم.
باشه لیلا جان برو عزیزم چه سخت :( هر دفعه این همه دارو و انتظار بعد جنین رو از دست بدی ولی یه حکمتی توش هست ... خیلی خوب کاری کردین این دفعه میرین پیش متخصص انشالله خبرای خوب بهمون بدی 😍 میدونی حدودا کی میکروی حدید رو باید انجام بدی؟
نازی جون ممنونم از جوابت پس احتمالا همین یک جمعه یا شنبه باید امپول رو بزنم .

انشالله این سری جواب مثبت می گیری و خوشحالمون می کنی 😍 میدونی کی دوره جدید رو شروع می کنی؟
لیزا جون پارسال که سقط شد خود به خود شد یا قرص استفاده کردی؟ من شنبه قرص گذاشتم طی چهار ساعت دفع شد ولی هنود درد دارم همش مسکن می خورم. میترسم چیزیش مونده باشه میخوام برم سونو ولی دکتر گفت یک هفته صبر کنم.