2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم این بار صد در صد میرم ابن سینا میشه بگی کل هزینت تا الان چند شد ببخش خسته وناراحتی ما هم این همه ...

۵تومن عمل 

یه تومن ویزیتو سونوها تقریبا سه تومن ازمایشه 

سه تومنم داروها

خدایابه امیدخودت🌺
اخه پولی که رفته حساب که دیگه نمیدن😔

بخدا قسم بودن کسايي تو کلينيک ما وختي پانکچرشون تخمک نداشتن نصف پول بهشون برميگردوندن 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
وای چقدر سخت ایشالا خدا بهش آرامش بده  ناراحت نباش تو این دوران واست استرس بد ایشالا زود زود ی ...

ایشالااا 

لیانا جون درد واژن  طبیعیه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بمیرم برات حالتو درک میکن منم وقتی گفتن۱۵ فولی اخرم ۸ تخمک و اخرشم دو تا جنین انگار دنیا رو سرم ویرو ...

دورازجون

ولی این دکترانمیدونن که برای هزارتومن هزارتومن این پولا ماازچه چیزایی زدیم وپس اندازکردیم به امید یه بچه که دلمون خوش باشه همینطوری پولو میگیرن راحتم میگن نبود

اخه نبود لامصب خوب کجارفت 

حالامازنتیکی نه نازایی داریم نه مشکلی 

من میدونم بهشم ده بارگفتم تخمک من زودازادمیشه اماگوش نکرد

خدایابه امیدخودت🌺
عجب داستانی شد  ناراحت شدم  فکر میکردم قوامی  خوبه  برو نصر

نصرکه ندیده میگه برواهدایی

یه خانم واقا اومده بودن برااهدا 

ونامیتونن هرکسی یه روحیه ای داره خانمه اومده بود اهداکنه اون اقاهم اسپرم بده اصلا همسرش نیومده بود

ولی من روحیه خودمو میشناسم نمیتونم

خدایابه امیدخودت🌺
منم میخواستم پیشه قوامی برم ولی کنسل فقط ابن سینا میرم دیگه 

اره اصلا اشتباه منو نکن منم میخواستم برم پیش عارفی اینجا یه ناهید بود اون گفت قوامی خوبه قبول کردم

حالا شایدم خوبه برامن تشخیصش خوب نبود

خدایابه امیدخودت🌺
گردن نمیگیرن که  من مطبش میرفتم براپانکچررفتم بیمارستان بهش گفتم توتمام سونوها گفتی سه تاتخمک ...

ای بابا چقدر اخه بی دانشن الان این موضوع تقصیر اوناست و حتما شکایت کن بی خود کردن جز هزینه این همه داروی هورمونی چقدر اخه بی شوادن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود