2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045906 بازدید | 684488 پست
باران جان من و شما دقیقا مثل هم هستیم. چه جالب. امیدوارم همه این ماه نتیجه بگیرن. شما کدوم شهری؟

ایشالله عزیزم.من تهران هستم.شما هم تو سیکل هستین؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله عزیزم.من تهران هستم.شما هم تو سیکل هستین؟

بله دقیقا مثل شما نهم پریود شدم و امروز رفتم سونوی روز هفتم قرار شد یکشنبه هفته بعد دوباره سونو بشم که بهم وقت پانکچر بده. من  زیر نطر دکتر عطارشاکری هستم.

خانوما خواهش میکنم جواب منم بدین من تو سیکل آی یو آی هستم پریروز تو سونو سه تا فولی داشتم ۱۳و۲۱و۲۲ ...

چی میشه یکیم جواب منو بده از دلشوره دربیام   

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خانوما خواهش میکنم جواب منم بدین من تو سیکل آی یو آی هستم پریروز تو سونو سه تا فولی داشتم ۱۳و۲۱و۲۲ ...

نه عزیزم ازاد نشده من روز هفتم هستم ترشحاتم زیاده مثل روز تخمک گداری اما آزاد نشدن. نگران نباش چون داروی تحریک کننده تخمدان مصرف کردین اینطوریه

عزیزم به سلامتی 

فولیکول ۲۱و ۲۲ عالی بود زمان ای یو ای هم خیلی خوب بوده 

ترشحات طبیعیه به خاطر داروهاست من داشتم ولی آزاد نشده بود 

انشاالله ۱۴ روز دیگه خوش خبری 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷