2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیز که بهم گفتی  واقعا معذل شده برام  دکتر قبلی پسرم تمایل شدید برای تجویز دارو دا ...

خواهش میکنم گلم.من وقتی خواهر زادم کوچکتر بود چند باری باخواهرم رفتم مطب دکتر ولی جدیدا نرفتم نمیدونم بهداشت رو رعایت میکنن یا نه ولی با این که یکی از خواهر زاده هام زود به دنیا اومده بود ندیدم بهش دارو یا مولتی ویتامین زیادی بده. خودتون باید از نزدیک باهاشون ویزیت بشید تا ببینید به دلتون میشینه یا نه.

تعجب کردم از نصر همه دارو هاش ایرانی بود پس واسه همیناست  شما هم پیش نصر هستید؟راضی هستین ...

آره عزیزم. بخاطر همین ایرانی میده. منم پیش دکتر نصر میرم. البته هنوز پانکچر نرفتم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
این گزارش سنویه منه که ۱۵ تا فولی داشتم هایپرم شدم اما از دکتر خودمو دو دکتر دیگه پرسیدم هیچ جواب قا ...

همون ۸ تام دوتا شد 

اصلا حس خوبی نمیگیرم وقتی توضیح قانع کننده نمیدن 

سریعم میگن بیا سیکل جدید دوباره دارو هزینه سختی ...

انشالله که نتیجه میگیری 

نشد بیا نصر 

منم مثل شما تعیین جنسیتم واسه ما تعداد جنین خیلی مهمه 

این که الکی تخمک ها خراب شه فقط به ضرر ماست 

ذخیرتم بالا بود دیگه؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
آره عزیزم. بخاطر همین ایرانی میده. منم پیش دکتر نصر میرم. البته هنوز پانکچر نرفتم.

انشالله با هم میریم نتیجه میگیریم 😁🥰من شهریور دارو ها رو باید بزنم 

اره بخدا . دوستم آزمایشش مثبت شد الان تو استرس اینه که خارج رحمی نباشه و قلب داشته باشه

هر مرحله استرس 😅

مبارکش باشه انشالله نی نی خودت عزیزم 

چه باحال. منم، انشالله عزیزم.چه خوب میشه

این سری تو مرکز مام هر خانمی میدیدم میگفتم حتما بچه ها نی نی سایتن😅

موبایل به دست این تو با هم حرف میزنن