2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بچه اولمه هر چی خدا خودش صلاح بدونه  آره به نظرم با مثانه پر رفتن خیلی مهمه ، سری پیش گفته ...

منم دوست دارم پریانیمه پرباشه به دکترم بگم ببینم قبول میکنه

خدایابه امیدخودت🌺
شنبه ميرم بايد يك هفته از اولين جواب آز بگذره 

بیام ببینمت😂😂😂😂

دخترمن نمیدونم چراپری نمیشم تا داروهامو شروع کنم

چیکارکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایابه امیدخودت🌺

بيا ببين 😂😂😂انقدر داغونم كه حد نداره وحشت ميكني😂😂😂

همش از استرس از بس بهش فكر ميكني و استرس داري نميشي صبر كن ميشي نگران نباش بزار يك هفته بگذره حداقل .

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
خیلی ازش راضی هستم خیلی هم دوستش دارم آرامش نیده بهم اما اطلاعات خودتت زیاد باشه بهش پیشنهاداتی بده ...

لیلاجون یه سوال دارم ازت ...ببین شما چون جنینات رو پی جی دی کردی فهمیدن مشکل دارن درسته؟پس جدای از بحثه تعیین جنسیت فک میکنم خیلی خوب شده واست ...چون ممکن بود بخوان یازده تا جنینت رو هم انتقال بدن و هی منفی شه ...اینطوری حداقل کمتر دارو گرفتی ....اینطور نیس؟یا این که بدونه پی جی دی هم میفهمیدن جنین مشکل داره؟🤔

سلام عزیزم.خوبی؟؟دختر گلت  خوبه؟خیلی خوش اومدی.ان شاء الله اومدی واسه تیکر جدید دیگه؟؟😁😍

سلام ساراجونم خوبی؟خداروشکر دخترمم خوبه.واای نههههه😂😂😂خیلی زوده هنوووز.شما چیکار کردین عزیزم؟ان شاالله تیکر دوستامو ببینم😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام.عزییییزم😍😍😍 ای بابا کجایی تودختر دلمون برات تنگ شده  خوبی چکارامیکنی دختر گلت چطوره؟ه ...

سلام فداتشم خوبی؟گل پسرت خوبه؟منم دلم براتون یه ذره شده بود بخدا.درگیرممممم دیگه خودت بهتر میدونی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بيا ببين 😂😂😂انقدر داغونم كه حد نداره وحشت ميكني😂😂😂 همش از استرس از بس بهش فكر ميكني و استرس د ...

الهی 

من بدترم 

میگن مواد ارایشی خوب نیست یه مدته استفاده نمیکنم

دلم ارایش میخواد😂😂😂

خدایابه امیدخودت🌺

[QUOTE=148185792]آره گلم واقعا واقعا😍😍😍😍عزیزم من زایمان کردم هنوز باورم نمیشه، چای بخیه هام رو میبینم هنوز باورم ...[/QUOT

ممنون عزیزم. البته منم لطف خدا شامل حالم شده و دقیقا دو سال پیش دخترم رو که از طریق میکرو باردار شده بودم بغل گرفتم. الان برای بچه دوم اقدام کرده بودم اما واقعیت اینه ما که این همه توی این راه سختی کشیدیم وقتی به نتیجه می‌رسیم باورش برامون سخت میشه، حتی من که یبار دیگه هم تجربه کرده بودم 😂

از ته دل از خدا میخوام هر چه زودتر دل همه مامانای منتظر رو شاد کنه 🙏🏻🙏🏻

سلام زینب جون😍 اره من از قبل هم مهره های پایین کمرم مشکل داشت و درد میکرد .نگران بودم که نکنه این ...

وای سارا جون من چقد بی خبر بودم از همتوووون

نی نی دار شدی به سلامتی؟😍😍😍وای خدای من.دیگه کی مامان شده قدیمیا

تبریک میگم.خداحفظش کنه عزیزم

از ثمین جون چه خبر ؟

آره عزیزم . مثبته . بتام 1760 هست خدا دامن همه رو سبز کنه

وااای خیییلی خوشحال شدم😍😍😍😍 تبریک میگم عزیزم. دیدی چقدر نگران بودی که خونریزی داری؟ وقتی خدا بخواد هیچ چیزی مانعش نیست.

الهی که تا آخر بسلامتی و دل خوش بگذرونی🙏🏻

اهل تبریز نیستم ولی تبریز می رفتم.

دکتر حمدی چجور دکتری هستن؟ 

اگه اشکال نداره میتونم بپرسم مشکلتون چی بود؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن