2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
قبل انتقال:  تو طول روز سعي ميكردم فقط گرمي بخورم چون طبعمم خيلي سرد بود سعي ميكردم رعايت كن ...

مرسی عزیزم که اینقدر کامل توضیح دادی 

انشاالله این نه ماه به خوبی و خوشی بگذره و نی نی ها رو سالم بغل بگیری هی بووووس کنی 

مراقب خودت باش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم معمولا به اونها که تالاسمی مینور هستن میدن  حالا اگر کسی سابقه نقص لوله عصبی در بچه های ...

سندروم داون هم جزو همین نقصهاست؟

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبی هنوز خونریزی داری؟

ن 2روزخونریزی داشتم 3روزم لکه بینی امروزم ک هیچی ندیدم.ولی دردی ک من کشیدم وخونریزی واون لخته هایی ک دیدم بعیدمیدونم بچه ای برام مونده باشه.فقط اگ امام رضاب دلم نگاه کنه شایدبشه.بعدازاون همه سرکوفتی ک ماددشوهروعروسمون بهم زدن وطعنه هایی ک بقیه زدن واقعادیگ توانشوندارم.شبی ک صبحش تخمک کشی بودباشوهرم دعواکردیم چون خیلی تحت فشاربود.الان خیلی میترسم .میترسم نشه وبازبخادبرم سراغ میکرو.بخداسختمه نمیتونم اگ میتونستم میرفتم😢

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
خب خدا رو شکر که میکروسرجری بوده گلم از لحاظ آندومتریوز بررسی شدی؟؟ آخه التهاب رحم باید یه جوری خود ...

زینبی جون منم تو پاپ اسمیر برام زده بود التهاب، این همون التهاب رحم هست؟ به دکترمم گفتم یه پماد داد دیگه نمی دونم خوب شدم یا نه، این التهابه برای انتقال خطر داره یعنی ممکنه انتقال منفی شه؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ن 2روزخونریزی داشتم 3روزم لکه بینی امروزم ک هیچی ندیدم.ولی دردی ک من کشیدم وخونریزی واون لخته هایی ک ...

انشالله که مثبته عزیزم فکرا منفی رو دور کن حرف کسی هم تحویل نگیر بچه بیاری نیاری حرف مردم هست 

الان مگه میکرو نکردید؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ذخيرم يادم نيست  من ٩٧ پانكچر شدم. كلا ٩ تا جنين داشتم و اسپرم خوب بود خداروشكر.

یعنی این انتقالت دیگه پانکچر نشدی از همون جنین های سال 97 ؟؟؟

اخه منم اخر 96 پانکچر شدم ولی انتقال ندادم همش میترسم جنین هام تو فریز بی کیفیت شدن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
انشالله که مثبته عزیزم فکرا منفی رو دور کن حرف کسی هم تحویل نگیر بچه بیاری نیاری حرف مردم هست&n ...

آره دفعه دومه ک میکردکردم.15انتقال مثبت شدولی بتاپایین بود2روزبعدشم بتادادم از60رسیده بودب 168ولی بعدش خونریزی کردم حالابعد4روزازآخرین آزمایش بازم بتادادم.منتظرجوابم.این چندخیلی پیرشدم ساعت هانمیگذره 

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
ن 2روزخونریزی داشتم 3روزم لکه بینی امروزم ک هیچی ندیدم.ولی دردی ک من کشیدم وخونریزی واون لخته هایی ک ...

ان شاءالله که به حق دوردونه امام رضا صاحب نی نی سالم و صالح میشی غصه نخور دنیا دار مکافاته بزار هر چی میخوان بگن خدا جوابشون بده

خدایا شکرت
ان شاءالله که به حق دوردونه امام رضا صاحب نی نی سالم و صالح میشی غصه نخور دنیا دار مکافاته بزار هر چ ...

ان شاالله.

عزیزم خیلی خیلی سخته ولی خدا بخواد براش هیچکاری نداره ایشالا نی نی سر جاشههه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم خیلی خیلی سخته ولی خدا بخواد براش هیچکاری نداره ایشالا نی نی سر جاشههه

انشالله عزیزم.❤

آره دفعه دومه ک میکردکردم.15انتقال مثبت شدولی بتاپایین بود2روزبعدشم بتادادم از60رسیده بودب 168ولی بع ...

انقدر زود نا امید نشو عزیزم 😍دیر یا زود تو موفق میشی فقط خودت رو اذیت نکن با فکرای منفی 

به کسی هم اهمیت نده 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
انقدر زود نا امید نشو عزیزم 😍دیر یا زود تو موفق میشی فقط خودت رو اذیت نکن با فکرای منفی  به ک ...

ممنونم عزیزم بابت دلگرمیت.سعی خودمومیکنم😚

خب خدا رو شکر که میکروسرجری بوده گلم از لحاظ آندومتریوز بررسی شدی؟؟ آخه التهاب رحم باید یه جوری خود ...

خب همه جور ازمایش ازم گرفت زرنانی لابد تو ازمایش فهمیده اندومتریوز چجوری مشخص میشه هم عکس رنگی انداختم هم هیستروکپی کردم هم سونو رنگی داپلر شدم

سلام‌عزیزم نه والا خیلی خوب نیستم‌همش تهوع دارم و یه حال بدی  بله رفتم دیدم خداروشکر قلبشو&nbs ...

خدا رو شكر عزيزم من هم خوبم ، خدا رو شكر كه قلب دردونه ات رو ديدي ، انشا الله قسمت همه منتظرها بشه .

حالت تهوعت هم به مرور خوب ميشه ان شا الله .