2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میدونی CRP چی هست؟

عزیزم crp یه پروتئینی هستش که موقع التهاب کبد تو بدن تولید میکنه رنج نرمالش تا دهه.بالای ده یعنی تو بدن التهاب و عفونت هس...اینکه کجای بدن التهاب داره نیاز به بررسیهای بیشتر داره

دوستان کسی نیستتتتتتتتت ذخیره تخمدان نرمالش باید چندباشه؟ کلمه CRPبرای چی هست توازمایش؟

فکر کنم نرمالش ۳باشه دقیق نمیدونم ولی خب یه سریا که ذخیرشون بالای ۷هستش تخمکای زیادی دارن وهایپرمیشن 

فکر کنم نرمالش ۳باشه دقیق نمیدونم ولی خب یه سریا که ذخیرشون بالای ۷هستش تخمکای زیادی دارن وهایپرمیشن ...

وای یعنی چی یعنی اصلا جنینی برام تشکیل نمیشه😣😣😣😣

خدایابه امیدخودت🌺
یه ذره پایینه برای من ۲.۸ بود 😐😐برای بعضیا  بالای ۷هستش

یه ذره نه بگو خیلی پایینه

من خودم فهمیدم کمه چون چندماه طبیعی اقدام میکردم کیت تخمک گداریم دوخط نمیشد امافکرنمیکردم انقدرافتضاح باشه

این لامصب چراکم شده 

یعنی تغذیم تاثیرداشته؟چه غلطی بکنم حالا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😍

خدایابه امیدخودت🌺
حق داری حساس باشی.من تهران خونه خاله م بودم.بعد انتقال ترجیح میدادم بخوابم و بلند نشم.خاله م ناهارمو ...

منم شهرستانم و باید بعد از انتقال ۳،۴ ساعتی تو جاده باشم

ولی هیچ جا خونه خود ادم نمیشه اونم بعد از انتقال   

خواهش 
یه ذره نه بگو خیلی پایینه من خودم فهمیدم کمه چون چندماه طبیعی اقدام میکردم کیت تخمک گداریم دوخط نمی ...

حالا اینقد حرص نخور من زیاد اطلاعات ندارم ولی  دوستان اطلاعاتشون بالاست راهنماییت میکنن ...منم مشکل انچنانی نداشتم پارسال چهارمین ماه اقدام باردارشدم ...ولی وقتی شوهرم تومرکز ناباروری ازمایش اس پرم داد وضعیتش جالب نبود پایین ازمایشش نوشته توصیه به ای یو ای وآی وی اف ...حالا من نگرانم طبیعی اقدام کنم ونشه  

ممنون عزیزم لطف کردی  اهان همون که زده ۰.۷ باید چندباشهنرمالش؟

آره عزیزم همونه،رنج نرمالش جلوش نوشته شده ،ببین چنده،چون کیت های آزمایشگاه با هم فرق دارن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...