2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام عزيزم ميدونم ناراحتي حرفاي من نميتونه دلتو تسکين بده ولي اميد داشته باش ک شنبه بتات ميره بالا

اخه تودوروز امکان نداره البته پارسال هم وقتی منفی شدم باورم نمیشد مطمین بودم باردارم برای همین دقیقا دوروز بعدش ازمایش دادم وبتام خیلی بالابود ولی الان هیچ امیدی ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره میرم شیراز دکتر ....دکتر رستمی گفت نمیشه میکرو کرد درمانم نداره دوسه تاازدکترا هم هیچی نمیگن .. ...

ببین عزیزم یه خانومی تو مطب دکترم بود میگفت پارسال تابستون آی وی اف کردم که همون دفعه ی اول شد ولی سقط شد میگفت دکتر برا شوهرم آز دی اف آی نوشت که ۳۵ درصد بود و گفت که همین باعث سقط شده خانومه میگفت دکتر گفت اول درمان میکنیم بعد دوباره آی وی اف 

میگفت تو این یه سال شوهرم دارو مصرف کرده و دی اف آیش تا رسید به ۱۱ درصد دکتر گفت آی وی افو شروع میکنیم 

اینم گفت که داروهاشو دکتر گفت برو از مرکز ناباروری بگیر ولی میگفت هرجا رفتم هیچ دارویی بهم ندادن آخر سر اومدم پیش دکترم اون داروهاشو داد و شوهرم خورد 

میگم یعنی درمان با دارو هست ولی انگار همه نمیدن و سرسری میگیرن

البته دی اف آی همسر منم ۲۱ درصده ولی وقتی نشون همون دکتر دادم گفت دارونیاز نیست و آی وی اف میکنیم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
واقعا امیدی هست ؟ داروهامو قطع نمیکنم ویکشنبه آزمایش میدم ولی دیگه پامیشم کارامو بکنم 

ای وای نازنین جون نمیدونی چند روزه فقط منتظر امروز بودم که بیای بگی مثبته

اشکال نداره گلم خودتو اصلا ناراحت نکن سنی نداری که انشالله خدا طبیعی یه دخمل ناز میذاره بغلت

البته بازم ناامید نباش و قرصاتو بخور ایشالله یکشنبه بتات میره بالا و حامله ای

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ای وای نازنین جون نمیدونی چند روزه فقط منتظر امروز بودم که بیای بگی مثبته اشکال نداره گلم خودتو اصل ...

مرسی عزیزم فکر نمیکنم همچین  چیزی بشه ...بازم داروهامو میخورم  که بعدا عذاب وجدان نگیرم ...

سلام دوستان ، میشه در مورد موضوعی کمکم کنین

برادر شوهر من 24 سالشه و مجرده و از هفته پیش 5 شنبه به طور اتفاقی فهمید قند داره (قندش 500 بوده فک کنم ) 4 روز تو بیمارستان شهر خودمون بستری شد ، منم اون موقع انتقال نداده بودم و دو بار رفتم بیمارستان (با احتیاط کامل ،فقط در حد 10 دقیقه ) 

اگه نمی رفتم می گقتن ندا چرا نمیاد و این حرفا ،شوهرم گفت تو که میری انتقال و بعدا نمی تونی بیای الان بریم 10 دقیقه ببین و برگرد تا بعدا نرن رو اعصاب 

3 شنبه بردنش تبریز پیش متخصص و دکتر هم دارو داده یک  هفته ای و گفته بعد 1 هفته بیا ببینم وضعت چطوره 

الانم وضعش تو نوسانه ، بالا و پایین میشه ، از وقتی از تبریز  اومدن  خاله ها و دایی ها و فامیلاش همش تو خونه اینا هستن . شوهرم دوبار رفته و بهش گفتن ندا چرا نمیاد

منم دیروز انتقال دادم و خونه مامانم اینا هستم و خانواده همسرمم نمی دونن من انتقال دادم ، من حالا چیکار کنم احساس می کنم ناراحتن نرفتم ( البته انتقالم نمی رفتم با ماسک می رفتم 10 دقیقه می دیدمش می اومدم چون اونا اصلا رعایت کرونا رو نمی کنن ، سری پیش مادر شوهرم به زور بوسم کرد منم گفتم کرونا هست گفت غلط کرده کرونا !!!)

خلاصه موندم چیکار کنم ، همسرم میگه زنگ بزن حالش رو بپرس (الان زنگ زدم داداشش گفت نمیای ؟)

خونشونم طبقه دو هست و پله داره 

به مامانم اینا نگفتم ولی بگم میگن نرو .

اردیبهشت امسال انتقال دادین ؟ دکترتون کی بود؟ بااینکه ازپله رفتید مثبت شد؟

نه عزیزم ١٠ تیر انتقال دادم تازه مثبت شدم

دکتر هاله رحمانپور بیمارستان خاتم

اره ما ط دومم همون روز که اومدم خونه اومدم بالا

روزای بعدشم میرفتم پایین چون مادرشوهرم پایینه 

چرا اینقد فاصله دادی  من که عجله دارم زودتر انتقال بدم 😅 یه ماهه پانکچر کردم  دوس دارم ...

شرایطم اوکی نبود واسه بارداری 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دوستان ، میشه در مورد موضوعی کمکم کنین برادر شوهر من 24 سالشه و مجرده و از هفته پیش 5 شنبه به ...

وااای چه شرایط سختیه خدایش 😐

چی بگم والا چوپ دو سر سوزه 😑

اگه بری یه جوری مشکل داری اگه نری یه جور دیگه 

منم شنبه پانکچر میشم از اونطرف خواهرشوهرم داره زایمان میکنه و مادرشوهرم از شهرستان میاد و حتما توقع دارن من برم ! منم موندم چکار کنم 

راه حل پیدا کردی به منم بگو 🤦‍♀️😉

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
مرسی عزیزم ...شما تواین چند وقته دیدید کسی رو منفی باشه وبعدا مثبت بشه ؟ 

بتات چند بود عزیزم ؟ 

دیدم بتاش مثلا ۳۰ بود و رشد کرده بعدش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم بخاطر آندومتریوز و چسبندگی .من سه بار سابقه عمل پولیپ و این چیزا دارم دکترم گفته دیگه عمل برات خ ...

من یکی از دوستای مجازیم کل رحمش پر کیست بود و باردار شد 

الان پسرش ۳ سالشه 

خدا بخواد بده یه جوری میده که خودتم باورت نمیشه عزیزم 😇

خدا در رحمت به روی ماهم باز کنه 

من که خیلی روحیه ام داغونه هر وقت تنها میشم میشینم گریه میکنم ، شوهرم ازم میپرسه گریه کردی میگم نه ، به خاطر آلودگی هوا اینجوری شدم 🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم