2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
نمیدونم دکتر نصر انجام میده یانه ولی دکتر به من گفته بود ناشتاباشم اگه نیازبه بیهوشی بود بیهوش کنن خ ...

آره من خیلی استرس داشتم از اول تا آخرش همون تاثیر داشت احتمالا رو منفیشدنش

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو رویان جنین ها رو تو مانیتور به منم نشون دادن،  حالا نمیدونم از استرس بود یا واقعا اینطوری بو ...

إ چه جالب الان که گفتی دیگه من نگران نمیشم زیاد سر این موضوع عزیزم

مرسی که اینو گفتی بهم...البته بیشتر مهم اینه که جنین شناس و دکتر از وضعیت جنین راضی باشن نه؟ چون اگه خیلی خوبم نباشه میگن به آدم دیگه...

بهتون نگفتن گرید جنیناتون چیه و چند سلولین عزیزم؟بلاست هم کردن براتون یا سه روزه بود؟؟؟

خانما ی سوال من ۶ ماهه پانکچر شدم ۲۹ تیر میرم برا سونو میخوام انتقال بدم به من گفتن دو بسته ی ۵ تایی ...

عزیزم بستگی به کیفیت جنینت داره...بهتون نگفتن کیفیت جنینات خوبه یا نه

ممکنه تو یه بسته همشون بلاست بشن ممکنه هم دو یا سه تاش بشه یا حتی یه دونش فقط....به هر حال تا زمان انتقال هیچ چیز قابل پیش بینی نیست عزیزم

خانما ی سوال من ۶ ماهه پانکچر شدم ۲۹ تیر میرم برا سونو میخوام انتقال بدم به من گفتن دو بسته ی ۵ تایی ...

عزیزم دلیل خاصی داره که بین پانکچر و انتقال فاصله انداختید؟ منظورم دلیل پزشکیه نه شخصی 

اول مرداد میری  بین ۱۳ تا ۱۸ سیکلت پانکچر میکنن ...بله همونروز میری بیمارستان دوساعت قبل ازساعت ...

ممنون عزیزم

یعنی همین ماهی که داروتخمک شروع میکنه همین ماه توسیکل پری سیزده تاهجده پانکچرمیکنه انشاله؟

خدایابه امیدخودت🌺
خب باید پانکچر چه زمانی باشه؟من سردرنمیارم

ب اندازه فولیکولا بستگی داره کاملا تخصصیه خود دکتر تشخیص میده و تاریخ دقیقش رو اعلام میکنه. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خب باید پانکچر چه زمانی باشه؟من سردرنمیارم

وقتی داروهای تحریک تخمدان رو برات تجویز میکنه چند روز بعدش سونو میشی و همون روز باتوجه به وضعیتت (اندازه فولیکول) روز سونوی آخر رو برات مشخص میکنه و شرایطتت نرمال باشه معمولا دو روز بعد تاریخ پانکچر میزنه... فولیکول هم همون تخمک قبل از آزاد شدنه 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻