2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزان میشه برا من دعا کنید. این ماه اخرین  فرصت طبیعی باردار شدنم هست.  دکتر گفته ا ...

ایشالله باردار میشی و نیاز نداشته باشی بری ای وی اف 🤗🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان اگر خاطرتون باشه من همونی هستم ک روز چهار انتقالم مادرم آسمانی شد... خواستم بگم ب ل ...

سلام عزیزم، به سلامتی گلم، خیلی برات خوشحال شدم، خدا رحمت کنه مادرتون رو، روحشون شاد

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
وای چه جالب😍خدارو هزاران بار شکر. چ نعمت بزرگی. بسلامتی انشالله💕 همسرت چقدر ضعیف بود؟ از نظر تغذیه ...

مرسی گلم ان شاالله قسمت شما هم بشه این معجزه شیرین، آزمایش ها متفاوت بود مثلا ۷ میلیون بود مورفو۴ و سرعت۲۰ اینا ولی اواخر شده بود ۲۰ میلیون و مورفو۱ و سرعت گروه آ ۰ و ۲۰ و... کلا داغون بود، این اواخر ورزش میکرد، استرسی بود ولی کلا استرش کم شده بود، منم یه قضیه ای شد که کلا فکر بچه از سرم رفته بود و به اون کار متمرکز بودم ( چون هر ماه دنبال بچه و فکرش و چرا پریود شدم و...) میگذشت ولی فقط یه ماهی خدا جور کرد که هر دو استرس نداشتیم، همین! وگرنه قبلا صدتا راه امتحان کردیم نتیجه ای نداشت

روغن‌ کنجد خوبه من فردا میخوام لوبیا چیتی بپزم امشب خیس کردم  همین جوری میذارم رو گاز با نمک‌ ...

دقیقا همینایی که گفتی این دو روز خوردم 

ما خیلی شکموییم 😅شمالی هم که هستیم برنج رو کنار گذاشتن خودش ترک اعتیاد به حساب میاد 

فسنجون قیمه کوکو سبزی کتلت اینا همه ازاده دیگه بدون نون و برنج 

من اگه همه چیم اماده باشه دکتر یک ماه و نیم دیگه تخمک کشی میکنه به نظرت این تغذیه اثری روم داره؟ شوهرمم گرمی همش میدم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

سلام 

من امروز داروهای ivf رو شروع کردم. خواهش میکنم اگ میدونین بگین تا روز پانکچر چیکارا بکنم کیفیت تخمک بهتر شه. دکتر بهم ی داروی گیاهی هم داد و گف لبنیات و غذای چرب نخور

مرسی گلم ان شاالله قسمت شما هم بشه این معجزه شیرین، آزمایش ها متفاوت بود مثلا ۷ میلیون بود مورفو۴ و ...

مرسی گلم خدا از زبونت بشنوه😘😘😊 مرکز مام بودید؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام وقت بخیر من قبل عید قرار بود میکرو کنم اما به لطف خدا طبیعی باردار شدم امپولهارو با بدبختی گیر ...

سلام.خیلی خیلی تبریک میگم

شما همونی که مورفو همسرت صفر بود و اصفهان بودین؟یا میخواستین اصفهان میکرو کنین

فک کنم شما رو یادمه.خیلی پیگیر مورفو بودین

چیکارا کردی طبیعی باردار شدی؟

سلام  من امروز داروهای ivf رو شروع کردم. خواهش میکنم اگ میدونین بگین تا روز پانکچر چیکارا بکنم ...

سلام

چیزای مقوی بخور.میوه اجیل. غذاهای پروتین دار و مقویبخور.

اگر ریسک هایپری داری تو خوردن غذاهای با طبع گرم زیاده روی نکن.درکل تعادل رو حفظ کن 

سلام‌بچه ها

تبریک تبریک‌به دوستانی که مثبت شدن

خیلی ناراحتم‌برا عزیزانی که منفی شدن انشالله دوباره بلند بشن‌و‌زود‌زود‌مامان‌بشن

بچه هااا من دیروز ظهر انتقال دادم سه تا جنین گرید B  دیگه جنینم‌ندارم

التماس دعا دارم‌ازتون