2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045383 بازدید | 684462 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من انتقال جنین دادم منفی شد من برای کیفیت تخمک میخوردم چون ذخیره تخمدانم پایین بود  4تا ت ...

دقیقا درسته باید خدابخواد

انشاله به زودی دامنتون سبزبشه🌹🌹🌹🌹

به منم گفت سیکلت کوتاهه وتخمکات کمه

خدایابه امیدخودت🌺
در مورد فریز کردن هم بهتره که کم کم بخری تا زیاد تو فریز نمونه من که هر دفعه همون قدر می‌خرم که میخ ...

اخه با زندگی کارمندی نمیشه فریز نکرد وقت نمیشه که 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
هزینه میکروچقدره؟

برای من زیاد شد چون تخمک اهدایی گرفتم 16 بدون هزینه سونو وویزیتها

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
بعضی‌دکترا قبل پانکچر ال دی میدن اگخ بده ۱ماه باید بخوری پریود بعدی بری اگه نده که هیچی از دوم پری م ...

به منم ال دی داد گفت روز اول یادوم پری بیا 

اون موقع میخوادچیکارکنه؟پانکچر کنه؟

خدایابه امیدخودت🌺
بعضی‌دکترا قبل پانکچر ال دی میدن اگخ بده ۱ماه باید بخوری پریود بعدی بری اگه نده که هیچی از دوم پری م ...

میگم اگه اول یادوم پری بیفته پنج شنبه یاجمعه مطب بستس سوم پری نمیشه رفت؟

خدایابه امیدخودت🌺
شما تو پریودی پا درد دارین؟من۸روز انتقال دادم خیلی پا درد دارم یعنی ممکنه منم مثبت شم.اخه من تو پری ...

اره عزیزم پا دردم فرق داشت این بار یه طرفه درد میکرد ....به علائم نیست ممکنه کسی علائم هم نداشته باشه و مثبت بشه

سلام دوستان ی سوال به من گفتن روز ۱۳ پریود بیا برا سونو برای انتقال یعنی همون روز انتقال میدن یا چند ...

ضخامت آندومترت رو چک میکنن اگه خوب بود انتقال میدن اگه نبود دوباره بهت دارو میدن انتقال معمولا از روز 12  تا 20 متغیره برا هر کسی 

جنین بلاست هم یعنی جنین پنج روزه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دکتر گفته بود 21 روز بعد از انتقال ولی من روز 16 رفتم ازمایش دادم ک منفی بود 

عزیزدلم تو هم مثل من یکم عجولی و البته میدونم حالتو ولی داروهاتو ادامه بده دقیقا روز ۲۱ برو آز بده دیگه اون موقع تکلیفت مشخص میشه یه وقت میبینی باردار بودی و قرصاتو قطع کردی و خدای نکرده زبونم لال اتفاق بدی افتاد اون موقع دکترت هم دیگه عهده اش نمیگیره

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اوکی ممنون سه تاداروخانه رفتم نداشت ازچهارمی پیداکردم داروهام شد ۶۰۰هزار😑

آره متاسفانه ،هزینه داروها خیلی بالاست ،فکر کنم خود اووابوست ۵۵۰ باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...