2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
دقیقا حتمامیشه به نظرمن عجله نکن  شایدخودش نتونه بااین قضیه اهدایی کناربیاد بازم تلاش کن نذرکن ...

منظورم از اهدایی جنین اسپرم نیست.نه خیلی راحت جنین اهدایی را پذیرفت من دارم مقاومت میکنم.میگه مگه چند سال زنده ایم که ۲۰سالش دنبال دکتر باشیم در کل خیلی ناامید

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اردکان یزد یه دکتر هست که با طب سوزنی درمان میکنه ازش زیاد تعریف میکنند فکر کنم حمدی بود فامیلیش یکی ...

چشم عزیزم ممنونتم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
سلام عزیزم نه شادن جان‌.اصلا اصلا درد نداره.من تست دادم.الکی استرس داشتم‌.هیچ ترسی نداشت.هم خون داد ...

سلام سارا جون😙 خب خداروشکر خیالم راحت شد خیلی به فکرش بودم، خدا جوجه هاتو برات حفظ کنه عزیزم😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام دوستای خوب و مهربونم از تک تک تون ممنونم انشاالله همتون هر چی از خدا میخاین بهتون بده

من ۱۷ تا تخمک داشتم که ۱۱ تا جنین با کیفیت a شده اما متاسفانه تو پی جی دی فقط دوتاش سالم ماندن یه دختر و یه پسر خیلی ناراحت شدم یعنی اینقدر جنین تو پی جی دی از دست میره بازم توکل بر خدا

فقط یه دونه جنین پسر انتقال دادم بنظرتون امکان داره با یکی باردار بشم اصلن نمیتونم باور کنم

مباااااارکه مامان شدی عزیزم...خدا حفظ کنه نی نی هارو برات خوشگلم❤❤❤

ممنونم اصلا نمیخام دل ببندم بهش.اخه یکم دیر نیست.روز پانزدهممه و به زور یه خط کم رنگ انداخته جنینام هم 4 روزه بودن

سلام دوستای خوب و مهربونم از تک تک تون ممنونم انشاالله همتون هر چی از خدا میخاین بهتون بده من ۱۷ تا ...

انشاءالله که برات بگیره عزیزم و دلت شاد شه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
واریکوسل نداره. سونو اسپرم هم داد سالم بود .فقط آزمایشش خیلی بد بود .ابنرمال 100 مورفو یک بود شد صفر ...

میشه بدونم دکتر خودت و اورولوژ همسرت کی بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
 امروز روز 15 انتقالمه به نظرتون دو خط شده یا من توهم میزنم اخه روز دوازده بی بی گذاشتم اصلا هی ...

واييييييي آذري چقد برات خوشحالم واي از خوشحالي جيغ ميخام بزنم اون روز ک کفتي منفيه حرفي برام نيومد بگم خيلي برات خوشحالم خداکنه دلت خوش باشه هميشه

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
 امروز روز 15 انتقالمه به نظرتون دو خط شده یا من توهم میزنم اخه روز دوازده بی بی گذاشتم اصلا هی ...

دو خط داره گلم مثبته ولی چرا سر خود دادوهاتو قطع کردی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی