2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
اناجونم من گیج شدم..... من الان ک بخام انتقال بدم بیمه م پول بده بعد دوباره ک بخام پانکچرکنم بازمیده؟؟؟ منظورم اینه سقفش نوشته 2500اینامثلا حساب میکنن اینقد بخاطر انتقال ت دادیم دیه نمیشه واسه پانکچر بدیم چون سقفت تموم شده
بلاخره اونی ک باید میاد و... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رز جون عزیزم این ۲۵۰۰ سقف سالیانه هست!
منم سال قبل که هنوز یه ماهش مونده دو بار میکرو کردم که فقط اولیو داد بعلاوه یه میلیون از دومی!
کلا ۴ میلیون!
برای شمام با بیمه ت حساب می کنن ببینن چقدر تعلق میگیره برای انتقالت اونو از ۲۵۰۰ کم می کنن و اگه چیزی ازش موند برای سری بعدت استفاده میشه نه که سری دومت بخواد تو همین سال جاری باشه باید آزاد هزینه کنی!
اما برای دارو با بیمه پایه ت سقفی نیست و مثلا من هر سری با تامین اجتماعیم تونستم داروهامو بگیرم!

بابت خونه جدید هم چون قبلی خیلی سنگین شده بود مجبور شدم جدیدشو بزنیم!
امیدوارم این سری همه دوستان رعایت کنن که دوباره سریع همه صفحات پر نشن!
خواهشا پست یک یا دو کلمه ای سلام، خداحافظی و تشکر ... نذارین!
اگه امکانش هست سعی کنین پستاتون رو منسجم تر کنین وگرنه سال تموم نشده دوباره مجبوریم یه تاپیک دیگه بزنیم!
البته رز جون مخاطبم همه دوستان هستن نه فقط مامان کوشولومون!!!!!!!!

گونش جون به نظرم دو تا پروژسترون ۵۰ رو تزریق کن اگه باردا. باشی و تاخیر تو مثبت شدن داشته باشی مشکلی ایجاد نمیکنه، نه که کمک میکنه پریود بشی!
دو تاشو با هم تو یه سرنگ پر کن و عضلانی تزریق کن یا جدا جدا هم میتونی تزریقشون کنی!
ایشالله هر چی خیره پیش بیاد!

هانی جون ایشالله همه چی خوب پیش میره!

مهسا مامی پس ایشالله برچسبتو به زودی میچسبونم!
یه برچسب دلنشین برای مامی شدنت!!!! سوگل جون برای صلواتا تا ۱۵ شهریور فرصت دارین! مهم نیست روزی چند تا فرستاده بشه! فقط کافیه اون چند تایی که برداشتین رو تا ۱۵ شهریور تمومش کنین! یکی از دوستان گفته بود یاسین رو شروع کنیم! باشه عزیزم بذار با لب تاپ که آن شدم یه نگاهی به لیست بندازم اگه دیدیم لیست مساعده برای شروع کردن شروع میکنیم! البته ایشالله امروز همه صفحات رو مرتب میکنم و صفحه ثبت ختمم مشخص میشه که دوستان راحت بتونن رجوع کنن!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بر دوستای عزیزم... تولد امام رضا علیه السلام رو به همه دوستام تبریک میگم...یا امام رضا ان شالله همه دوستای سختکوش که دارن تلاش میکنن به نی نی های نازشون برسن رو دعا کن تا به مرادشون برسن.... الهی آمین . انا جون دست مریزاد ..واقعا وقت گذاشتی برای تاپیک... ممنونم ازت گلم... منم به جمعتون بپذیرید البته قبلا من اومده بودم و حتی اسمم رو هم تو لیست مامانهای آینده دیدم ولی آنا جون ازت میخام اصلاحش کنی... رویا.... 6 سال مزدوج.... دوسال اقدام.... سه بار انتقال منفی .... انتقال جنین فریز شهریور 94
سرو ناز جون بله میشه.منم چند ماه پیش بی بی خط کمرنگ انداخت با چه ذوقی رفتم ازمایش دادم بتام1بود...
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام به به خونه جدید مبارک ... ایشالا با شادی و سلامتی پر از مامانای خوب و مهربون بشه.... آنای خوشگلم ممنون که اینقدر زحمت میکشی.... ایشالا نتیجه اش رو به زودی زود ببینی و خدا دل مهربونتو شاد کنه.... راستی مشکل ما مورفو پایین (1%) همسری هستش. گفتم تو صفحه اول درست وارد شه..... در ضمن نمیدونم جز 26 و 27 رو برام گذاشتی؟ مونا جون بعد پانکچر میتونی بری شهرتون و یک روز استراحت کافیه.... بعدش لازم نیست مطلق بخوابی.... گاهی بشین.... راه برو و عادی با قضیه برخورد کن همینطور مهدیه عزیز.... زیاد خوابیدن اصلا خوب نیست.... قبلا هم گفتم تو مطالعات گفته بعد انتقال ماکزیمم 5 ساعت بیحرکت.... بعدش کم کم نشستن و ارام راه رفتن مورد نداره... ولی پله بالا پایین رفتن انجام نشه.... دیگه بیشتر از این رعایت لازم نیست.... بعد 2 تا 3 روز هم پیاده روی اهسته و... مشکل نداره.... (زیاد خوابیدن و نشستن باعث یبوست میشه که دفع خیلی خیلی به شکم و لگن و رحم فشار میاره و بدتر میشه) گونش جونم درکت میکنم عزیزم.... حق داری.... منم همین نگرانیه منفی شدن رو دارن..... لامصب مگه این دو هفته میگذره..... هیچ علامتی هم نداره ..... تازه کلی اطراف شکمم چاق شده.... ورم هم هنوز از داروها دارم..... کمر لباسام تنگ شده....
رز جون عزیزم به نظرم امکان نداره باردار باشی و بی بی مثبت نشون بده ولی آز منفی باشه! وقتی عمچین اتفاقی میفته یکی از این تستا مشکلی توش هست! یا بی بی مثبتش کاذبه یا آزمایشگاه دچار مشکل شده! گونش جون میتونی امروز با یه بی بی چک دیگه امتحان کنی اما مارکش معتبر باشه! اگه بازم مثبت نشون داد مطمئن باش خطای آزمایشگاه بوده! میتونی اگه بی بی دوباره با یه مارک معتبر مثبت شد بری یه آزمایشگاه معتبر آز بدی..... من وقتی سرچ میکردم متوجه شد آز مایشگاهی کع به روش کاست تست رو انجام میده دقتش کمتره! مطمئن باش آزت با متد فرمت کاست نباشه! فکر کنم نوشته بودن متد الیزا مطمئنتره! یادمه منم که آز داده بودم منشی پرسید کجا آز دادی گفتم فلان جا گفت نه یه جای مطمئن تر بده! البته قضیه من فرق میکنه چون من حتی بی بی چکمم منفی بود! پس به نظرم امروز یه بی بی چک مطمئن تهیه کن دوباره چک کن منفی بود دو تا آمپول پروژسترون رو بزن!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ترانه جون.من تاپیک قبل ازت راهنمایی خواستم ولی خوب مهاجرت کردیم دوباره میپرسم لطفا راهنماییم کن. تومعاینه بهم گفتن اندومتریوز شدید دارم بعد فرستاد پیش رضا نصر سونو سه بعدی کرد گفت روده و رحم و تخمدان راستت مشکلی نداره و ازاده اما تخمدان چپ کمی بی حرکت بود و احتمالا چسبندگی داره.گفت حتما لاپارا کن اما من دلم نیست لاپارا کنم میگم چون رحمم مشکلی نداره میکرو کنم بهتره.انا جون گفتن شما میتونی راهنمایی کنی.حالا ممنون میشم نظرتو بگی
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ترانه جون من برای این به رز جون گفتم ازت اطلاعات بگیره اونم این بود که با سونوگرافی تا چه حدی میشه فهمید بخش لگن آندومتریوز داره یا نه!
تا جایی که من اطلاعات داشتم سونو فقط رحم و تخمدانارو میتونه از این بابت چک کنه و تشخیص دقیق آندومتریوز لگنی با لاپراست!
یعنی ممکنه سونو این قضیه رو تایید یا رد کنه؟؟؟؟ ترانه جون من یه جایی حدودا صفحه ۸-۹ برا ختما در نظر گرفتم اما هنوز آپدیت و مرتبش نکردم اما اگه اشتباه نکنم آخرین ادیت ختما این باید باشه که تو نوت بوکم داشتمش!