2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
بازم سلام من امروز تازه وقت کردم از صفحه اول بخونم تا اخر کلی زحمت کشیدین ممنون در صمن منم میخوام تو ختم قران و بقیه ختمها شرکت کنم اگه امکانش هست خبر بدین ممنون ی سوال دیگه هم دارم اینه که نشاسته چقدر تو لانه گزینی بعد انتقال تاثیر داره؟
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگار جون عزیزم ممنون که وقت گذاشتی برای خوندن صفحات البته هنوز صفحه ۶ تا ۱۰ مرتب نشده!
ختمم هنوز فرصت داری شرکت کنی!
اولین ختم فرصتش تا نیمه شهریوره!
تو هر کدوم از سه ختم بخوایی اسمتو مینویسم!
البته ختم یاسین هنوز شروع نشده!
چون لیست کامل نشده!

نگار جون من شخصا اعتقاد دارم تغذیه خیلی نقش نداره اما رعایتشم بد نیست!
اما باید اینو در نظر بگیری نشاسته برای کسایی که طبعشون سرده زیاد خوب نیست!
در ضمن کسایی که مستعد یبوستن نشاسته این قضیه رو تشدید میکنه!
باید ببینی با توجه به شرایطش مزیتش به معایبش میچربه یا نه!
مثلا من هم طبعم سرده هم همینطوریشم یوبس میشم برا همین نشاسته استفاده نمیکنم اما کسی که با نشاسته مشکلی نداره میتونه از مزیت افزایش لانه گزینیش استفاده کنه!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای ستی جون عزیزم مگه میشه؟ این چه حرفیه؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ربطی به اومدن تو نداره خانوم خوشگله! خوب بعضی دوستان کار میکنن! همه هر آن آن نیستن! بعدشم مثلا همین نگار جون جدیده! یا رویا جون هم جدید حساب میشه! اما هر کی برسه به سوال یکی یا جواب سوالیو بدونه مطمئن باش جواب میده! میدونی عزیزم برای اینکه تاپیک سنگین نشه من شخصا وقتی جواب سوالیو ندونم ترجیح میدم جواب ندم! اینکه یه پست رو اشغال کنم و بگم من جواب سوال فلانیو نمیدونم که دوایی واسه درد اون شخص نیست! پس مطمئن باش یا سوالت دیده نشده یا کسی جوابش رو نداره اما هیچ وقت فکر نکن کسی تو رو تحویل نمیگیره! عزیزم یکی از حسنای اینجا اینه صبوریو تمرین کنیم.... پس صبور باش مامان مهربون! ببین رز سفید سوالشو تکرار کرده تا اگه ترانه جون اطلاعاتی داشت جواب بده اما از شانس ترانه جون قبل تکرار سوالش احتمالا رفته و نتونست جوابش رو بگیره! پس صبوری صبوری صبوری....
عزیزم شرمنده دشمنت باشه..... برای خودت میگم اینارو.... چون مادر شدن لازمش صبور بودنه! مثلا اون بالا یه جایی عید رو تبریک گفتی! من دیگه نیومدم بنویسم ستی جون عید تو هم مبارک یایه تبریک دیگه هم من بنویسم! اومدم لایک کردم یعنی منم تبریک میگم! بعضی وقتا با این کارام میتونیم جلو سنگین شدن تاپیک رو بگیریم! چون عملا وقتی تاپیک الکی سنگین میشه دیگه خیلی از دوستان چون صفحات دیر باز میشن شوق ندارن صفحات قبل رو بخونن و این باعث میشه خیلی از دوستان سوالاشون بدون جواب بمونه چون سوالشون تویکی دو صفحه قبله و کسی ندیدشون! پس فقط هر وقت دیدی جواب سوالت رو نگرفتی تکرارش کن! حتی اگه مجبور بشی ده بار تکرارش کنی! چون اینجا شاید فقطمن باشم که دونه دونه پستارو میخونم چون میخوام اطلاعات مفیدش رو وارد صفحات اول بکنم! اما منم هر لحظه اینکارو نمیکنم فقط وقتی با لب تاپ آن میشم اینکارو میکنم!
سلام رز سفید.... تاحالا بارداری یا آی یو آی یا میکرو داشتی؟ ببین آزمایشات FSH و amh چطورند؟ اگه آزمایشات مشکل نداره و تو عکس رنگی رحمت مشکل نداره و ازمایشات هم نشون میده که میتونی تخمکهای مناسب داشته باشی خوب میکرو انجام بده ولی اگر مشکل تخمدان چپ در حدیه که روی تخمک گذاری و رشدشون تاثیر نداره اول لاپارا کن.... چون میدونی که میکرو هزینه و دردسر داره الکی هزینه نکنی....
میدونی ترانه جون رز یه معاینه انجام داده بوده و دکترش بهش با معاینه گفت آندومتریوز شدید داره....
اما تو سونوی سه بعدی گفتن نداره!
میخواد بدونه لاپرا بکنه یا نه!
البته میگفت موقع معاینه درد داشته!
اما نه به شدتی که من درد داشتم!
اگه آندومتریوز محیط لگن رو داشته باشه سونوی سه بعدی نشونش میده؟
چون دکترم به من گفت آندومتریوزی که داری محیط رو سمی میکنه و میتونه مانع گرفتن جنین بشه!
رز میخواد بدونه لاپرا بکنه یا نه!!!!!
ترانه جون اولا ممنون از توجهت.انا جون درست توضیح دادن.تا حالا باردار نشدم.درضمن مشکل من هم تنبلی تخمدانه که سمت راستم بیشتره و تقریبا غیر فعاله و لوله راستتم با تاخیر پر شده تو عکس رنگی. از طرفی هم همسرم تحرک و مورفوش پایینه.میخوام بگم مشکل من فقط اندومتریوز نیست...جواب ازمایشام هفته بعد میاد...
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام.... ببخشید کاری پیش اومد ستی خانون آنایی راست میگه .... دختر اینقدر عجله نکن... آنا جون با بیشتر آندومتریال با معاینه و سونو قابل تشخیصه چون حال کیستیه و بزرگه .... درواقع بعد از پریودی مخاط رحم دوباره ساخته میشه حالا اگه مخاط داخل رحم (اندومتر) در جایی غیر از رحم مانند کبد، تخمدان، شکم و لگن کاشته بشه که بیشتر در لگن این اتفاق می افته، آندومتریوز به وجود میاد. میتونه با سونو تشخیص داده به بخصوص اگه بزرگ و حالت کیستیک داشته باشه.... اما سونو چسبندگیهای لگنی یا کانونهای صفاقی سطحی بیماری رو نشون نمیده... برای آندومتریوز لاپاراسکوپی بهترین روشه....خوبیه لاپا اینه که همون موقع نمونه برداری هم می کنند و برای کسی که مشکوکند نتیجه گیری خوبی انجام میشه یعنی با لاپارا نتیجه گیری قطعی میشه.... و اینکه با لاپارا میشه جراحی هم انجام داد البته باید جراح خوبی باشه تا علاوه بر برداشتن کیست اندومتریوزهای کوچیک داخل لگن رو برداره و چسبندگیها رو رفع کنه....
به نظر من بهتره یه دکتر دیگه هم بره.... آخه اگه با معاینه تشخیص داده و درد لگنی هم داره و آندومتریوز وسیع باشه و بخصوص حالت کیستیک باشه تو سونو هم باید یه چیزی نشون میداده ...برای بررسی این تناقض .... بهتره پیش یکی دیگه یه بررسی دیگه بشه ولی به دکتر نگه قبلیها چی گفتن و نتیجه سونو چی بوده که ببینه نظرش چیه که تصمیم گیری با خیال راحت باشه ولی خوب بهترین روش تشخیص اندومتریوز لاپارا هستش