2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
تقريبا چندروزه رژيمي عزيزم؟

فکر کنم دوهفته ولی دوروزه که رژیم نیستم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
گلم تو نمیدونی هزینه آمنیوسنتز چنده الآن؟ متأسفانه هم عروسم بعد از 13 سال طبیعی خدا بهش بچه داد، حال ...

ای بابا مرضی جون درکت میکنم خودت رو ناراحت نکن خدا بزرگه عزیزم باور کن هیچ مشکلی نیست 

دکتر پیری تو مطب ۶۰۰ میگرفت انجام میداد بعد میفرستاد یه جای دیگه اونم یه تومن البته زمستون پارسال فکر کنم الان دوتومن دربیاد 

پولش مهم نیست بگو اولا جای خوب بره این پیری خوب بود از همه شهرا اومده بودن پیشش هم اینکه استرس نداشته باشه خدا خودش کمکش میکنه حتما بهم خبر بده عزیزم 

ولی اگه تهرانن بگو بره پیری چون خیلی تبحر داره تو آمینوسنتز 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم دوهفته ولی دوروزه که رژیم نیستم

منم تقريبا بايد سه کيلو لاغر کرده باشم عزيزم 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
اره عزيزم رژيم کتو براي تو خيلي خوب بود کاش من قبل پانکچرم هميطوري ميکردم اي کاشششش هزينه انتقال نپر ...

انتقال گفت ۱۷۰۰میشه حالا فردا باید برم واسه فریز

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم تقريبا بايد سه کيلو لاغر کرده باشم عزيزم 

وزن کردی؟

اره عزيزم رژيم کتو براي تو خيلي خوب بود کاش من قبل پانکچرم هميطوري ميکردم اي کاشششش هزينه انتقال نپر ...

چقد زیاد شد

انتقال گفت ۱۷۰۰میشه حالا فردا باید برم واسه فریز

رويان هستي ديگع؟انشالله ني ني هاي تپلي گيرت مياد

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
وزن کردی؟

دفعه قبل ک رفتم 2/200کم کرده بودم بعدش خيلي رعايت کردم روز سوم ک لب ب شيرينيجات نزدم

گلم تو نمیدونی هزینه آمنیوسنتز چنده الآن؟ متأسفانه هم عروسم بعد از 13 سال طبیعی خدا بهش بچه داد، حال ...

درکت میکنم ولی ایشالا که با همون سلفری بفهمین که سالمه سالمه 

دکتر صدری تو پیجش میگفت خیلیا با همین ان تی بچشون سالم سالم به دنیا میاد ولی خب برای اطمینان باید سلفری یا آمینوسنتز بدن 

ایشالا خدا کمکش کنه دوستش داشته که بعد ۱۳سال بهشون نی نی داده ایشالا خدا این معجزه رو‌واسشون نگه میداره صحیح و سالم 

انشاالله به حرمت اسم امام رضا سالم سالم 

جواب سلفری کی میاد مرضی جون ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نگران نباش عزیزم.۳۱ هفته و ۴ روز پسرمن ۱۴۵۰ وزنش بود. وزن تولدش ۳۲۶۰ بود با قد ۵۲.الانم ماشاء الله خ ...

سارا جون سلام عزیزم بهتری خداروشکر ؟

از ترسم فشار دادم لیانا جون.خداروشکر بهتر شده.انقدر درد و سوزش داشتم که از زندگی سیرم کرده بود.کمی ا ...

خدارو شکر عزیزم اره درد داره دوستم میگفت ولی با این روش خوب میشی 

قربون خودت و دخمل جانت الهی ۱۲۰ سال سایت رو سر دخترت باشه

فدای مهربونیت 😘😘😘

بار اول سه روزه انتقال دادم که منفی شد.دفعه های بعد هم هیچکدوم بلاست نشدن. از طرفی یبار هم یه ...

شما مشکلتون اسپرم عزیزم ؟کدوم مرکز بهتون پیشنهاد اهدایی داد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دکتر همسرتون کی بود عزیزم؟ما هم رویان تشکیل پرونده دادیم ،دکترش سجادی ،الان مردد شدم نمیدونم برم روی ...

دکترش گیلانی بود عزیزم رسیدگی و دقتش خوب بود فقط خیلی حوصله داشت و به این توجه نمیکرد که من وهمسرم   سنمون داشت بالاتر میرفت و فرصتمون کمتر میشد   میگفت شما باید ده بار آی یو آی کنید اگه جواب نداد میکرو آخرشم به اصرار خودمون واسمون میکرو نوشت در صورتیکه اون وسطای رویان رفتنمون رفتیم مطب دکتر امیر جنتی که تو ابن سیناهم کار میکنه بهمون گفت در اولین فرصت  میکرو کنید که خداروشکر با همون بار اول تو خود رویان جواب گرفتیم ❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》