2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
عزیزم هفته ۳۱ وزنش ۱۶۰۰ مشکل اینا با تغذیه بهتر روند رشد کاهش داشته و خیلی لاغر دور شکمش دو هفته ع ...

نگران نباش عزیزم.۳۱ هفته و ۴ روز پسرمن ۱۴۵۰ وزنش بود. وزن تولدش ۳۲۶۰ بود با قد ۵۲.الانم ماشاء الله خوب داره رشد میکنه.رو ترازو اشپزخونه گذاشتمش ۴۵۰۰ شده سه هفته ای 😁 قدشم بلند شده قربونش برم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نه باید فشار بدی سارا جون  دوستم اینجوری بود همسرش با زور فشار میداد الان خداروشکر خوب شده&nbs ...

از ترسم فشار دادم لیانا جون.خداروشکر بهتر شده.انقدر درد و سوزش داشتم که از زندگی سیرم کرده بود.کمی اروم شده شکرخدا.ممنون از راهنماییت گلم 💖💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساراجونم منم با titi موافقم...واقعا همه ما الان آرزومونه که جای تو باشیم.هزار ماشالا به بچه هات و پس ...

ممنون از محبتت عزیزم...از ته قلبم از خدا میخام که دامن همه منتظرای تاپیکو سبز کنه و تا سال دیگه این موقع همه تون بیایید از قدو وزن نی نی هاتون بگید.ان شاء الله به زودی زود خبرای خوش بهمون بدید 💖💖👼🏻👼🏻

نگران نباش عزیزم.۳۱ هفته و ۴ روز پسرمن ۱۴۵۰ وزنش بود. وزن تولدش ۳۲۶۰ بود با قد ۵۲.الانم ماشاء الله خ ...

ای جانم، خداروشکر 

سارا جان خواهر گلم از وجود فرشته کوچولوت لذت ببر، بخدا خییییییلی ها حسرت اینو دارن جای تو باشن، بخدا بدون اغراق میگم، بچه های ما، مادرهای شاد میخوان، نه مادر افسرده، خودت بشو دکتر خودت گلم، خدا پشت و پناهت باشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
من ۵۸ تومن آمپولشو خریدم دکتر ۴۰۰ تومن ازم گرفت فقط برای تزریقش دکترم میگفت خیلی خوبه اگر میتونی بگی ...

داخل رحم تزریقش کردن ؟؟

درد داشت ؟؟

و چند روز قبل از انتقال آمپول زدی؟:

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ای جانم، خداروشکر  سارا جان خواهر گلم از وجود فرشته کوچولوت لذت ببر، بخدا خییییییلی ها حسرت ای ...

ممنون مرضیه جان.خودمم سالها منتظر همچین روزی بودم.نمیدونم چرا یهو این همه بهم ریختم و ضعیف شدم 😔 چون اوضاع جسمیم هم خوب نبود،خیلی خیلی سخت گذشت بهم این روزها.انگار که تنهاترین ادم دنیا بودم.خداروشکر یکم بهتر شدم انگار.دارم کنار میام با شرایطم.

تیکرت زیاد نمونده ها ماشاء الله 😍😍به سلامتی و دل خوش بغل بگیری گل دخترتو 💖💖

داخل رحم تزریقش کردن ؟؟ درد داشت ؟؟ و چند روز قبل از انتقال آمپول زدی؟:

بله داخل رحم تزریق کرد موقع تزریق زیاد درد نداشت اما یه ده دقیقه بعد احساس میکردم که تو رحمم یه چنگ میزنن البته قابل تحمله دکتر بهم گفت استراحت کن اما من نتونستم استراحت کنم عزیزم اگر خدا بخاد سه شنبه انتقالمه

بله داخل رحم تزریق کرد موقع تزریق زیاد درد نداشت اما یه ده دقیقه بعد احساس میکردم که تو رحمم یه چنگ ...

این آمپولو دکتر پیشنهاد داد یا خودتون ؟؟

اطلاع دارین واسه اولین انتقال هم میزنن یا نه؟؟

انشاالله سه شنبه با خوبی خوشی انتقال بدی و مثبت بشی عزیزم

سارا جونم نگران نباش...منم خیلی تنهام...از اول پانکچر و انتقالم تنها بودم...هایپر شدم تنهایی بستری ش ...

ممنون عزیزم .. بارها خوندم کامنتاتونو و کلی امید و روحیه گرفتم.ممنون از دلداریتون.همه تنهایی هارو به جون خریدم ولی این سری شرایط فرق میکرد انگار.حال دلم یه جوری بود...دارم سعی میکنم با شرایطم کنار بیام.ولی هیچ وقت فراموش نمیکنم رفتار اطرافیانمو ..

زخمم عفونت کرده بود.رفتم دکتر‌.بهم گفتن حتما کرونا داری که تب و لرز گرفتی.خیلی حال روحیم خوب بود،بااین استرسی که بهم دادن داغون ترم کردن...خداروشکر به خیر گذشت..

عزیزم ان شاء الله که به زودی زود خبر شیرین بارداریتو بهمون بدی و از این نی نی های مهربون قسمت خودت و همه بچه های تاپبک بشه به زودی زود.امین 🙏🏻❤

بله داخل رحم تزریق کرد موقع تزریق زیاد درد نداشت اما یه ده دقیقه بعد احساس میکردم که تو رحمم یه چنگ ...

رفتم در موردش سرچ کردم انگار واسه کسایی که آندومترشون کمه استفاده میشه و باعث بارداری بیشتر میشه