2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
ای جان دلم .واقعا تو شرایط سختی هستی .امیدوارم خدا جواب تمام سختی هایی که کشیدی رو بهت بده .تو قبلا ...

مرسی عزیزم واقعا شرایط سختیه استرس خودم کم بود اینکه مثبت میشم یا نمفی استرس بیماری همسرم هم اضافه شد برام دعا کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دکتر گفتم گفت هزینه اش تو بیمارستان 4 میلیون میسه ولی تو مطب 400 تومن.از یه طرف هم دکتر گفت الکی ...

هزينه هيسترو فک کنم زياد شده برا همون گرون گرفتن خداکنه مثبت بشي برامنم دعا کن خراش نخام وگرنه درجا سکته ميکنم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
 عزیزم خیلی شرایط سختی داری این کرونای لعنتی هم زندگی وبرنامه ی همه رو بهم ریخته امیدوارم با یه ...

قربونت دوست خوبم انشالله با دعای شما این روزا بگذرن بیچاره دخترم شده مسئول پذیرایی هر دفعه میگه مامان بلند نشو هر چی میخای به من بگو نی نی هااذیت میشن هر روز میاد بوس میکنه شکممو .خط کش میگیره دستش هر روز اندازه میگیره شکممو 😅

من یه دختر دارم که6 سالشه و با میکرو تو رویان خدا بهم داد واسه این دفعه بار اول انتقالم بود ولی چون ...

خداکنه من خراش نخام خداکنه توام مثبت بشي با چشمام ديدم امروز ي خانومي از درد بالا اورد فقط گريه ميکرد

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
هزينه هيسترو فک کنم زياد شده برا همون گرون گرفتن خداکنه مثبت بشي برامنم دعا کن خراش نخام وگرنه درجا ...

انشالله که بدون خراش مامان میشی ولی اگه هم خراش خواستن بدن به این فکر کن که نی نی ها میرن تو خراش و خوب لانه گزینی میکنن.چند بار انتقال دادی ؟

میگن اثر خراش یک ماه هست منم ماه قبل انجام دادم

ي سوال بپرسم اي وي اف برات دردناک نبود سر دخترت ک الان سر دومي اومدي؟ناراحت نشيا ولي بخدا من اگه بهم داد ديگه پشت سرمم نگاه نميکنم

قربونت دوست خوبم انشالله با دعای شما این روزا بگذرن بیچاره دخترم شده مسئول پذیرایی هر دفعه میگه ماما ...

واااای عزیز دلم اتفاقا میخواستم بپرسم دختر خوشگلت چیکارمیکنه ...حتما حتما طرفای همسرتو جدا کن وضدعفونی کن عجب بدموقعی کرونا گرفتا ....ایشالا پرنسست  صاحب آبجی یا داداش میشه ...دلم ضعف رفت واسه کاراش😍😍😍 پسر من بزرگتر از دختر شماس ولی من کلا چیزی درمورد بارداری وانتقال بهش نگفتم چون به همه خبر میده حرف نمیمونه تودهنش 

انشالله که بدون خراش مامان میشی ولی اگه هم خراش خواستن بدن به این فکر کن که نی نی ها میرن تو خراش و ...

دفه اول انتقالمه بخدا نميخام بچه اگه قراره خراش بشه

ي سوال بپرسم اي وي اف برات دردناک نبود سر دخترت ک الان سر دومي اومدي؟ناراحت نشيا ولي بخدا من اگه بهم ...

منم همیشه میگفتم خدا یه بچه بده بهم دیگه این راهو نمیرم.ولی وقتی بچت بزرگ بشه میفهمی که خیلی تنهاس و احتیاج به خواهر برادر داره دخترم هر کسی رو میدید خواهر برادر داره بغض میکرد چرا من ندارم همش میگفت من تنهام.اگه یه بار دیگه ای راهو رفتم فقط به خاطر تنهایی دخترم بود و همینطور برای تربیتش.تک فرزندی واقعا مشکل سازه حالا شاید تو بچگی خیلی متوجه نشه ولی وقتی بزرگ بشه استرس داره و روی تمام زندگیش تاثیر میزاره من با مشاور دخترم خیلی صحبت کردم واونم بیشتر منو تشویق کرد که یه بار دیگه شانسمو امتحان کنم

واااای عزیز دلم اتفاقا میخواستم بپرسم دختر خوشگلت چیکارمیکنه ...حتما حتما طرفای همسرتو جدا کن وضدعفو ...

قربونت .دخترم خیلی راز داره هر اتفاقی تو خونه میوفته و نمیخام کسی بفهمه بهش میگم این یه رازه و اونم کلی ذوق میکنه که یه راز رو قراره حفظ کنه هر از گاهی میاد میگه این یه رازه بین منو تو بابایی😃

قربونت .دخترم خیلی راز داره هر اتفاقی تو خونه میوفته و نمیخام کسی بفهمه بهش میگم این یه رازه و اونم ...

پسر منم از ترس من یاباباش نمیگه وگرنه ازدهنش میپره ...بعضی  وقتا بهم میگه دلت تپل شده فک کنم نینی توشه ..بهش گفتم به بیمارستان سپردیم هروقت بچه داشتن بریم بیاریم