2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
سلام سارا جون به به مبارکه قدم گل پسرمون 😍😍😍😍😍😍 عکس پروفایلشو وای 🧿🧿🧿🧿🧿 ماشاالله&nb ...

سلام عزیزم....ممنون گلم.فدات بشم..به سلامتی بغل بگیری میوه ی دلتو گلم.الهی آمین 👼🏻😍 ۳۳۰۰ بود وزنش .خیلی کوچولوعه 😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش گلم  شده ۹ تومن اگه خاستی بگو برات عکس بگیرم از ریز جزییات بفرستم .تو داروهام یه ۶۰۰ توم ...

سارا جان قدم نورسیده مبارک 

با پمپ درد اصلا درد نداشتین الان هم که مرخص شدین دیگه درد ندارین ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سارا جان قدم نورسیده مبارک  با پمپ درد اصلا درد نداشتین الان هم که مرخص شدین دیگه درد ندارین ؟ ...

ممنون عزیزم

نمیشه گفت هیچی درد نداشتم.دو روز اول کلا یه خرده سخته.بعد عمل اون داروهایی که میزنن واسه جمع شدن رحم یه خرده ادمو اذیت میکنه...تو خونه با شیاف دیکلو فناک هییچ دردی ندارم.همه کارامو خودم انجام میدم

سلام سارا جون ، خيلي خيلي مبارك باشه قدم گل پسرت ، ان شا الله روزي و قسمت و همه دوستان اين تاپيك و ه ...

سلام عزیزم...ممنون از محبتت... خدا بچه های گلتو برات حفظ کنه👼🏻👼🏻الهی آمین💚💚

دوتا پسر و یه دخت  خیلییییی شیطووووون

وای قربونشون بشم🧿🧿🧿

ماشاالله خدا حفظشون کنه 💜💜💜

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم....ممنون گلم.فدات بشم..به سلامتی بغل بگیری میوه ی دلتو گلم.الهی آمین 👼🏻😍 ۳۳۰۰ بود وزنش ...

خیلیم وزنش خوبه نامدار باشه 💙💙💙

فدات از دعات قسمت همه منتظرا 💓💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
میشه ازمایشمو تفسیر کنین خانوماااااا

عزیزم به نظر من نرمال