2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045231 بازدید | 684439 پست
سلام عزيزم منم ذخيرم خيلي پايين بود از طرفي هم همسرم آزمايش زياد خوب نبود با اين حال پانکچر شدم نه ت ...

شما برای تغذیه سالم چیا خوردی؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما برای تغذیه سالم چیا خوردی؟

من گوشت گاو و گوساله اصلا نميخورم جاش گوشت گوسفند استفاده ميکنم شکر و قند تو خونه ما استفاده نميشه روغن کنجد برا سرخ کردن و روغن شحم گاو برا خورشت استفاده ميکنم کلا زياد سرخ کردني استفاده نميکنم مخصوصا سيب زميني جاش هويج مصرف دارم کدو و بادمجون هفته اي يکي دوبار نمک دريا هم استفاده ميکنم لبنيات زياد استفاده نميکنم شير اکه بخورم با دارچين و زنجفيل و شيره انگور ميخورم.کلا رعايت غذاييم خوبه فست فود و اينا هم شايد ماهي يه بار شايدم نه.

برا پانکچرم هم سياه دونه و عسل خوردم و يه معجوني بود که خواهرزادم گرفته بود رنگش قهوه اي بود توش داروچين و رنجفيل و ميخک و فلفل سياه و چيزاي ديگه داشت انگار مزشو دوست نداشتم اصلا ولي مجبوري ميخوردم.

تنها چيزي که نتونستم ترک کنم يا ترک کردم و دوباره شروع کردم چايي بوده متاسفانه انقدر که دوست دارم البته با خرما ميخورم.

خدایا شکرت
سلام عزيزم منم ذخيرم خيلي پايين بود از طرفي هم همسرم آزمايش زياد خوب نبود با اين حال پانکچر شدم نه ت ...

سلام خانمی ذخیره ام سال 97 دو دهم بود دیگه آز ندادم 35 سالمه همسرم هم خداروشکر مشکلی نداره. دو بار پانکچر شدم که تخمکم پوچ بود یا نبود اصلا. 

سلام خانمی ذخیره ام سال 97 دو دهم بود دیگه آز ندادم 35 سالمه همسرم هم خداروشکر مشکلی نداره. دو بار پ ...

منم 36 سالمه و ذخيرم 0/6 بود عزيزم.

يه دکتري ميگفت اگه fsh بالا نباشه با ذخيره 0/01 هم باردار ميشيد فقط بايد سبک زندگي که تغذيه درست و ورزش هست رو انجام بديم.

شما از همين الان شروع کن تغذيتو درست کن و ورزش هم روزي 35 دقيقه انجام بده حداقل سه ماه .ماساژ با روغن سياه دونه و بادکش هم خيلي خيلي خوبه بعد ان شاءالله برو برا پانکچر حتما به لطف خدا تخمکاي خوبي خواهي داشت.قرص اوابوست و فرتيل ايد هم قبل پانکچر استفاده کن دو سه ماه قبلش.

اينم بگم من قبل عيد که پانکچر شدم اصلا گونال پيدا نکردم فقط برا سه روز تونستم بقيشو ايراني استفاده کردم امپول کارما تازه چون ذخيرم خيلي پايين بود دوز داروهام کم بود که دوبار پانکچر شم تو يه سيکل ولي خداروشکر با همون دوز کم دارو و آمپولاي ايراني جواب گرفتم و نياز نشد دوباره پانکچر شم توکلت به خدا باشه فقط.

خدایا شکرت
منم 36 سالمه و ذخيرم 0/6 بود عزيزم. يه دکتري ميگفت اگه fsh بالا نباشه با ذخيره 0/01 هم باردار ميشيد ...

عزیزم fsh ام بالا بود 38 بود متاسفانه. از چند ماه قبلش شروع کردم q10 روزی 4 تا میخوردم خود دکتر گفتند بخورم. خیلی تقویت کردم با آجیل و .... ولی متاسفانه موفقیت آمیز نبود. داروهایی که داشتم همه ایرانی بودند. 

سلام عزیزم خودت خوبی‌؟  ببین واقعا اثر نداره، راحت باش و بذار کارهات پیش بره این همه آدم تو د ...

نه از کرونا نمیترسم فقط نگران امتحان بودم.الان اینطوری گفتی خیلی خیالم راحت شد و آروم شدم.لطفا برام دعا کن خواهری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قریونت برم ساراجون از نیکان راضی بودی با وجود کرونا؟ همراه اینا چجوری بود میذارن؟  اتاق خصوص ...

اره عزیزم.راضی بودم.راحت باش هرسوالی داری بپرس.همراه فقط یه نفر میزارن.ملاقات ممنوع بود .همراه من همسرم بود و بهشون گفتم که همراه خانم ندارم بهم دادن.ولی اولش که گفتم اتاق خصوصی میخام گفتن نداریم!باید یه دلیل بهشون بیاری که بدن اتاقو! 

درمورد کرونا ،قبلا هرکی میخاست جراحی شه باید تست کرونا میداد و درصورت منفی بودن پذیرش میکردن! ولی دوروز پیش بهشون از وزارت بهداشت نامه اومده بود که نباید تست بگیرن و فقط کسانی که علامت دارن تست بدن. همه کادر درمان ناراحت بودن اون روز و فقط از این حرف میزدن که دیگه اینجا هم امنیت نداره. 

کاش از همه تست بگیرن چون اونجور که خودشون تعریف میکردن کلی بیمار کرونا بدون علامت داشتن..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚