2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
عزیزم چون تا حالا اثبات نشده نرو گلم قبلا بهت گفتم شما مشکل رحم و پذیرش بدن نداری، فقط جنینت باید ق ...

مرسی عزیزممن باشه نمیرم پسر گلتو ببکس جای ما

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت گلم شما هم دختر نازت رو محکم ببوس😘😘😘😘

زینبی جون من ۵شنبه آخرین ال دی رو خوردم چهارشنبه هم نصف میکرورلین و زدم بنظرت تا فردا پری میشم بدبختی چهارشنبه تطیله همش این‌مملکت تعطیله

باشه خیلی ممنونم از راهنماییتون

عزيزم ببخشید میپرسم، چرا میخوای واژینال بزاری؟ مگه با رکتال مشکلی داشتی؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

@زینبی_بابا   ‍ 

سلام گلم.خوبی؟ مرد کوچک چطوره؟😍😍😍 زینب جون همسرم هیچ وقت برای درمان اصرار نمی کرد میگفت هر وقت شما آماده گی داری بریم ولی نمیدونم حالا چی شده چند بار تا حالا بهم گفته نمیخوای بریم ۲تا جنین رو انتقال بدی.خیلی دودل هستم تو این وضعیت کرونا انتقال بدم از طرفی معلوم نیست کرونا کی تموم بشه!! زنگ زدم رویان گفت ۲۶ بیا بادکتر مشایخی ویزیت بشو ببین نظر دکتر چیه. میشه کمکم کنی برم یا نوبتم رو کنسل کنم.؟؟؟؟؟؟

ممنونم عزیزم 😍😍 دل گرم شدم واقعا🌹

قربونت 😍 دعا میکنم که خودت طبیعی باردار بشی 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
@زینبی_بابا   ‍  سلام گلم.خوبی؟ مرد کوچک چطوره؟😍😍😍 زینب جون همسرم هیچ وقت برای درم ...

بنظر من برو ببین کرونا حالا حالا نمیره و ۰ون مریضی جدیدی هست همه میترسن اینم مثل آنفولانزا بعدهاا میشه بنظر من برو فقط خیلی مواظب باش و رعایت کن و با کسی زیاد در تماس نباش تو بارداری

@زینبی_بابا   ‍  سلام گلم.خوبی؟ مرد کوچک چطوره؟😍😍😍 زینب جون همسرم هیچ وقت برای درم ...

سلام شرمنده میشه بگید دکتر مشایخی چه روزایی رویان هستند؟ من تازه ویزیت دوم میخوام برم روزای حضور پزشکا رو نمی دونم اگر دکتر شیوا رو هم می دونید بی زحمت بهم بگید خیلی خیلی ممنون

پس شرایطمون مثل همه ماهم فریز داریم انشالله این ماه میرم تو سیکل تخمک کشی شما کی قراره انجام بدین؟ خ ...

انشالله به امیدخدا 

ماه دیگه اقدام میکنم

نه خودم مشکلی ندارم 🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
آره خدا رو شکر خوب شده  دقیقا همین که روی نمودار باشه کافیه، منم پسرم به نمودار سریع برگشت وا ...

سلام عزیزم خداروشکر چقد خوب عزیزم ک.شیرت بیشتر شده

نمدونستم.میشه شیر دوش اجاره کنی..خریدنش هم برقی گرون بود والا ریسک.بود خریدنش..قرصه چی هست!

این انجمن ک میگی چیه من نمدونم..شماره میتونی بهم بدی گلم

واقعا ارادت رو تحسین میکنم عزیزم ک هر تلاش داری میکنی ک ب بچت شیربدی😍❤

منم از یکماهگی ک بچم امد سینه رو ول کنه همه گفتن این دیکه نمیخوره ونهایت تا 3ماه ول میکنه ولی من همچنان استقامت کردم و ب سختی و روشهای مختلف بهش شیر دادم و نذاشتم ول کنه ک.شیرم خشک شه...الان هم.دیگه براحتی سینه رو میخوره خیلی احساس رضایتمندی ازخودم دارم از این کارم😍💪

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
پس شرایطمون مثل همه ماهم فریز داریم انشالله این ماه میرم تو سیکل تخمک کشی شما کی قراره انجام بدین؟ خ ...

ایندفعه به امید خدا 

ی سری آزمایشات رو انجام میدم 

زینب جون گفتن بهم حتما انجام بدم آزمایشهای انعقادی و ایمنی که از این لحاظ هم مطمئن بشم مشکلی ندارم 

البته از دکترم پرسیدم بهم گفت نیازی نیست ولی با اینحال انحام میدم😉🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
سلام شرمنده میشه بگید دکتر مشایخی چه روزایی رویان هستند؟ من تازه ویزیت دوم میخوام برم روزای حضور پزش ...

سلام.نمیدونم چه روزهایی هستن .ازم پرسید رو پرونده اسم کدوم پزشک هست،گفتم مشایخی بعد بهم نوبت داد.

بنظر من برو ببین کرونا حالا حالا نمیره و ۰ون مریضی جدیدی هست همه میترسن اینم مثل آنفولانزا بعدهاا می ...

اره درسته کرونا حالا حالا ها هست. ولی من از شهرستان میخوام بیام تهران شاید به همسرم همه ی روزها مرخصی ندادن با من بیاد و مجبور بشم  با وسایل نقلیه عمومی بیام  به خاطر همین دودل هستم.مامان ماهک یعنی ممکنه من انتقال بدم و مامان بشم!!!🤰 این اخرین تلاشم بودوفقط همین ۲تا جنین رو دارم خیلی نگران هستم.😕😕

سلام‌دوستان

من‌‌ازامروزداروهای‌انتقالم‌شروع‌شد

هرروز۳تا‌استرادیول‌تا۳روز

بعدش‌هرروز۴تامیشه..

فرتیل‌سی‌ام‌هر۸ساعت

کلسیم‌دی‌هرروز‌یدونه

پنتوکسی‌فیلین‌هر۱۲ساعت...

آاس‌آ‌هم‌بعدازقطع‌قاعدگی..

حالا‌من‌استرادیول‌۳تاشوباهم‌خوردم..احساس‌داغی‌میکنم

آیاازعوارض‌هاش‌هس..یابامن‌نمیسازه..

لطفا‌هرکی‌هرتجربه‌ای‌داره‌به‌من‌بگه..ممنونم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻