2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
خیلی ناراحتم شوهرمم گفت تقصیر توئه چرا زودتر زنگ نزدی بعد قطع کرد😭😭😭

حالا اعصاب خودتونو خورد نکنین ارزش نداره ولی تو باز فردا یه زنگ دیگه بزن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام نفسي جون چطوري عزيزم ؟ گل پسرت خوبه ؟

سلام.عزیزم قربانت خوبیم خداروشکر...شما چطورین..فرشته هات خوبن😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم ان شا الله كه صاحب دختر هم ميشي . 😍😍😍 ولي حالا اگر هم ديدي چمدونت رو لازم نداري اگر من دوب ...

مامان سبحان نمخای اقدام کنی دوباره😜😜

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام نفسی جووووووون گل پسرت خوبه 😍😍😍 ممنووووووووووون فدات شم خودمم انقدر گریه کردم عزیزم  ...

قربونت عزیزم.ماهم.خوبیم خداروشکر

خیلی خیلی خوشحالم برات. خداحفظش کنه دخملی رو😍😍❤❤🌼🌼

اره خب شیر مادر هر چقدم کم باشه خوبه من برا 6ماهگی ک بردم بهداشت برا واکسن. تو دوماه 800گرم وزن.گرف ...

آره خدا رو شکر خوب شده 

دقیقا همین که روی نمودار باشه کافیه، منم پسرم به نمودار سریع برگشت

واسه شیر هم گلم شیر دوش برقی بیمارستانی اجاره کردم، قرص دومپریدون هم دارم میخورم، با دوشیدن مکرر داره حجم شیرم زیاد میشه

الانم چون دائم دارم میدوشم اصلا وقت نمیکنم اینجا سر بزنم

این جور بگم که با دوشیدن مکرر خصوصا در شب حجم شیرم از روزی 30 سی سی، شده 140 سی سی و باز با امید ادامه میدم، ان شاء الله روزی 900 تا بشه

اگر دوست داشتی شما هم انجام بده، منم در خدمتم اگر سوالی داشتی

آهان راستی من با انجمن شیر مادر تلفنی در تماس هستم،خیلی کمک میکنن و صبور هستن، اگر دوست داری شما هم زنگ بزن راهنماییت کنن

حالا اعصاب خودتونو خورد نکنین ارزش نداره ولی تو باز فردا یه زنگ دیگه بزن 

ممنون عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@زینبی_بابا    سلام خوبید من از ۲۰ فررودین که پریود شدم تا الان دیگه پریودیم نیومده ت ...

عزیزم بعد از پانکچر پریود خیلی بهم میریزه 

در مورد قرص های دیگه هم حتما از دکترت تلفنی بپرس گلم، یه کم سخته من نظر بدم

طب سوزنی هم می خوام قبلش برم تاثیر داره؟ چند روز قبل انتقال برم؟ @زینبی_بابا     لطفا ک ...

عزیزم چون تا حالا اثبات نشده نرو گلم

قبلا بهت گفتم شما مشکل رحم و پذیرش بدن نداری، فقط جنینت باید قوی باشه و بگیره

@زینبی_بابا     سلام گلم، خوبی؟ پسر گلت خوبه؟ از کی رفتی پیش مریم اشرفی ویزیت شدی؟  ...

سلام عزیزم شما خوبی گلم؟ 

عزیزم من هفته 33 یا 32 رفتم پیشش و کلا تا قبل از زایمان دو بار ویزیت شدم، چون رویان میرفتم خودش بنده خدا بهم گفت لازم نیست دوجا ویزیت بشی

خیلی دکتر عالی هست و ازش حسابی راضی بودم، اصلا زیر میزی اهلش نیست

همون هزینه بیمارستان رو دادم فقط 

سه شب بستری با سزارین شد 9 تومن، بعدا ریز هزینه ها رو نگاه کردم دیدم دستمزد دکتر 1600 نوشته بود که از بیمارستان میگیره خودش و عملا هیچ ارتباط مالی با بیمار نداره

تو مطب هم اول ویزیت میکنه بعد که تمام شد منشی هزینه ویزیت میگیره، از این رفتارش و وقت گذاشتنش خوشم میاد

بستری هم شدی؟ چرا همون روز مرخص نشدی گلم؟

گلم دو شب به خاطر فشار خون بالا بستری شدم، که پایین نیومد و سزارینم کردن 

بعد از عمل هم همه رو یک شب نگه میدارن 

البته الان به خاطر کرونا نمیدونم یک شب نگه میدارن بعد از عمل یا نه