2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
سلام علییییییییییییییییییکم دوستی جونا چطورین؟

سلام.ثمین جان خوبی عزیزم چ خبرا..

همین الان پسرمو شیر میدادم تو فکرت بودم ک.یهو پیامتو دیدم❤

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سارا جون بسلامتی تیکرت چیزی نمونده ها😍 راستی هنوز تهوع داری ؟

سلام عزیزم.خوبی؟گل پسری خوبه؟

خداروشکر دوهفته دیگه سز میشم اگه خدا بخاد.

اره نفس جون.صبح تا چشممو باز میکنم باید بدو یه دمیترون بخورم وگرنه تا شب داغون میشم از تهوع.ناشکری نمیکنم .ولی واقعا خیلی خیلی سخت گذشت .هیچ خوشی ندیدم ☹

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا هم ابن سینا وقت گرفتم هم دکتر نصر نمی دونم کدوم یکی برم 

بهارجان من هردو رو رفتم یه ویزیت شدم‌.هردو در یه حدن ..به نظرم ابن سینا منظم تره و معطلیش کمتره

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام علییییییییییییییییییکم دوستی جونا چطورین؟

سلام به روی ماهت عزیزم، چطوری؟ در چه حالی؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
تو ابن سینا رفتی؟دکترشوهرت کیه؟ آخه به شما بیشتر دارو دادن.دلم میخواد یه دکتر دیگه تو ابن سینا که خ ...

ما هم پیش دکتر جنتی رفتیم و آزمایش رو همونجا از شوهرم گرفتن ، فقط آندروفرتی داد 

اما بعدش یکم تحقیق کردم دیدم پروفرتیل از آندروفرتی یه کوچولو بهتره 

چون همسرم مشکل اصلیش مورفولوژی بود

دکتر زنان خودمم که تازه پیدا کردمش و خیلی مهربون و دلسوز بود

گفت سلن پلاس هم بهش بده بخوره حتی گفت بعضی اوقات ویتامین سی و ای و زینک هم مابینش بده بخوره ،اما گفت مهمترین دارو پروفرتیل یا آندروفرتی به اضافه سلن پلاس.

گفت شبا یخ بزاره به مدت بیست دقیقه.

شورت نپوشه، دوش آب گرم گفت نگیره.

البته هنوز نرفتیم ببینم بهتر شده یا نه

تو تیر باید دوباره آزمایش بده

اما گرمی هم بهش میدم و آب میوه طبیعی هر روز میدم بخوره

اره فداتشم انشاالله خدا معجزش رو نشونت بده اصلا نگران نباش درست میشه گلم خیلی ها بودن بعد از مصرف دا ...

ایشالله عزیز دلم

همه مامان بشن دعا میکنم

منم منتظرم پول دستم بیاد چون اووبوست پیدا کردم یه داروخونه داره ولی ۵۵۰ هزار تومن 

اما میگن فرتیلکر هم خوبه قیمتش ۲۰۵ هزار تومنه

سلام اوضاع همسرتون بد نیس که! اگرخودت مشکل نداری راههای تقویتی امتحان کردی؟! خرنوب، چهار مغز، گرده و ...

الان ۸ ساله که باردار نمیشم 

همه کار کردیم 

غذای تقویتی

داروی تقویتی 

عکس رنگی

هر کاری که فکر کنین انجام دادیم اصلا حتی سقط هم نداشتم که بگم جنین تشکیل شد ولی هیچی

بهارجان من هردو رو رفتم یه ویزیت شدم‌.هردو در یه حدن ..به نظرم ابن سینا منظم تره و معطلیش کمتره

ممنون سارا جون که همیشه راهنماییم می کنی که اینطور من فکر می کردم نصر خصوصی تره معطلیش کمتره ولی به یه دلیلی می خوام همزمان با ابن سینا نصر هم برم می دونی چیه من می خوام ببینم رحم اجاره ای چطوریه چون دیگه طاقت ندارم اینهمه دارو آمپول منفی بشه دلیلشم مشخص نباشه میخوام زودتر تو رحم یه نفر دیگه امتحان کنم شنیدم دکتر نصر تو اینکاره نمی دونم ابن سینا هم انجام میدن یا نه؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام اوضاع همسرتون بد نیس که! اگرخودت مشکل نداری راههای تقویتی امتحان کردی؟! خرنوب، چهار مغز، گرده و ...

البته من مشکل تنبلی تخمدانه

و کلا یه تخمدان دارم مادر زادی

ولی هر ماه با دارو تخمک گذاری فولیکول دارم 

سلام به دوستان عزیز

امیدوارم حالتون خوب باشه و دلتون شاد

دلم برا اینجا تنگ میشه واسه همه

این اوضاع مملکت جو تاپیک رو هم عوض کرده .یه وقتهایی پستا اینقدر زیاد بود که نمیرسیدیم بخونیم اما الان خیلی خلوت شده

انشاالله حسنش این باشه که خیلی ها طبیعی مامان بشن🤲🤲🤲