2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست
خدارو شکر عزیزم مشکلتون چی بود؟چند مین انتقال موفق شدین؟چنتا جنین تشکیل شد برات و چنتا انتقال دادن؟ب ...

عزیزم چرا واسه بچه دوم میخوای ای وی اف کنی ؟ شما که ۳۱ سالته سنی نداری خداروشکر که یه بچه هم داری واسه چی میخوای بیای تو این استرس و حجم زیاد هورمون 

اینجا کسایی واسه بچه دوم اومدن ivf که جنسیت براشون مهم بوده 

برو عکس رنگی بنداز شاید  چسبندگی پیدا کردی با زایمان

یه دکتر خوب پیدا کن زیر نظرش باش حتما طبیعی میشی اینجا داشتیم کسایی که جفت زن و شوهر مشکل داشتن بعد چند بار انتقال طبیعی مامان شدن شما که خداروشکر  سالمید 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام بچه ها من ۲۱ ام موعدم بود.بیبی زدم منفی بود.۲۳ که میشه دیروز بیبی زدم بعد ۲۰ دقیقه هاله خیلییی کمرنگ انداخت با چراغ قوه دیده میشد.هنوز پری نشدم چیکار کنم.؟؟هر دوتا بیبی چکا رو بعد از ظهر گذاشتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من ۲۱ ام موعدم بود.بیبی زدم منفی بود.۲۳ که میشه دیروز بیبی زدم بعد ۲۰ دقیقه هاله خیلییی ...

عزیزممممممم فردا صبح یه بیبی بزن بعدش برو آز بده ان شاالله که مثبته😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام عزیزم خوبی‌؟  گلم در این زمینه چیزی بلد نیستم از متخصص غدد باید بپرسی  ولی از ته قل ...

سلام عزیزم.خوبم شکر.شما خوبید؟ پسری خوبه؟ تپل شده خاله اون پاهای کوچولوش رو بوس کنم😍😍.ان شاالله با دعای شما دوستان گل این انتظار چند ساله من  و همه ی منتظرهاهم تموم بشه.😔😔😔

اخه من امروز انتقال داشتم بعد همون زمان انتقال بهم گفتن جنینات رشد نکرده تا فردا صبر میکنیم ببینیم رشد میکنن یا نه؟

نمیدونم باور کنم راسته یا نه؟

اخه پرستاراش خیلی مشکوک بودن و در گوشی حرف میزدن خودم ی لحظه حس کردم اصلا اسمم رد نشده بوده برا امروز،یا فراموش کردن بزارن بیرون😢

درصد موفقیت ivf برا من ک ی بچه دارم ۳۱ سالمه و شوهرم سالمه خودمم دکتر میگه مشکلی نداریم و بی دلیل نم ...

منم دقیقا همینطور بودم.با این تفاوت ک همسرم ضعیف بود، و باید میکرو میکردیم.

هم بار اول مثبت شدم هم بار دوم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها جنین فریز شده رو چقد قبل انتقال باید بیرون بزارن تا از فریز در بیاد؟ من خودم شنیدم یک روز قب ...

بستگی داره که جنین رو چند روزه فریز کردن و الان چند روزه میخوان انتقال بدن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
خدارو شکر عزیزم مشکلتون چی بود؟چند مین انتقال موفق شدین؟چنتا جنین تشکیل شد برات و چنتا انتقال دادن؟ب ...

مشکلم تخمدان پلی‌کیستیک، همسرم مشکلی نداره.

انتقال چهارم

۲ بار تخمک کشی شدم. بار اول ۱۰ تا تخمک، ۲ تا جنین. بار دوم ۱۹ تا تخمک، ۸ تا جنین.

انتقالهای اول و دومم هر کدوم ۱ جنین انتقال دادن. بار سوم ۲ تا جنین و بار چهارم ۳ تا جنین انتقال دادن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
منم دقیقا همینطور بودم.با این تفاوت ک همسرم ضعیف بود، و باید میکرو میکردیم. هم بار اول مثبت شدم هم ...

عزیزم خداروشکر پس منم امیدوار باشم😍حالا چنتا بچه داری

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍