2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
دکترتون کیه؟ کدوم مرکز میرین؟ من که تقریبا دوماهه دیگه  برا انتقال دوم کار خاصی کردین یا داروی ...

مرکز امید تهران دکتر اقاحسینی

فعلا بقایای جنین در رحمم هست باید دفع بشه..پنج پریودیم باید برم سونو ببینم چطوره اوضاعم...احتمالا ده دوازده روز دیگه میشه..

دکتر شما کیه و کدوم مرکز میرید؟

مرکز امید تهران دکتر اقاحسینی فعلا بقایای جنین در رحمم هست باید دفع بشه..پنج پریودیم باید برم سونو ...

من دکتر نصر

چرا اینجوری شدیم 😔

خیلی ناراحتم ستاره جون، دکترت نگفت چرا این اتفاق میفته؟

دکتر نصر که خیلی ریلکس گفت متاسفم و هیچ راهکاری ام نداشت

برا همین میخوام ببینم بقبه دکترا نظرشون چیه؟ 😔

خواهش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دکتر نصر چرا اینجوری شدیم 😔 خیلی ناراحتم ستاره جون، دکترت نگفت چرا این اتفاق میفته؟ دکتر نصر ...

دکترا میگن بیشتر به خاطر ضعیف بودن جنین و اختلال ژنتیکی و کروموزومیه و ممکنه خونرسانی رحم هم باشه..

بعد از دوبار سقط ازمایش انعقادی ایمنی میدن که هنوز انجام ندادم..

ان شاء الله به حق این شبهای عزیز این بار نتیجه میگیری🤲🤲

حتما... شما هم دعا کن...⚘⚘

حتما

اگر رفتی و دکترت دستور دارویی جدیدی برات تجویز کرد بگو بهم 

البته من دیروز رفتم و اصلا دستور جدیدی برام تجویز نکرد و گفت بزار به حساب بدشانسیت 😔 امیدوارم واقعا تکرار نشه برا هردومون

خواهش 
دکترا میگن بیشتر به خاطر ضعیف بودن جنین و اختلال ژنتیکی و کروموزومیه و ممکنه خونرسانی رحم هم باشه.. ...

خیلی متاسفم 😔 امیدوارم زود دوباره باردار بشین

دکتر من میگه بخاطر اینجور مشکلات کروموزومی فقط pgs میکنم و بعد انتقال میدم، 

اما برای پی جی اس جنین باید بلاست باشه

جنینهای من بلاست نمیشن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اتفاقا خوبه عزیزم از وضعیت هم باخبر باشیم آدم متوجه میشه که برای خودش مشکلی هست یا طبیعیه،،،  ض ...

من طول جنین چون دوقلوهستن یکیشون ۴۹اون یکی ۴۸بودطول سرویکس ۳۵

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
من نیکان انجام دادم. مریض مطب دکتر فاطمه بختیاری بودم و تخمک کشی و انتقالهام توی کلینیک نیکان انجام ...

یلام عزیزم به سلامتی.مرسی پاسخ دادین. چه سالی انجام دادین؟ تعیین جنسیت کردین؟ تک قلو؟

ان شالله بزودی همه منتظرا مادر بشن،،،  البته من واقعا نمیدونم تو مراکز دولتی دکتراشون چطورین ول ...

گلی اون مراحل هم تماما دکتر میگفت چی کار کنن، فقط چون شلوغ بود به ماما میگفتن و تو پرونده مینوشتن و بخش توضیحات بهمون میگفتن 

خدا کنه دوباره همه چی عادی بشه و مامان های منتظر دوباره تند تند بیان بگن مثبت شدن، چه قدر دلم تنگه پارساله که بعد از ماه رمضون کلی مامان داشتیم

کلا همیشه بعد از ماه رمضون مامان زياد داشتیم، 

امسال این جوری شد 😢😢😢😢

سلام عزیزم .خوبی؟گل پسرت خوبه؟ زینبی جان همراه واسه سزارین حتما باید داشته باشیم؟ بیمارستان نیکان ...

سلام عزیزم خدا رو شکر اونم خوبه

خودت خوبی‌ عزیزم؟ 

گلم راستش من تو شرایط قبل از کرونا زایمان کردم و همسرم دوباره رفت ماموریت بعد از زایمانم واسه همین مادرم پیشم موند اما چون آموزش دیده نبود طفلی فقط خسته شد و چیزی بلد نبود، اینو میگم که خاطرت جمع باشه همون پرستارها که بلد هستن پیشت باشن بهتره یا نهایت همسرت

فقط اینو بگم اون ماما ها که میان آموزش شیردهی خیلی بپیچون هستن، حتما گیر بده درست آموزش شیردهی بدن بهت، درسته بچه دوم هست ولی بازم چالش برانگیز هست، 

البته اگر قصد داری شیر از خودت بدی

ببین شیر داری یا نه اگر نداری، از همون اول نذار بچه خیلی گرسنه بشه و با قاشق شیر بده، پسر من بعد از 48 ساعت فهمیدیم گرسنه است و دیگه باید طبق گفته دکتر با شیشه شیر می‌دادیم سریع تا بلایی سرش نیاد ولی شما از اول تا بهت عملی یاد ندادن و وقت حسابی برات نذاشتن، ولشون نکن

واسه فشار دادن هم یکبار بعد از عمل تو ریکاوری یادم میاد، راستش چون بی حس بودم اصلا نفهمیدم کی فشار دادن بعدش که تمام شد و بهم گفت تازه فهمیدم

اما پمپ درد بگیر عالیه برات، منم گرفتم خیلی کمک کرد بهم

اگر شربت لاکسی ژل بهت دادن تو مصرفش زیاده روی نکن

همون کمپوت انجیر و گلابی کافیه

@زینبی_بابا    من قند ناشتام همیشه ۱۰۰تا۱۰۵ هست دکتر حسینی گفت اگه باردار بشی احتمال این ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

گلم در این زمینه چیزی بلد نیستم از متخصص غدد باید بپرسی 

ولی از ته قلبم به حق این شب دعا میکنم زودتر بی درد سر مادر بشی