2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
نه عزیزم من  طبیعی باردارمیشم مشکلی ندارم فقط برای تعیین جنسیت انجام دادم ولی جنینام خیلی کمه ا ...

آهان

من‌ازده‌تاتخمک‌۸تاجنین‌شدن..

۳روزه‌فریز‌شدن..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
منم تاریخ انتقالم مثل شما بوده شما nt دادید ؟

نه هنوز عزیزم بیست و هفتم واسم غربال گری نوشته وسل فری  نمیدونم  توش ntvهم نوشته یا نه ❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

amh مگه همون ذخیره تخمدانی نیس؟ یه بار آی وی اف کردم عزیزم

درسته عزیزم همونه ..پس زیاد نمیاد پایین با یه بار آی وی اف.....خدا بزرگه قبل انتقال خودتوو همسرت رو تقویت کن و اگه امکانشو داری تو خونه  ورزش کن و پیاده روی 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
من اسفندماه حدود سه میلیون و هشتصد پنجاه هزینه پانکچر و انتقال جنین فرش دادم تو رویان،،،  دیگه ...

من‌توبیمارستان‌پیامبران‌میکروکردم

۵میلیون‌فقط‌براپانچرگرفتن

نزدیک‌‌۷۰۰تومن‌همون‌روزعمل‌نمیدونم‌پول‌سوزن‌ودارواینا

گرفتن..نزدیک‌دوتومن‌پول‌داروباسونودادم..

نزدیک‌۲تومن‌پول‌انتقال‌هس‌‌با‌مبلغ‌فریز‌که‌هنوزنرفتم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من اسفندماه حدود سه میلیون و هشتصد پنجاه هزینه پانکچر و انتقال جنین فرش دادم تو رویان،،،  دیگه ...

ممنون عزیزم چقدر خوب شما بیمه تکمیلی داشتید 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ممنون عزیزم.....مشکل اصلی  همسرم بود با مورفولوژی یک درصد و تحرک خیلی ضعیف..خودمم تا امسال دکتر ...

خداروشکر که جواب گرفتید 😍😍😍😍

من‌توبیمارستان‌پیامبران‌میکروکردم ۵میلیون‌فقط‌براپانچرگرفتن نزدیک‌‌۷۰۰تومن‌همون‌روزعمل‌نمیدونم‌پول ...

پیامبران دولتیه یا خصوصی؟

خداروشکر که جواب گرفتید 😍😍😍😍

آره واقعا خداروشکر😘😘 انشالله روزی خیری هم  باشه واسه شما و به همین زودی خبر بارداریتونو بدین تو همین تاپیک🤲🤲❤❤

🤔پس توی آزمایش همسرم زده مورفلوژی ۸۵ درصد.فک کنم یعنی ۸۵درصد سالم هست. درسته؟

عزیزم یعنی ۸۵درصد اسپرماش بی کیفیتن و شکل مناسبی ندارن وفقط ۱۵ درصد شکل و کیفیت خوب دارن که همینم خیلی خوبه تعدادشم خیلی خوبه  فقط سرعت پیشروندشون ضعیفه که اگه برید پیش یه دکتر خوب یه کم بهتر بشه شرایطش خیلی خوب میشه ولی همین الانم شرایط انجام میکرو رو داره همسرتون چون تو محیط آزمایشگاه سرعت اسپرم رو خیلی میبرن بالا

چشم عزیزم 🙏🏻توکل به خدا دیگه خیلی خسته شدم از بس خدا حاجتمو نمیده

حق داری ناراحت باشی درکت میکنم  خودمم این دورانو داشتم عزیزم منم خودم بعد از شش سال انتظارو دوا درمان و آزمایش امیدی به مادر شدن نداشتم  هرچند الانم راه طولانی در پیش دارم واسه مادر شدن .. واقعا لطف خدا شامل حالم شده ..انشالله خداوند به همین زودی دلتو رو هم شاد میکنه و انتظارت تموم میشه🤲🤲❤❤