2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
مرسی عزیزم شما خوبی؟  گلم چون وروجک خان فرصت خواب هم برام نمیذاره، اصلا نمیرسم پست های تاپیک ر ...

عزیزم سلام به روی ماهت.... 

اتفاقا منم میخواستم بگم کتاب معرفی کن ترجیحا هم لااقل برا خود من الکترونیکی باشه.... 

چون این بلاچه کوچولوی من عاشق پاره کردن کتابه.... 

هر چی دفتر و کتاب آبجی جونشه پاره کرده.... 

خخخخخخخ.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم انشالله شماهم بزودی مامان بشین.. من ۱۱پانکچرشدم ۱۳ اسفندانتقال دادم 

انشاالله

پس فریز نکردید می خواستم بدونم فریز انتقال دادید یا نه ممنون😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم عزیزم ..خوشحال میشم کمکی از دستم بربیاد انجام بدم چون خودم سختی های این راهو خوب میفهمم ...

ممنون از توضیحاتت که وقت گذاشتی عزیزم شما سیکلت کوتاه بود و استرادیول هم داشتی پس از انتقال؟

انشاالله پس فریز نکردید می خواستم بدونم فریز انتقال دادید یا نه ممنون😍😍

خواهش میکنم عزیزم ❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ممنون از توضیحاتت که وقت گذاشتی عزیزم شما سیکلت کوتاه بود و استرادیول هم داشتی پس از انتقال؟

خواهش میکنم ..آره عزیزم سیکلم کوتاه بود استرادیول نداشتم  فقط روزی دو تا شیاف که بعد از سونو بارداری چون هماتوم داشتم روزی یدونه آسپرین هم میخورم 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
خواهش میکنم ..آره عزیزم سیکلم کوتاه بود استرادیول نداشتم  فقط روزی دو تا شیاف که بعد از سونو با ...

خداروشکر مشکل ازشما بود یا آقاتون من خودم تنبلی تخندان دارم شوهرمم واریکوسل مورفولوژیش 5 درصده وحرکت اسپرم آ صفره

عزیزم برای میکرو و ای وی اف شرایط همسرت خوبه اما بارداری طبیعی اونقدرام خوب نیست....  البته نه ...

وای جدی؟ خدا لعنت کنه این دکترا رو هیچ دارویی توی این ۲سال برای همسرم نمی نویسن هیچی تا حالا مصرف نکرده. واسه شکل غیر نرمال چی میدن معمولا؟ دستت دردنکنه که بهم گفتی گلم ممنونم ازت

عزیزم.الهی شکر که زود نتیجه گرفتی و سختی زیاد نکشیدی.من ۷اردیبهشت ۳۰سالم تموم شد.الهی ک خدا از زبونت ...

نه عزيزم اميد داشته باش و دور از استرس برو جنين هاتو انتقال بده😍😍😍😍بعد از هر سختي عزيزم اسانيست...مطمئن باش خانومي🌹🌹🌹🌹

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
خداروشکر مشکل ازشما بود یا آقاتون من خودم تنبلی تخندان دارم شوهرمم واریکوسل مورفولوژیش 5 درصده وحرکت ...

ممنون عزیزم.....مشکل اصلی  همسرم بود با مورفولوژی یک درصد و تحرک خیلی ضعیف..خودمم تا امسال دکترا میگفتن مشکلی ندارم ولی وقتی رفتم واسه میکرو گفتن که تنبلی تخمدان گرفتم