2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نشنیدم ولی مهر افزا رو شنیدم   .بهر من قبلن با تو حرف زدم چون یادم اومدی  الان 😁😁

به دکتر نصر میاد خیلی دکتر مهربونی باشه تو پیج اینستاگرامش دیدمش واقعا خوش اخلاقه؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
هزینه ها زیاد دیگه  همونجام کلی خرج  کردی  حتما  .بلاست  خیلی خوبه   و ...

آره مورفولوژیش 6 درصده تحرک اسپرم آ هم صفره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزینه ها زیاد دیگه  همونجام کلی خرج  کردی  حتما  .بلاست  خیلی خوبه   و ...

آره خرج که زیاد کردیم 

میگم نمی دونم تو این شرایط درسته بیاییم تهران یا نه 

اتفاقا ما هم بعد 6 سال این دکتر جدیدمون تو آزمایشگاهش که ازشوهرم آزمایش گرفتن فهمیدیم شوهرم واریکوسل ...

اسم دکترشون چیه بهارجون؟منم شوهرم مشکل داره پیش دکترتوکل نیارفتیم الانم گل محمدی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
آره مورفولوژیش 6 درصده تحرک اسپرم آ هم صفره 

مور فولوزی شوهرمن ۱  .. ا  صفر   .دی اف ای ۲۷   که بادارو  شد  ۱۷ 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
اره  شنیدم   .. ببین دکتر با مسولیته  مریض  واسش مهمه   حرف  راستم از ...

منم همینه می خوام به مریض اهمیت بده حتی اگه شده بگه رحم اجاره کن تخمک بگیر یا مثلا به شوهرم بگه باید واریکوسلتو عمل کنی ولی تکلیف آدمو معلوم کنه الکی آدم اینهمه خرج نکنه دارو نخوره

اسم دکترشون چیه بهارجون؟منم شوهرم مشکل داره پیش دکترتوکل نیارفتیم الانم گل محمدی

عزیزم قبلا یادمه باهات حرف زده بودم گفته بودم دکترسعیده صدری بیمارستان پارس تجهیزاتشون خوبه ولی ما متاسفانه جواب نگرفتیم ولی آزمایشگاهشون حرف نداره

منم همینه می خوام به مریض اهمیت بده حتی اگه شده بگه رحم اجاره کن تخمک بگیر یا مثلا به شوهرم بگه باید ...

رحم چرا  نه بابا  ذخیرت چند   ما چرا همه خلیم اخه   منم به عارفی گفتم تخمک اهدای اینجوری شد😳😳😳  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
مور فولوزی شوهرمن ۱  .. ا  صفر   .دی اف ای ۲۷   که بادارو  شد  ۱۷  ...

دی اف آی شوهرمنم 29 بود با دارو سده بود 11 حالا از وقتی که میکرومون منفیشد شوهرم دیگه مکمل نخورد مکملشم سی تا نزدیک پانصد هزار تومن میشد حالا نمیدونیم دی اف آی چقدر شده تو مرکز مام اگه ارولوژ بنویسه آزمایش می گیرن آزمایششون دقیقه ؟

عزیزم قبلا یادمه باهات حرف زده بودم گفته بودم دکترسعیده صدری بیمارستان پارس تجهیزاتشون خوبه ولی ما م ...

دستت دردنکنه عزیزم،اره یادمه شماروفک کردم یه جای جدیدرفتین باز

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
رحم چرا  نه بابا  ذخیرت چند   ما چرا همه خلیم اخه   منم به عارفی گفتم تخمک اهدای ...

میگم شاید رحمم بچه رو قبول نمی کنه یا مقلا میگم اگه بارحم خودم حامله بشم دیگه طاقت ندارم با خوردن اینهمه دارو از دستش بدم 😳😞فکرای جور واجور خودمم ناراحت میشم 

مگه چی گفتی به دکتر عارفی چی شد

عزیزم چ دارویی استفاده کردن شوهرتون؟؟

سینال اف  امپول