2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
افرین  کار خوبی کردی  کی بهت وقت دادن  ..دوستم   مشکلی ندارن   نمیشن   ...

آخر اردیبهشت وقت گرفتم 

باشه شنیدم خیلی از بیمارستانها کار می کنه بازم ازش میپرسم عزیزم بهمن ومهر دولتی نیستن با نیمه خصوصی؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخر اردیبهشت وقت گرفتم  باشه شنیدم خیلی از بیمارستانها کار می کنه بازم ازش میپرسم عزیزم بهمن و ...

گرونه  بهمن  مهرو نمیدونم  .. بیمه تکمیلی داری

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
پس  ازمایش  جدیدیش تو مرکز ناباروری بوده   که نشون داده  ولی  قبلن&nbs ...

یبار موسسه مهر اولین بار تو رشت معروفه آزمایش داد نرمال بود معاینه شد هیچی نفهمیدن همینطوری منو آی یو آی کردن منفیشد  که دیگه نرفتم اونجا چندین بارم آزمایشگاههای بیرون انجام داد که نرمال بود تا رفتیم اینجا 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آخر اردیبهشت وقت گرفتم  باشه شنیدم خیلی از بیمارستانها کار می کنه بازم ازش میپرسم عزیزم بهمن و ...

تا چند ماه پیش بهمن  بود   

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
یبار موسسه مهر اولین بار تو رشت معروفه آزمایش داد نرمال بود معاینه شد هیچی نفهمیدن همینطوری منو آی ی ...

الان کجا رفتی  ..معمولیا که بیخیال  شوهرمنم گفتن سالم

بهمن هم خصوصیه؟

اره  

بارداری طبیعی که نه ولی با دارو طبیعی  حامله شدم ولی خارج رحم شد

عزیزمم  😢😢تازگی  خدا بزرگه 

بیمارستان پارس دکتر صدری 

نشنیدم ولی مهر افزا رو شنیدم   .بهر من قبلن با تو حرف زدم چون یادم اومدی  الان 😁😁

راست میگیی من یادم نیست🙈🙈

هزینه ها زیاد دیگه  همونجام کلی خرج  کردی  حتما  .بلاست  خیلی خوبه   ولی ریسکه دیگه  کلی از جنینا از بین میرن  ،نمیدونم  واقعا  ولی اینجا اگه اومدی  یه سر دکتر پویانم برین  الان  تحرک و مورفولوژیشم  پس مشکل داره؟؟