2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
@زینبی_بابا     ‍  عزیزم شما تا سزارین شیاف پروژسترون رو مصرف میکردین? من ۳۵ هفته ...

سلام.من از دکتر پرسیدم گفت تا ۳۶ هفته مصرف کن

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا اونجایی که من شنیدم دکترم بهم سپرد گفت به هیچ وجه انوکسا رو قطع نکنین چون تغذیه جنینه ولی اسپرینو ...

صبح یه لکه قهوه ای دیدم ببخشید در دستشویی نه روی لباس ،، بعدش دیگه چیزی ندیدم ،، من فوبیای لک بینی دارم خیلی می ترسم به لک بینی بیفتم خواستم اگه خدایی نکرده تکرار شد بدونم باید چکار کنم ،، ممنونم از راهنماییتون

صبح یه لکه قهوه ای دیدم ببخشید در دستشویی نه روی لباس ،، بعدش دیگه چیزی ندیدم ،، من فوبیای لک بینی د ...

عزیزم بنظرم انوکسا رو اصلا قطع نکن فقط اسپرین قطع کن ، اونم با پزشک مشورت کن ، چیز مهمی نیست نگران نباش ،تقریبا همه تجربه کردن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خانوما من اسفند انتقال ناموفق داشتم و روز ۱۱ انتقال پریود شدم،الان ۱۳ روز از موعدم عقب افتاده و بتام ...

بله تقریبا همه پریود دومشون عقب میوفته ، تا بیست روزم شده ، اصولا تا دو سه ماه هورمون ها بهم ریخته

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
صبح یه لکه قهوه ای دیدم ببخشید در دستشویی نه روی لباس ،، بعدش دیگه چیزی ندیدم ،، من فوبیای لک بینی د ...

نگران نباش خود استرس بیشتر باعث لک بینی میشه تو کل کن اونی که خودش داده خودم حافظش باشه 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بله تقریبا همه پریود دومشون عقب میوفته ، تا بیست روزم شده ، اصولا تا دو سه ماه هورمون ها بهم ریخته

ممنون عزیزم از لطفتون که جواب دادین. فریز ندارم و دوباره میخام برم برا اقدام یزد.خداکنه زود باز بشه مرکز

برای آی وی اف خوبه ..انشالله نتیجه میگیری  سعی کن پایینتر بیاد تا کیفیت اسپرمها بالاتر بره واسه ...

ممنون از جوابت عزیزم ، من دیگه توانایی روحی و جسمی پروسه ای وی اف رو ندارم ... امیدم اینه طبیعی با این داروها باردار شم چون من یه بار طبیعی باردار شدم امیدوارم بازم اتفاق بیفته واسم🤗

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
زینب جون برا گل پسرت شناسنامش شد شهرستان شمیرانات ، مگه نباید رو محل سکونت شناسنامه بدن ،من اصلا خوش ...

یعنی محل تولدش رو زدن شمیرانات؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...