2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز ۱۹ هفته شدم پسر عزیزم

اي جانم به سلامتي خدا براتون حفظش كنه🙏پس باهم سه چهار روز فاصله داريم☺️

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
اي جانم به سلامتي خدا براتون حفظش كنه🙏پس باهم سه چهار روز فاصله داريم☺️

قربونت ممنون همچنین نی نی شمارو

اره نزدیکیم

ایشالله که ما و همگی بارمون رو براحتی زمین بذاریم

با این مریضی و اینا گرفتار شده ذهنمون

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
قربونت ممنون همچنین نی نی شمارو اره نزدیکیم ایشالله که ما و همگی بارمون رو براحتی زمین بذاریم با ...

الهييييييي آمين🙏🙏🙏💖😍

سلام دوستان من نقریبا اخر ماه چهارم هستم  یکی از دندون هام کمی حساس شده و گاهی درد میگیره خواستم بدونم اگه یه موقع شدید شد میتونم درستش کنم البته با این شرایط اگه جایی باز باشه و اگه کسی تجربه ای داره و جایی رو‌میشناسه ممنون میشم ❤️❤️🙏

ممنون میشم. من pregmom رو خیلی خوب تحمل میکردم. اصلا نمیتونم پرگنازون رو تحمل کنم.

دوستم منم از 4"ماهگی pregmom میخورم دوستم هم که تازگی زایمان کرد اونم همین ویتامین رو میخورد

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام دوستان من نقریبا اخر ماه چهارم هستم  یکی از دندون هام کمی حساس شده و گاهی درد میگیره خواست ...

سلام گلم، از دکترت نامه بگیر ببر تا درست کنن، چون سه ماهه دوم دندون درست میکنن، من که سه ماه اول آبسه دندون شدم هیچکار نکردن واسم و تنها آموکسی دادن که تاثیر چندانی هم نداشت!

ان شاالله که زودتر تمام بشه این روزا راستی خودت کمتر در معرض الکل باش، بسپار به همسرت  این اس ...

همسرم کمی تنبل تشریف داره 

بخاطر همین تو نظافت و وسواس نمیتونم بهش تکیه کنم 

همین که حواسش ب خووش باشه و مدام دستش بشوره و ژل بزنه وسایلش مراقب باشه برام کفایت میکنه😁😁

ولی واقعا راست میگی 

گاهی اوقات ک زیاد استفادده میکنم از اب الکل و ضدعفونی حس میکنم سینه ام سنگین میشه 

ان شاءالله خدا کمک کنه مثل برق و باد بگذره 

و همه صخیح و سلامت باشیم و دیگه کسی مبتلا نشه و اسیب نبینه

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

سلام خانوما من قراره اردیبهشت Ivfکنم حالا دکترم بهم قرص دزوسپتیو (قرص جلوگیریه و تنبلی دارم)داده الا روز ۹پریودی هستم هنو لک بینی دارم یا تو ترشحاتم رگه ی خونی هس بنظرتون از چیه؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
آره منم خیلی تو نت گشتم اکثرا گفتن که ویتامین آ هم ضروریه

يدي جون دكترم جواب داد گفت اين مكملها مخصوص بارداري و دوز تمام ويتامينهاي داخلش كنترل شده است

بعدم برام نوشته اين نگرانيهاي بيش از خد شما بيشتر از هرچيزي ضرر داره🤪