2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684487 پست
سلام بچه ها بی بی چک گذاشتم منفی شد دیگه از همه چی ناامید شدم خدا هم منو دوست نداره دیگه از زندگ ...

متأسفم. انتقال چندمت بود؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

سلام بچه ها اگه کسی می دونه خواهش میکنم جواب بده دکتر من شهر دیگه هست با این کرونا دو هفته هست هیچ جا نرفتم چه برسه شهر دیگه من 30 بهمن پانکچر داشتم به خاطر داروهایی که استفاده کرده بودم کم کاری تیروئیدم بیشتر شده بود با وجود قرص که می خوردم بعد عمل بدنم کاملا ورم کرده بود بعد چند روز یکم بهتر شدم بعد 12 روز پریود شدم اول که خیلی خونریزیم زیاد و دردم هم زیاد بعدش دوباره ورم کردم ورم خیلی زیاد صبح که بیدار میشم صورتم کاملا پف کرده دست هام هم همین طور زنگ زدم به مرکزی که می رفتم گفتن اصلا برای انجام بقیه کارهاتم بعد عید بیا امیدوار بودم میرم یه دکتری هم میرم حالا چیکار کنم نگرانم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متأسفم. انتقال چندمت بود؟

یه بار iui  شدم

دوبارivf 

جنین هم ندارم

فکر کنم بار اول که لکه بینی دیدم یکیش سقط شد

دیروز کلی علایم داشتم  حسش کردم ولی اون لخته رو دیدم فکر کنم دومی هم دیروز سقط شد

بی بی چکم هاله داشت یعنی گرفته و بتام بالا نرفته

نمیدونم علتش چیه

شاید ایمنی بدنم پایینه قبول نمیکنه

باید ازمایش ایمنی انعقادی بدم؟

یه بار iui  شدم دوبارivf  جنین هم ندارم فکر کنم بار اول که لکه بینی دیدم یکیش سقط شد د ...

بی‌بی چکی که امروز زدی هاله داره؟

اره خودم میدونم دیروز که لکه بینی داشتم سقط شده دیروز خیلی شکمم تیر میکشید ولی بعد لکه بینی دیگه ا ...

چجوری به این‌ نتیجه رسیدی که چون هاله داره یعنی گرفته و بالا نرفته؟؟ 😱 چرا انقدر ناامیدی؟ اینهمه اینجا خوندی اونایی که مثبت شدن لک دیدن و علائم‌ نداشتن!

امروز هاله داره فردا آزمایشت مطمئنم مثبت میشه.

من با بتای بالای ۲۰۰۰ روز آزمایش بی‌بی چکم یکم از هاله پررنگتر بود! چه انتظاراتی داری از بی‌بی چک!!

به نظرت ازمایش ایمنی انعقادی بدم شما داده بودی دیگه اخه سری قبلم لکه بینی داشتم  این سری هم ...

شما فردا برو آزمایش تیتر بتا رو بده! اگه منفی بود بعد به فکر ایمنی و انعقادی باش آخه...

چجوری به این‌ نتیجه رسیدی که چون هاله داره یعنی گرفته و بالا نرفته؟؟ 😱 چرا انقدر ناامیدی؟ اینه ...

اخه سر iui هم بی بی چکم مثبت شد ولی خیلی کمرنگ رفتم بتا دادم عددش کم بود 20 بود

بعدشم بالا نرفت

الانم که یه هاله افتاده یعین بتام پایینه دیگه

باید امروز پررنگ میشد چون روز 14 انتقالم هست

بعدم دیروز اون لکه بینی رو دیدم

بعدم دیروز کلی شکمم تیر میکشید ولی چرا بعد لکه بینی دیگه تا حالا هیچ حسی ندارم انگاری سقط شده رفته

بر همین ناامیدم

اخه پس چرا یهو علایمم رفت؟

شما فردا برو آزمایش تیتر بتا رو بده! اگه منفی بود بعد به فکر ایمنی و انعقادی باش آخه...

میخوام دیگه طبیعی اقدام کنم از هرچی ivf  حالم بهم میخوره

میگم خودم قرص لتروزول بگیرم بخورم چی میشه

[QUOTE=126892111]چرا هیشکی جواب آزمایش منو نگاه نکرد😞😞😢[/ روز سوم عادت آزمایش دادین؟ پریودی هاتو ...

روز دوم ازمایش دادم بله منظمه این ماه چهار روز فقط عقب افتادنمیدونم چرا.روز دوم ازمایش دادم

@bahari97    

به علائم توجه نکن! این ۱۰۰۰ بار!

من هنوزم که هنوزه یه روز علائم دارم، یه روز ندارم، یه روز شکمم شله، یه روز سفته. بخوای انقدر به همه چیز توجه کنی تا آخر ۹ ماه ببخشید دیونه میشی!

اگه‌ منفی شدی طبیعی اقدام کن هیچ اشکالی هم‌ نداره ولی دارو سرخود نخور، مخصوصاً داروهای تحریک تخمدان، زیر نظر پزشک نباشی خدای نکرده کیست تخمدان هم به مشکلاتت اضافه میشه حالا بیا و درستش کن...

عکس بی‌بی چکم رو اینجا گذاشتم 👇🏼

https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94?postId=125061178