2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
بچه ها خیلی دوست داشتم فروردین میرفتم انتقال  همش یه چیزی هست این مملکت😥😥😥

عزيزم انتقالت کي هست مگه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم  من همونیم که بتام روز دهم ۸۶ بود امروز آزمایش دادم خوشبختانه مثبت بود و شده ...

مبارک باشه عزیزم، روز چندم دوباره بتا دادی؟ جنین چند روزه؟ 

عزيزم انتقالت کي هست مگه

انتقال دادم بهمن که منفی شد پری دوم خواستم برم که ابن سینا گفت از ۱۵ باز میشه من این ماه ۹ پری شدم 

بخاطر این بیماریم نمیشه برم با دکترم صحبت کنم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام به همگی

انشاالله همتون تو هر مرحله ای که هستید موفق باشین فهیمه جون و اربعین جون من براتون سوره مریم رو خوندم انشاالله به ب کت این ماه عزیز خیلی زود فرزندتونو صحیح و سالم در آغوش بگیرین

انتقال دادم بهمن که منفی شد پری دوم خواستم برم که ابن سینا گفت از ۱۵ باز میشه من این ماه ۹ پری شدم&n ...

پريودات دقيقه؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
پريودات دقيقه؟

قبلا بود ولی نمی دونم بعد این انتقال مرتب می مونه یا نه 

ماه پیش ۵ پری شدم ولی اندفعه چون تو سیکل انتقال بودم و پروژسترون میزدم ۹ شدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مبارکه عزیزم منم جنینم ۵روزه ست امروز روز نهم هستم یعنی فردا نشون میده؟علائم نداشتی ؟

ممنونم علائم بیشتر مربوط به داروهاست ولی من علائمم با دفعه ی قبل که منفی شد فرق میکرد.این دفعه شکمم و پهلوهام تیر میکشید هر از گاهی رحمم تیر میکشید و به شدت گرسنم میشد

قبلا بود ولی نمی دونم بعد این انتقال مرتب می مونه یا نه  ماه پیش ۵ پری شدم ولی اندفعه چون تو س ...

اصلا عجله نکن استرس بدترين چي هست منم جنين هام فريز هست دکترم گفت ارديبهشت بيا سيکلت لانگ هست احتمالا خرداد برات انتقال بدم خيلي دير زمان براي ما ميگذره ولي بايد صبر کنيم توکل بر خداي بزرگ به قول شوهرم کاش بگيرع بهمون بگن برج شش بيا قطعيع🤣🤣🤣🤣