2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم مورفو با پروسس هم صفرمطلق هست؟ یعنی بعلت دیی اف ای هست یا مورفو  دی اف ای همسر منم بالا ...

دکترها تو پژوهشگاه رویان اصلا به دی اف ای اهمیت نمیدن اخه دکتر دادخواه گفت بودن کیس هایی که با دی اف ای بالا نتیجه گرفتن همین زینب جون هم دی اف ای همسرش بالای ۳۰بود ولی خدا خواست و گل پسرش الان بغلش هست.زیاد به دی اف ای اهمیت نده اگه مورفو صفر مطلق نیست خیالت راحت برو برای شروع سیکل.دکتر صدیقی به ما گفت شانستون ۵تا۱۰درصد هست ولی من خواستم برای اخرین بار تلاشم رو کرده باشم که بعدا پشیمون نشم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترها تو پژوهشگاه رویان اصلا به دی اف ای اهمیت نمیدن اخه دکتر دادخواه گفت بودن کیس هایی که با دی اف ...

من شیراز ازمایش دادم یک هست مورفو ....برای میکرو تصمیم دارم انشالا برم دکتر نصر اما همش نگرانم بیام ابن سینا مورفو بزنه صفر ....ایشالا که ختم به خیر بشه ...توکل بر خدا

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
من شیراز ازمایش دادم یک هست مورفو ....برای میکرو تصمیم دارم انشالا برم دکتر نصر اما همش نگرانم بیام ...

توکل به خدا امیدوارم شما بار اول نتیجه بگیری من تواین راه خیلی سختی کشیدم خیلی ...دوست ندارم هیچکس مثل من باشه.ان شاالله خیلی زود دلت شاد بشه.😍بابت صلوات هم لطف بزرگی درحقم میکنی. سپاس

من ۲۵ تا تخمک داشتم ۱۸ تا جنین شد

چقدرخوب

نمیدونم‌چراداروهارومن‌خوب‌اثرنکرد..

میشه‌بپرسم‌پول‌فریز‌جنین‌هاچقدرشد؟

منظورم‌اینه‌دونه‌ای‌‌حساب‌کردن؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرسی ساحل جون

خواهش‌میکنم

این‌همیشه‌زمزمه‌کن

یاارحمن‌راحمین

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خوبی عزیزم؟ هیسترو شدی؟ دکتر سمانه جون فروتن هست شاید بتونه راهنماییت کنه.

ممنون  عزیزدلم  نه پریود شدم   ۳ روز قبل عمل دکتر گفت نیا  .. سمانه  چی  اسمش

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
چقدرخوب نمیدونم‌چراداروهارومن‌خوب‌اثرنکرد.. میشه‌بپرسم‌پول‌فریز‌جنین‌هاچقدرشد؟ منظورم‌اینه‌دونه‌ا ...

والا اونطوری نمی دونم فقط فک کنم ۴،۵تومن هزینه تعیین جنسیت شد برای ۱۰ تا ۸ تاشو بدون تعیین جنسیت فریز کردیم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود