2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
فداات عزیزم خدا نگهدار عزیزان شما باشه به امید خدا زودتر بیاد خونه و همه از نگرانی دربیام . ولی خیلی ...

جدی یعنی احتمال داره تا اردیبهشتم انتقال ندن؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیامبران

عزیزم‌منم‌پامبران‌پانچرشدم

میشه‌بپرسم‌دکترتون‌کیه

دکترمن‌دکتراعتمادبود

من‌ازقزوین‌اومده‌بودم

انتقالم‌موند‌برابعدعید..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من نمی دونم ولی احتمال لک لانه گزینی بوده ایشالا همینم هست

مامان‌ماهک‌جون‌شماهم‌‌ناباروریه‌ثانویه‌دارین

میکرو‌کردین؟

آیاجواب‌گرفتین؟

من‌نازایی‌ثانویه‌دارم‌یه‌پسر۱۲ساله‌دارم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
چراقبلش گفتن هایپر هستی ولی دوباره سه شنبه که رفتم ازمایش گرفتن و گفتن جنین فریز میشه ولی یه خانمی ب ...

ان شالله با همین دوتا جنین مادر میشی عزیزم، ناراحت نباش خدا بخواد با یه جنین هم مادر میشیم

مامان‌ماهک‌جون‌شماهم‌‌ناباروریه‌ثانویه‌دارین میکرو‌کردین؟ آیاجواب‌گرفتین؟ من‌نازایی‌ثانویه‌دارم‌ی ...

نه برای تعیین جنسیت اینکارو کردیم 

حالا نمی دونیم‌می تونیم با این اوضاع انتقال بدیم‌یا نه 

جدی یعنی احتمال داره تا اردیبهشتم انتقال ندن؟

اینجا که انتقال نمیدن اگه شروع به دارو مصرف کردن نکرده باشی ! حالا زنگ بزن بپرس . شما کدوم شهری ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اینجا که انتقال نمیدن اگه شروع به دارو مصرف کردن نکرده باشی ! حالا زنگ بزن بپرس . شما کدوم شهری ؟

الان که نه تو فروردین یا اردیبهشت 

تهران

من نمی دونم ولی احتمال لک لانه گزینی بوده ایشالا همینم هست

ممنون عزیزم خدا کنه همینطور باشه هرچند که با شرایط ما احتمالش کمه ولی اگه خدا بخواد همه چی امکانپذیره!

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
ممنون عزیزم خدا کنه همینطور باشه هرچند که با شرایط ما احتمالش کمه ولی اگه خدا بخواد همه چی امکانپذیر ...

خدا بخواد براش هیچکاری نداره ایشالا معجزه برات بشه

خدا بخواد براش هیچکاری نداره ایشالا معجزه برات بشه

کاش خدا به تنهاییم رحم کنه من نه خواهر برادر دارم نه مادر😔کاش حداقل مادر بشم

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
نه برای تعیین جنسیت اینکارو کردیم  حالا نمی دونیم‌می تونیم با این اوضاع انتقال بدیم‌یا نه  ...

مرسی‌عزیزم

میشه‌بپرسم‌چندتا‌جنین‌داشتی؟

الان که نه تو فروردین یا اردیبهشت  تهران

اون موقع انتقال میدن نگران نباش ولی فکر نکنم از الان پذیرش کن . انشالله تا اون موقع این ویروس لعنتی از ایران بره و همه چیز به روال عادی برگرده 😇😇😇

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اون موقع انتقال میدن نگران نباش ولی فکر نکنم از الان پذیرش کن . انشالله تا اون موقع این ویروس لعنتی ...

انشالله

خدابهمون‌رحم‌کنه