2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046378 بازدید | 684510 پست
من خودم میرم ابن سینا پیش دکتر پادمهر تعریف دکتر شادجو رو هم شنیدم که همونجاست دکتر عاصف جاه هم خوب ...

اخه دیگه خسته شدم دوا دکتر

دیگه بریدم

شوهرمم همراهم نیست

همکاری نمیکنه

روز ۵ انتقالم همون ساعت ۶ اندازه چند تا لک قهوه ای رنگ بود بعدش امپول زدم فعلا که ندارم اخه اون ...

تو که هنوز آزمایش ندادی ان شاءالله مامانی عزیزم ببخشید من فکر کردم منفی شدی شرمنده

خدا جونم شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۵ انتقال خیلی زوده نترس بابا چیزی نمیشه استراحت کن‌فقط  میگم من داروهامو نخوردم آمپول پروژسترو ...

اره قطع کنی نهایت دیگه طول بکشه یک هفته اس

من که داروهامو قطع کردم فرداش شدم ولی دوستم یه هفته طول کشید 

آخه اون سری از روز اول لکه بینی و خون ریزی زیاد داشتم

اره قطع کنی نهایت دیگه طول بکشه یک هفته اس من که داروهامو قطع کردم فرداش شدم ولی دوستم یه هفته طول ...

ایشالا زود بشم منم از امروز ورزش و رژیمم و شروع کردم 

قرار نیست یه اتفاق بد دوباره اتفاق بیوفته ایشالا خیره ولی واقعا روزای سختیه من همش دارم کیسه اب گرم‌میزارم جای امپولام درد می کنه این همه امپول اخرش چی 

البته تقصیر خودمونه کار اضافه اقدام‌طبیعی والا بهتره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اخه دیگه خسته شدم دوا دکتر دیگه بریدم شوهرمم همراهم نیست همکاری نمیکنه

ان شاءالله بارداری خانومی 

نمیخوام بترسونمت در کل جدای از بارداری برای اندو باید هر ۶ماه بررسی بشی خیلی نامرده دور از جونت کسایی که شدت درگیری زیاده کلیه و مثانه رو درگیر میکنه که خطرناکه 

خدا جونم شکرت...
ایشالا زود بشم منم از امروز ورزش و رژیمم و شروع کردم  قرار نیست یه اتفاق بد دوباره اتفاق بیوفت ...

خودتون به دردسر نندازین وقتی سالمین و خدا بهتون طبیعی میده این همه آمپول میدونی چقدر عوارض داره

بسپر به خدا

هرچی داد داد

فقط سالم باشه

بخدا اگر من طبیعی باردار میشدم ده تا دخترم میاوردم هیچ وقت خودمو نمینداختم تو این راحت سخت

خیلی بده

خدا سر هیچکس نیاره

نه امروز روز ۵ انتقالمه به خاطر اون لکه ترسیدم اخه سری پیشم لکه بینی داشتم

نگران نباش همه این لکه بینی رو داشتیم استراحت کن داروهاتم استفاده کن بچه ها با خونریزی هم مثبت شدن توکلت به خدا 

خدا جونم شکرت...
ان شاءالله بارداری خانومی  نمیخوام بترسونمت در کل جدای از بارداری برای اندو باید هر ۶ماه بررسی ...

من نمیدونستم

۸ ساله دارم که بیخیال بودم

تازه یه ساله که بچه دار نمیشم فهمیدم چقدر مهمه

اخه تو این ۸ سال تغییری هم نکرده بود

فقط از وقتی ivf کردم رسیده به سمت راستم

دیگه نمیدونم چیکار کنم

خودتون به دردسر نندازین وقتی سالمین و خدا بهتون طبیعی میده این همه آمپول میدونی چقدر عوارض داره بسپ ...

اره شوهرمم‌میگه پشیمون شدم‌ول کن بابا خخخ ولی حیفم میاد اون جنینارو چیکار کنیم‌اون‌همه هزینه اوففف 

فعلا که شوهرم اوضاع مملکت و میبینه میگه حس بدی دارم‌ول کن‌بچه رو 😂😂درگیره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اندومتریوز هیچ وقت از بین نمیره من ۸ سال پیش عمل کردم ولی تا اخر عمر باهات هست فقط زایمان کنی کمت ...

راهی هست که بشه برگشتشو کندتر کرد؟ من از وقتی عمل کردم درد پریودیم خیلی خوب شده 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
من نمیدونستم ۸ ساله دارم که بیخیال بودم تازه یه ساله که بچه دار نمیشم فهمیدم چقدر مهمه اخه تو این ...

فعلا هیچی فقط به فندوقات فکر کن و براشون انرژی مثبت بفرست که محکم بچسبن بهت😍😍

خدا جونم شکرت...