2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
سلام ب همگی. شادی جون توگفته بودی ازخوزستان رفتی رویان.میشه بگی باچی رفتی.زمینی رفای یاهوایی.اونجا ک رسیدی باچی رفتی رویان. ب ماگفتن 8 صبح اونجا باشین.بایدازروز فبل اونجاباشیم یامثلا همون رز بریم میرسیم بریم.بیا بهم بگو عزیزم
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان نرجس جون از روز پنجم ...شما چی وچند تا استرادیول داری ؟ ؟
به شما هم گفت استرادیول ۲میل والرات خارجی ؟

شادی جون امپولای روز اول دوم رو رفتم تزریقات ..از این به بعد رو‌میگم همسرم بزنه .

منم بخاطر این استرس زدن امپولا ورفت وامد و...از همسر خواستم برم دوره تزریقات .

امپولا هم معمولا جاش درد میکنه نگران نباش

مامان الینا شاید شرایطمون باهم فرق میکنه من که اسپرین ندارم وبرام قطعش کرد چون بدنم کبود میشد ...به دکتر نگو شما گفتین اونی که غلظت خون داره نباید پی ار پی بشه ..خخخ
بهم گفت با توجه به شرایطت وشدت غلظت خونت پیشنهاد نمیکنم ....شرایط هر کی فرق میکنه عزیزم
نانا جون من چاق نیستم ،کلا هیچ‌وقت اضافه وزن نداشتم نمیدونم چرا گفت ۷۵ درجه الان از پرستار پرسیدم گفت گاهی دور ناف رو میگن ۷۵ درجه و یه مقدار به نسبت بازو زاویه ش رو بیشتر میکنن و گفت نباید خیلی نزدیک ناف باشه و یا بالا یا پایینش باشه ،گفت چپ یا راست با فاصله تقریبا ۴ انگشت زکریا جون ما روز قبلش میومدیم هوایی هم میایم با تاکسی هم میرم رویان ،با مترو هم میشه رفت من سعی میکردم ساعتی که گفتن برم ولی پیش میومد دیرتر هم میرسیدیم ،به موقع بری بهتره ولی خیلی کارتون طول میکشه ما روز اول تا ساعت 5 اونجا بودیم
ممنونم ازدلداریت دخترفروردین عزیز بااینکه دوتاجنین فریز دارم ولی هیچ میلی به انتقالش ندارم چون یه بارمنجربه سقط شد ودودفعه هم انتقال منفی داشتم خیلی ناامیدم امیدوارم خدایه توان دوباره بهم بده که بتونم ازنوشروع کنم ...
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
ببخشید دوستان وقت دکتر ما خورد به تعطیلات باید یه هفته دیگه منتظر بمونیم تا وقتش برسه ...کسی میتونه آزمایش اسپرمو تفسیر کنه ..اگه کسی میتونه لطفن تفسیر کنه Volum : 4 Sperm concentration : 120 milion Total sperm : 460 milion Motility : 75 Grade 1 : 10% Grade 2: 60% Progressevity : grade 3 : 5% Sperm migration test ( smt ) Grade 2 :: 70% Grade 3 :: 30 % Morphology : 18% ببخشید میشه تینو تفسیر کنین . ممنون