2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
بهار جون شما چند روز عقب انداختی من هم عقب انداختم نمی دانم بی سابقه بوده ،،شاید مصلحتمون در این بوده هیچ کار خدا بی حکمت نیست اصلا استرس نداشته باش حداقل این تعطیلات بگذرونیم
سلام بهارجون: .جنت اباد .شهران. بلوار کوهسار نرسید به پاسگاه کن داروخ خدا بنده44352916 داروهام مریونال27عدد سینال اف 18تا ستروتاید 4تا قرص استرادیول 60تا با دفترچه تامین اجتماعی 2میلیون وهفتصد شده که خود داروخونه تایید میکرد 600 کم کردن مابقی دادم اجی بگو قبلش زنگ بزنن داروخونه که اگه دارو نداشتن پیدا کنن سرم ای وی ای جی هم گفته ندارم اگه خواستی برات پیدامیکنم بیا ببر
خداوندا! میدانم تنها نجات دهنده هستی و می دانم اگر خوانده شوی پاسخم خواهی داد. پس آرامش روحم را در حضور الهی ات تجربه میکنم، دردها و رنجهایم را در حضور الهی ات شفا ببخش و تنهاییم را با وجود پر لطفت پایان ده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهارجون ی کم گرمی بخور شایدپریودت بازبشه استرس هم تاثیر داره
خداوندا! میدانم تنها نجات دهنده هستی و می دانم اگر خوانده شوی پاسخم خواهی داد. پس آرامش روحم را در حضور الهی ات تجربه میکنم، دردها و رنجهایم را در حضور الهی ات شفا ببخش و تنهاییم را با وجود پر لطفت پایان ده
بهارجون دکتر منوگان هم نوشت که اگه مریونال پیدانکردم منوگان بگیرم اما گفته مریونال بهتره این داروخونه که ادرس گذاشتم مریونال میاره دکتر برات نوشت برو همینجا بگیر
سلام .آنا جون اینهمه قرص جور وا جور رو کیفیت تخمک تاثیربد نمیزاره یا ربطی نداره ؟!
البته منظورم مکمل ها نیست
مثلا قرص روماتولوژ ،پرولاکتین کپسول واسه زخم رحم وقتی به دکتر گفتم یه قرص واسه زخمم بنویسید گفتند اخه قرصات زیاد میشه دیگه !
دوستان ببخشید فرصت نمیکنم زیاد بهتون سر بزنم.....
فقط یه چیزی بگم اشتباه مامان نرجس رو نکنین.....

داروخونه سقف تاییدش محدوده.....
نمیتونه ۲۷ تا مریونالو تایید کنه.....
اگه اشتباه نکنم ۸ تا بود سقف تایید مریونال توسط داروخونه.....
یا سینال اف هم هم تراز فوستیمون بود فکر کنم تعدلدش حدودای ۱۵ بود براوتایید توسط داروخونه و از طرفی فکر کنم ایرانیه و تقریبا عمده مبلغش کسر میشه....
خلاصه تعداد تایید برا داروخونه محدوده.....
اما اگه میرفتین دفتر بیمه تامین شامل همه میشد.....
من خودم ۳۶ تا مریونال و ۱۸ تا فوستیمون با ۴ تا ستروتاید رو با تایید دفتر بیمه حدود ۱۶۰۰ یا یکم بیشتر گرفته بودم!!!!!!
پس اشتباه مامان نرجس رو نکنین.....
هزینه داروها با تایید تقریبا نصف یا یکم بیشتر از آزاد میشه.....
نه فقط ۶۰۰ کمتر نسبت به ۲۷۰۰!!!!!!

بقیه پستارم فرصت کنم میخونم جواب میدم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بهارجون سوگند جون من وقتی این مشکل برامپیش میاد خیلی ببخشید که واضح میگم ولی وقتی یه بار رابطه داشته باشم سریع پریود میشم امتحان کنید شایدرو شماهم جواب بده.

درساجان همه ی ما یه وقتایی به همین لحظه تومیرسیم عزیزم مهم اینه که تواین لحظه متوقف نشیم تاهروقت که خواستی استراحت کن تاروحیت عوض شه ولی بعدش یاعلی بگو وبلندشو برای مادرشدنتون بجنگ
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
شادی جون من سینال رودور ناف میزنم اما دکتر نگفت چند درجه فقط گفت زیر جلدی دور ناف ... یادمه من سینا فکت که میزدم سری قبل ،۴۵درجه بود شادی امپولا رو‌خودتون میزنید یا میری تزریقات ؟

آنا جون روزی که پردنیزول نداشته باشیم کلسی کر هم حذف میشه یا باید بخوریم ؟!
پردنیزول شده یه روز در میون به مدت سه روز ! بعدش قطع !
سلام شاینا جون استرادیول از چند پری باید بخوری ؟
سلام دوستان یه سوال داشتم آنا عزیز اگه یادت باشه گفتم که دو تا خارج از رحمی داشتم و بعد از آزمایش همسرم مشخص شد که مورفولوژی ۱۸٪ بود ...بنظرت مشکل از اسپرم ضعیف میتونست باشه که من خارج از رحم میشد تا ۱۰ روز دیگه وقت عمل هیستروسکوپی و لاپاراسکوپی دادن ... بنظرت مورفولوژی ۱۸٪ برای بارداری طبیعی ضعیف هستش ؟ و با این ۱۸٪ سیکل طبیعی بارداری طبیعی منفی‌میشه بنظرت ؟ یعنی بنظرت خارج از رحمی ربط به ضعیف بودن اسپرم داره ؟ هرکی هم اطلاعاتی داره بگه ممنون میشم یا‌کسایی که خاذج از‌رحم بودن مورفولوژی همسرشون چقد بوده ؟
شاینا جون میرم تزریقات
امروز دکتر بیمارستان بهم گفت چرا خودتون نمیزنین؟گفتم من جرات ندارم ،گفت جرات نمیخواد ،انسولین که کاری نداره
من دل ندارم خودم سرنگ رو بکنم تو بدنم و فشار بدم
ولی اگه یاد میگرفتیم راحت میشدیم،خیلی سخته رفت و آمد صبح و عصر واسه آمپول
شاینا جان بله خارجیه روزی 2 تاگفته بخورم از امروز باید مریونال وسینال اف بزنم
سلام به همه عزیزان.
رویا جون مورفولوژی ربیطی ب این نداره که خارج رحمی بشه و مورفولوژی18هم خوبه پس الکی ب خودت استرس نده و نگران نباش
شادی جون اصولش اینه ک 45درجه باشه اما چون با سوزن انسولین میزنیم زاویه بیشتر هم مشکلی نداره. شاید یه مقدار چاق هستید ک بهتون گفتن75درجه. اما معمولا با سوزن انسولین میشه بیشتر از45درجه زاویه داد. من هم با اینکه تو دوره کارشناسی تزریقات گذرونده بودیم میترسید. اما ی بار یکی از این تزریقاتی ها90درجه برام زد یعنی عمودی!من هم ک لاغر اندامم برای همین ترسیدم وارد حفره شکمی بشن و کار بدن دستم دیگه یا میرفتم پیش پرستار درمانگاه خودمون یا اینکه خودم میزدم
اما پشیمونم ک بخاطر وسواس الکی و بخاطر تزریق پروژسترون ک عضلانی هست چون شوهرم صبح ها سر کار بود و کس دیگه ای هم خبر نداشت بعد از انتقال میرفتم درمانگاه برام میزدن. این باعث میشد حداقل روزی یک بار از پله های خونه بالا و پایین برم پس شما سعی کن از همین الان تزریقات رو یاد بگیری برا خودت و ب همسرت هم عضلانی رو یاد بده تا ان شا الله نتیجه مثبتبگیری و فکر و خیال الکی ذیتت نکنه
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐