2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست

مهربون جونم اصلا خودتو نارحت نکن در آخر پروییدم که شدی و ایشالا که مثبتی اما اگه یه درصدم نبودی قووووووی تر برای دومین بار اقدام کن منتها اینبار کوه تجربه شدی دیگه تو جواب میگیری افرین به تو دختر قوی💪💪💪💪💪💪🙆

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر امروز برای من پر از استرس😥😥😥😥😥همش منتظرم فردا بشه ازمایش بدم و جواب +++++بگیرم.. من تو ای ...

میدونم استرس داری ولی سوال میپرسم که خودم یاد بگیرم ببخشید عزیزم ، میگم همش دراز کشی ؟ آشپزی ؟ یا حمام چی؟

ایشالا که بارداری شنیدم تیر کشیدن سینه بارداریه    

خدا از دهنت بشنوه اخه دوبار ای یو ای ای کردم یبار همههه علایمو داشتم یبار هیچی نداشتم جفتشم منفی بخاطرهمین زدم خط بیخیالی اگر منفی بشمم فوقش ی روز گریه میکنم بعد باز بیخیال میشم امیدوارم شماهم نتیجه بگیری عزیزم مرسی😘😘😘

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
میدونم استرس داری ولی سوال میپرسم که خودم یاد بگیرم ببخشید عزیزم ، میگم همش دراز کشی ؟ آشپزی ؟ یا حم ...

من از روزی که از بیمارستان اومدم فقط دراز کش بودم فقط برای دستشویی و غذا پا میشدم..کارای منزل و همسرم مرخصی گرفت و اشپزی هم میکنن..کمپوت گلابی خوردم شیر سویا خوردم نشاسته و آب گلاب...تخم کدو...الو خیس کردم...غذا هم گوشتی و اب پز با سیب زمینی..من هر روز یه وعده روسیب زمینی اب پز با روغن زیتون میخوردم

خانوما توروخدا اگ کسی میدونه جوابمو بده  من یبار سه ماه قبل طبیعی باردار شدم ولی کیستیک بودم و ...

سلام عزیزم در مور بقیه چیزایی ک نوشتی نمیدونم اما مورفو همسر من ۳ درصده و حرکت کلا نداره یعنی صفره نه عمل جواب میده نه دارو کلا دکترش جوابش کرد اما اولین چیزی ک تو کلینیک ناباروری دکترم بهم گفت این بود که واسه بارداری یک درصد هم کافیه. بعداز اولین شستو شو ک دادن بهم گفتن ارتقای ۹۷ درصدی داشته این یعنی خیلی خوب. 

میدونم استرس داری ولی سوال میپرسم که خودم یاد بگیرم ببخشید عزیزم ، میگم همش دراز کشی ؟ آشپزی ؟ یا حم ...

حمام هم ۱۱ انتقال فقط ۳ دقیقه خودمو شستم من که نه همسرم کمکم کرد سریع اومدم بیرون....سرمو فقط با ذکر و فران و نی نی سایت گرم کردم این ۱۵ روز واقعا یخت گذشته برام اما شیرین..اما ۶ انتقالم کمر درد شدید بچه ها میدونن من از اوایلم حالم بد بود ...۳ روز ول کرد باز الان چند روزه کمر دردو گرفتگی زیر شکم دارم..سینه هامم بزرگتر شده...و ۲ روزه ترشح میبیم شیری رنگ...من دنبال علاعم نیستم اما خودم فکر میکنم علاعم فقط حالت تهوع و تکرر ادار که من ندارم😐😐😐😐

چقدر امروز برای من پر از استرس😥😥😥😥😥همش منتظرم فردا بشه ازمایش بدم و جواب +++++بگیرم.. من تو ای ...

دیگه همه تلاشمونو کردیم بقیش با خداست انشالله خوش خبری😘

بچه ها بیاین اگر هرکدوم منفی بودیم بهم انرژی بدیم امیدوارم هممون خوش خبر باشیم ولی خدای نکرده اگر نشد کم نیاریم خدا قدرت ادامشو میده بهم انرژی بهدیم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها بیاین اگر هرکدوم منفی بودیم بهم انرژی بدیم امیدوارم هممون خوش خبر باشیم ولی خدای نکرده اگر نش ...

شما انتقال دادین چندم ازمایش دارید ایشالا مثبتی🤗🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘

بچه ها كدوم دكتر انتقال داديد؟

من رویان انتقال دادم و تک تک دکتراشو قبول دارم دکتر من حافظی بود اما روز انتقالم کسی دیگه ای بود